Fortsätt till innehållet

Unika eventlokaler

 • Visa på karta

  Unik inkvarteringsplats med konferens- och bastulokaler mitt i Karlebys historiska gamla stad.

  Ni får tillgång till en privat 285 m2 stor lokal med egen festsal, bastu och två badrum, sex rum för övernattare, eget kök samt privat entré. Salen har Smart-TV med datoranslutning samt Wi-Fi för möten. I samband med ert besök kan ni också beställa matservering, allt från frukost till festmiddag och bastumeny! Inkvartering för högst 18 personer.

 • Visa på karta

  Fest- och konferenslokal sex kilometer från centrum i lugn landsbygdsmiljö på en liten ren- och getgård.

  I konferenslokalen ryms upp till 60 personer, men lokalen lämpar sig också bra för mindre grupper. Sommartid kan lokalen utvidgas och rymmer då nästan 90 personer. I salen finns videoprojektor och filmduk samt ljudåtergivning och wifi-anslutning.

  Hör dig också för om att hyra 1700-tals riastugan som möteslokal för ca 10 personer. Rian är inte värmeisolerad, men den kan värmas upp. I rian kan man också hyra en traditionell vedbastu för fyra personer utan rinnande vatten.

 • Visa på karta

  Tre stämningsfulla festlokaler i Jukkolanmäkis gamla ladugård mitt i den idylliska landsbygden 30 km från Karleby centrum.

  Lokalerna kan hyras för både större och mindre grupper året runt för bröllop, fester, andra tillställningar, evenemang och möten. Måltider kan bokas separat.

  Sommarkaféet och konstutställningen med omväxlande berömda konstnärer betjänar under sommarmånaderna, t.ex. Miina Äkkijyrkkä (2019), Kaj Stenvall (2021), Tove Jansson (2022), Jukka Rintala (2023).

  På tio kilometers avstånd finns också Ohtakari fiskeby som är värd att bekanta sig med.

 • Visa på karta

  Öja Byacenter vid Café Bryggan erbjuder lokaler och service för fester och evenemang.

  Beställningsrestaurangen erbjuder naturskön omgivning och vacker utsikt samt högklassig catering- och evenemangservice året runt.

  Med vår hjälp och våra moderna lokaler lyckas du med en oförglömlig fest, liten som stor. Genom gott samarbete ser vi till att era gäster trivs och njuter av delikat mat. Utskänkningstillstånd. Under sommaren finns även en mysigt inredd lokal i båtboden direkt vid havet.

 • Visa på karta

  Det idylliska och unika Tullpackhuset erbjuder en underbar miljö för både företags- och privatfester samt större evenemang.

  Lokalen består av två stora salar och är anpassningsbart för fester av olika storlek. För mindre evenemang på 50-70 personer kan till exempel endast den första salen användas. När båda salarna används kan utrymmet rymma upp till 300 middagsgäster.

  Boka denna trivsamma lokal så skräddarsyr vi den åt dig! Alternativt kan du boka endast lokalen och själv planera och förverkliga evenemanget från början till slut.

  Mer information: Ulpu Välikangas

 • Visa på karta

  Föreningshuset som upprätthålls av Karleby arbetarförening ligger mindre än en kilometer från Karleby centrum. De första delarna av Folkets hus byggdes i slutet av 1800-talet och de nyaste delarna år 1957. Lokalen har hållits tidsenlig med respekt för det gamla.

  I Karlebys Folkets hus kan man arrangera allt från dansträningar till möten och privata tillställningar till stora publikevenemang. Akustiken i Folkets hus är ojämförlig. I Folkets hus ordnas många familjefester. Kaféet rymmer 60 personer och vid bokning av hela huset kan man ordna fest, mässa, kulturevenemang eller konferens för 200 personer. Kaffeservis, borddukar, dukning och övrigt enligt överenskommelse. Cateringtjänster utifrån, kaffeservering går att ordna via Folkets hus. Dessutom mötesrum för 6 eller 15 personer. Wifi och videoprojektor finns.

 • Visa på karta

  Villa Elba som är belägen vid den vackra havsstranden i Sandstrandens populära villaområde cirka 4 km från Karleby centrum, hyr ut välutrustade mötesrum av olika storlekar. I alla mötesrum finns en snabb fiberanslutning. I den stora Elbasalen ryms stolar för t.o.m. 190 personer och t.ex. 160 personers bröllop med dukade bord. I salen ordnas även festseminarier och möten.

  I Gamla Villan ryms cirka 30-40 personer, på sommaren + 10-15 på terrassen. Gamla Villan är en populär festplats för mindre bröllop, släkt- och konfirmationsfester, dop och kvällssittningar vänner emellan samt också möten. I övre våningen finns bäddplatser för 12 personer.

  Vid mötestillfällen serveras på förhand beställt kaffe med tilltugg till mötesrummen. Varje vardag serveras lunch i restaurangen.

  Villa Elba har redan i över 30 år ordnat olika typer av evenemang. Bröllops-, släkt- och studentfester, flera dagars festseminarier, bastukvällar, svensexor och möhippor, MåBra -dagar, temafödelsedagar för barn m.m.

  Elbas Pärla, den nyaste av bastubyggnaderna, har ett mötesrum för cirka 25 personer. I samband med den rymliga elbastun finns ett omklädningsrum.

  Året runt rullar bastukvällarna som ett populärt kvällsprogram för enskilda och grupper. Elbastun programmeras av personalen. Vår främsta sevärdhet på området är bryggbastun som värms med ved. Kunden får värma bastun själv, eller be Elbas personal värma den.

  Strandmagasinet i början av Elbas närområde, ligger också vid havsstranden och kan hyras. På gården finns en eldplats, där man kan t.ex. grilla korv.

  Elba har rest upp en äkta lappkota i skogsbrynet nära huvudbyggnaden och stugorna. Det går bra att beställa mat till kotan från restaurangen. Kotan är året om i bruk och hålls speciellt på vintrarna varm med braseld. I kotan ryms cirka 20 -30 personer.

  Från Elba kan hyras terrängcyklar, fatbikes, Sup-bräden, vintertid sparkstöttingar, snöskor eller skidor. Fråga även övernattningsmöjligheter i Tentsile!

  Norrskensbild från Elba: fotograf Hannu Moilanen

 • Visa på karta

  Möteslokalen Tornet

  Lotsarnas gamla vakttorn på Tankar Inn vandrarhem är en utmärkt möteslokal. I lokalen finns plats för max. 10 personer. Pris 145 € (inkl. moms) / dygn (från kl. 15 till kl. 12 följande dag). Tornet erbjuder fantastisk 360graders utsikt över skärgården.

  Catering kan beställas. På bottenvåningen finns toaletter och bastu. Alternativt kan vedbastun vid hamnen bokas mot tilläggsavgift.

  Möteslokalen Piloten

  I det hemtrevliga Piloten ordnas både fester och möten. Lokalen har kombinerat kök och vardagsrum med plats för 20 personer. Bastumöjlighet finns. Bokning av Piloten inkluderar logi i dubbelrummen. Be om offert.

  M/S Jenny trafikerar till Tankar fyrö enligt tidtabell – även charterkryssningar.

  Bokningar via Visit Kokkola tel. 040 806 5075 eller tourism@visitkokkola.fi

 • Visa på karta

  På fartyget M/S Jenny finns en salong med 72 platser på nedre våningen, ett skyddat mellandäck och ett soldäck med 35 platser där man kan njuta av havsluften. Konferensutrymme i salongen för ca 50 personer när man hyr hela fartyget. Skärm och mikrofon tillgängliga. Utskänkningstillstånd.

  Ombord på fartyget kan man också ordna familjefester från bröllop till minnesstunder.

  Mer information: Visit Kokkolas personal

 • Visa på karta

  Idylliska 1800-talets Skeppargården finns i Karlebys gamla stad Neristan, alldeles i centrum.

  Skeppargården och dess gårdsplan är fulla av historia och sägner. Vi erbjuder lokaler, servering och sägner. En hemtrevlig plats för möten och familjefester. Vi betjänar på beställning året runt med stort hjärta.

  Beroende på tillställning får 30-40 personer plats i lokalen. I Skeppargården finns filmduk, videoprojektor samt wifi-anslutning och i salen finns ett piano.

  På sommaren erbjuder gårdsplanen mer utrymme om vädret tillåter. På gården finns också en gårdsstuga från 1800-talet. I skuggan av äppelträdet kan man njuta av kaffe och till exempel pigan Otilias wienerbröd och sägner.

  Ni är hjärtligt välkomna!

  Ta gärna kontakt: teerikangas.kristiina(at)gmail.com eller tfn. 050 374 8604

 • Visa på karta

  Kronofogdegården är en kulturellt och historiskt värdefull miljö i centrum av Karleby. Husets ursprung går tillbaka till 1600-talet och idag fungerar det som en fest- och konferenslokal.
  Huset är lämpligt för traditionella familjefester men är också populärt som mötes- och kurslokal. Huset är indelat i en stuga och en festsal, vilka båda rymmer cirka 30 personer.

  Erbjudande & lokalhyra förfrågningar info(at)happyfoodandpeople.com

 • Visa på karta

  Det nästan hundra år gamla teaterhuset Skyddskårshuset, som ligger i centrum av Karleby, erbjuder en vacker miljö för olika fester och möten. Via teaterrestaurangen Lumo kan du få utsökt catering för en liten eller stor grupp.

  Det finns tre lokaler att välja mellan för grupper mellan 20-85 personer. Om evenemanget inte inkluderar bordsittning, kan en  grupp på upp till 200 personer samlas i salen på bottenvåningen. Grupper som kommer till teaterföreställningen får fri tillgång till mötesutrymmet före föreställningen. När teaterschemat tillåter, kan även teatersalens huvudscen med 197 platser och ”Katariinan kamari” med 60 platser hyras för möten och fester.
  Teaterrestaurangen Lumo
  e-post lumo@kokkolanteatteri.fi eller tfn. 044 7809 220

 • Visa på karta

  Port Tower är belägen strax intill storindustriområdet Kokkola Industrial Park  och hamnen. Fastigheten är lätt tillgängligt och det finns gott om parkeringsutrymme.

  Konferenslokalerna på sjunde våningen erbjuder en fantastisk utsikt över havet och storindustriområdet. Lokaliteterna består av tre lika stora mötesrum; Ritgrund, Tankar och Utö som kan kombineras till större enheter enligt kundens behov för upp till 40 – 60 personer.

  Teknik och utrustning: flaptavla, filmduk, videoprojektor och trådlöst internet.

  Åttonde våningens stiliga och högklassiga utrymme Visit Center erbjuder en magnifik utsikt över havet och storindustriområdet. Visit Center passar utmärkt för affärsmöten och skolningar samt för olika evenemang för företag eller föreningar. Lokalen är också idealisk som show room eller som studio för virtuella evenemang. Visit Center består av ett mötesbord för 14 personer, lounge för 8 personer och bastu-utrymmen. Tilläggsstolar fås vid behov. Utrymmet är för max 30 personer.

  Teknik och utrustning: flaptavla, 75” skärm, Barcos ClickShare -trådlösa presentationssystem, kamera och trådlös internet.

  Läcker servering för möten och evenemang ordnas smidigt via Port Towers restaurang Tower Bistro. Restaurangen har A-rättigheter.
  https://towerbistro.fi/sv/

  Förfrågningar och reserveringar

  Tel. 010 505 9550 eller info(at)teollisuuskyla.fi

  Servering: Tel. 040 128 1114 eller towerbistro(at)outlook.com