Fortsätt till innehållet
 • Visa på karta

  Möteslokalen Tornet

  Lotsarnas gamla vakttorn på Tankar Inn vandrarhem är en utmärkt möteslokal. I lokalen finns plats för max. 10 personer. Pris 145 € (inkl. moms) / dygn (från kl. 15 till kl. 12 följande dag). Tornet erbjuder fantastisk 360graders utsikt över skärgården.

  Catering kan beställas. På bottenvåningen finns toaletter och bastu. Alternativt kan vedbastun vid hamnen bokas mot tilläggsavgift.

  Möteslokalen Piloten

  I det hemtrevliga Piloten ordnas både fester och möten. Lokalen har kombinerat kök och vardagsrum med plats för 20 personer. Bastumöjlighet finns. Bokning av Piloten inkluderar logi i dubbelrummen. Be om offert.

  M/S Jenny trafikerar till Tankar fyrö enligt tidtabell – även charterkryssningar.

  Bokningar via Visit Kokkola tel. 040 806 5075 eller tourism@visitkokkola.fi

 • Visa på karta

  Öja Byacenter vid Café Bryggan erbjuder lokaler och service för fester och evenemang.

  Beställningsrestaurangen erbjuder naturskön omgivning och vacker utsikt samt högklassig catering- och evenemangservice året runt.

  Med vår hjälp och våra moderna lokaler lyckas du med en oförglömlig fest, liten som stor. Genom gott samarbete ser vi till att era gäster trivs och njuter av delikat mat. Utskänkningstillstånd. Under sommaren finns även en mysigt inredd lokal i båtboden direkt vid havet.

 • Visa på karta

  Mustakari ligger cirka 3 km från centrum, vid havet. Sommarrestaurangen Mustakari är känd för sin närproducerade och ekologiska mat. Dessutom skapar dess läge vid segelföreningen och gästhamnen en underbar miljö för möten och upplevelser.

  På Mustakari lyckas du med både små och stora möten och evenemang. Förankra ditt möte hos oss ​​och låt den kunniga personalen uppfylla dina önskemål.

  Sommarterrassen på Mustakari är hela stadens terrass, där trivs du till sent på kvällen och upplever sommarens bästa ögonblick och de vackraste solnedgångarna. Sommarrestaurang Mustakari är öppen från början av maj till slutet av augusti.

 • Visa på karta

  Villa Elba som är belägen vid den vackra havsstranden i Sandstrandens populära villaområde cirka 4 km från Karleby centrum, hyr ut välutrustade mötesrum av olika storlekar. I alla mötesrum finns en snabb fiberanslutning. I den stora Elbasalen ryms stolar för t.o.m. 190 personer och t.ex. 160 personers bröllop med dukade bord. I salen ordnas även festseminarier och möten.

  I Gamla Villan ryms cirka 30-40 personer, på sommaren + 10-15 på terrassen. Gamla Villan är en populär festplats för mindre bröllop, släkt- och konfirmationsfester, dop och kvällssittningar vänner emellan samt också möten. I övre våningen finns bäddplatser för 12 personer.

  Vid mötestillfällen serveras på förhand beställt kaffe med tilltugg till mötesrummen. Varje vardag serveras lunch i restaurangen.

  Villa Elba har redan i över 30 år ordnat olika typer av evenemang. Bröllops-, släkt- och studentfester, flera dagars festseminarier, bastukvällar, svensexor och möhippor, MåBra -dagar, temafödelsedagar för barn m.m.

  Elbas Pärla, den nyaste av bastubyggnaderna, har ett mötesrum för cirka 25 personer. I samband med den rymliga elbastun finns ett omklädningsrum.

  Året runt rullar bastukvällarna som ett populärt kvällsprogram för enskilda och grupper. Elbastun programmeras av personalen. Vår främsta sevärdhet på området är bryggbastun som värms med ved. Kunden får värma bastun själv, eller be Elbas personal värma den.

  Strandmagasinet i början av Elbas närområde, ligger också vid havsstranden och kan hyras. På gården finns en eldplats, där man kan t.ex. grilla korv.

  Elba har rest upp en äkta lappkota i skogsbrynet nära huvudbyggnaden och stugorna. Det går bra att beställa mat till kotan från restaurangen. Kotan är året om i bruk och hålls speciellt på vintrarna varm med braseld. I kotan ryms cirka 20 -30 personer.

  Från Elba kan hyras terrängcyklar, fatbikes, Sup-bräden, vintertid sparkstöttingar, snöskor eller skidor. Fråga även övernattningsmöjligheter i Tentsile!

  Norrskensbild från Elba: fotograf Hannu Moilanen

 • Visa på karta

  På fartyget M/S Jenny finns en salong med 72 platser på nedre våningen, ett skyddat mellandäck och ett soldäck med 35 platser där man kan njuta av havsluften. Konferensutrymme i salongen för ca 50 personer när man hyr hela fartyget. Skärm och mikrofon tillgängliga. Utskänkningstillstånd.

  Ombord på fartyget kan man också ordna familjefester från bröllop till minnesstunder.

  Mer information: Visit Kokkolas personal

 • Max. 120 personer. Fest, inkvartering, bastu och badtunna.
  Stora Kastkoivistotie 26.
  juhlakeskusamor.fi