Fortsätt till innehållet

Lokaler i centrum

 • Visa på karta

  Bekanta dig närmare med Karleby stadshus lokaler via länken nedan.

  Karleby stadshus
 • Visa på karta

  Föreningshuset som upprätthålls av Karleby arbetarförening ligger mindre än en kilometer från Karleby centrum. De första delarna av Folkets hus byggdes i slutet av 1800-talet och de nyaste delarna år 1957. Lokalen har hållits tidsenlig med respekt för det gamla.

  I Karlebys Folkets hus kan man arrangera allt från dansträningar till möten och privata tillställningar till stora publikevenemang. Akustiken i Folkets hus är ojämförlig. I Folkets hus ordnas många familjefester. Kaféet rymmer 60 personer och vid bokning av hela huset kan man ordna fest, mässa, kulturevenemang eller konferens för 200 personer. Kaffeservis, borddukar, dukning och övrigt enligt överenskommelse. Cateringtjänster utifrån, kaffeservering går att ordna via Folkets hus. Dessutom mötesrum för 6 eller 15 personer. Wifi och videoprojektor finns.

  Karlebys Folkets hus:
 • Visa på karta

  Unik inkvarteringsplats med konferens- och bastulokaler mitt i Karlebys historiska gamla stad.

  Ni får tillgång till en privat 285 m2 stor lokal med egen festsal, bastu och två badrum, sex rum för övernattare, eget kök samt privat entré. Salen har Smart-TV med datoranslutning samt Wi-Fi för möten. I samband med ert besök kan ni också beställa matservering, allt från frukost till festmiddag och bastumeny! Inkvartering för högst 18 personer.

  Kokkolan Wanha Kartano:
 • Visa på karta

  Konferens- och festplats mitt i Karleby, alldeles i närheten av hotellen. Byggnaden var i tiderna J.W. Snellmans första hem i Finland.

  I lokalen finns en sal för 120 personer och scen, matsal, kök, borddukar och servis för 120 personer. Snellmanhemmet är ett utmärkt ställe för kurser, möten, konserter och familjefester.

  Teknik information:

  Wi-Fi  /  videoprojektor  /  filmduk  /  ljudåtergivning

  Kontakt information: tapsak49(at)gmail.com eller 044 0808 345

  Snellmanhemmet:
 • Visa på karta

  Kronofogdegården är en kulturellt och historiskt värdefull miljö i centrum av Karleby. Husets ursprung går tillbaka till 1600-talet och idag fungerar det som en fest- och konferenslokal som drivs av förbundet ProAgria.

  Huset är lämpligt för traditionella familjefester men är också populärt som mötes- och kurslokal. Det finns projektor, duk och trådlöst internet. Huset är indelati en stuga och en festsal, vilka båda rymmer cirka 30 personer. Traditionell catering kan förbokas från ProAgria.

  Kronofogdegården
 • Visa på karta

  Vår leende personal ordnar varje evenemang med ett stort hjärta. Mötesrummen Neristan, Halkokari, Tankar, Majakka och Laituri och Miilu i Original Sokos Hotel Kaarle passar utmärkt för utbildningar, möten, sittningar och fester för små och stora grupper. Lokalerna kan anpassas för 10–120 personer. Förutom den vanliga mötesutrustningen har alla mötesrum en bärbar dator, projektor och trådlöst internet.

  Framgångsrika företagsevenemang, likaväl förhandlingarna som bastukvällar, ordnas i de magnifika Laituri – och Majakka kabinetten på hotellets fjärde våning. Dessutom finns det ett sympatiskt Miilu-bastu för de mindre evenemangen.

  Sauna from Finland rf har tilldelat Kaarle Kokkola Authentic Finnish Sauna Experience -certifikatet, som bevis på att basturna beaktar alla kärnvärdena i den finska bastun, som renlighet och avkoppling.

  Original Sokos Hotel Kaarle:
 • Visa på karta

  Det idylliska och unika Tullpackhuset erbjuder en underbar miljö för både företags- och privatfester samt större evenemang.

  Lokalen består av två stora salar och är anpassningsbart för fester av olika storlek. För mindre evenemang på 50-70 personer kan till exempel endast den första salen användas. När båda salarna används kan utrymmet rymma upp till 300 middagsgäster.

  Boka denna trivsamma lokal så skräddarsyr vi den åt dig! Alternativt kan du boka endast lokalen och själv planera och förverkliga evenemanget från början till slut.

  Tullpackhuset:
 • Visa på karta

  På Hotel Nukkumatti organiserar du mindre och större möten i hotellets två möteslokaler.

  I vårt mysiga bastukabinett ordnar du bastukvällar, möten och evenemang.

  Det lyckade tillfället kröns av en utsökt lunch eller gott tilltugg med drycker.

  Mötet avslutas lyckligt i bastun med uppfriskande dryck.

  Bastukabinettet har plats för 18 personer och den mindre möteslokalen för 12 personer.

  Hotel Nukkumatti:
 • Visa på karta

  Det nästan hundra år gamla teaterhuset Skyddkårshuset, som ligger i centrum av Karleby, erbjuder en vacker miljö för olika fester och möten. Via teaterrestaurangen Lumo kan du få utsökt catering för en liten eller stor grupp.

  Det finns tre lokaler att välja mellan för grupper mellan 20-85 personer. Om evenemanget inte inkluderar bordsittning, kan en  grupp på upp till 200 personer samlas i salen på bottenvåningen. Grupper som kommer till teaterföreställningen får fri tillgång till mötesutrymmet före föreställningen. När teaterschemat tillåter, kan även teatersalens huvudscen med 197 platser och ”Katariinan kamari” med 60 platser hyras för möten och fester.
  Teaterrestaurangen Lumo
  e-post lumo@kokkolanteatteri.fi eller tfn. 044 7809 220

  Teaterrestaurangen Lumo
 • Visa på karta

  Hotel Seurahuone erbjuder fest- och möteslokaler för en mängd olika tillfällen. Den renoverade festlokalen Donner är ett uthyrningsrum för upp till 50 personer dit du kan ta med dina egen dryck och catering. Välj mellan fantastisk festbelysning och konferensbelysning.

  Mötesrummen Kallio (max. 12 personer) och Rautavaara (max. 60 personer) och bastukabinettet (max. 20 personer) ligger på tredje våningen i hotellet.

  Kontakta oss och vi hjälper dig att välja rätt rum och catering.

  Seurahuone
 • Visa på karta

  Wellamo – gillestugan/beställningsbastun

  I den rymliga och hemtrevliga gillestugan kan t.ex.  möten, födelsedagsfester, barnkalas och bastukvällar ordnas.

  I mötesrummet ryms 25 personer.

  Utrustning: öppen spis, spis och ung, mikro, kylskåp, kaffe- och vattenkokare, diskmaskin, mat- och kaffeservis, videokanon och filmduk

  Neptunus – konferensrummet

  Konferensrummet erbjuder möjligheter för effektiva möten i fungerande trivsam miljö med modern teknik.

  I konferensrummet ryms 23 personer.

  Utrustning: öppen spis, kokvrå med spis och ung, mikro, kylskåp, kaffe- och vattenkokare, diskmaskin och kaffeservis. Videokanon, filmduk och television.

  Rökbastu

  Upplev urfinsk stämning och avslappning i rökbastun.

  Avdelningen rymmer max. 14 personer.

  Badcentret VesiVeijari
 • Visa på karta

  Hyr en lokal för ett seminarium eller ordna en privat filmvisning, till exempel för julfest, företagsevenemang eller födelsedagskalas.

  Huvudsalongen har 208 platser och den mindre salongen  har 59 platser med stigande läktare.

  Ljudsystemet, videoprojektor och filmprojektorer tillgängliga för presentationer. Fråga också om catering.

  Bio Rex Kokkola:
 • Visa på karta

  Hotel Kokkola har två mötesrum och en ny samlingslokal Keinula. I alla våra lokaler finns WIFI, flap-tavla och anteckningsmaterial. I mötesrummen finns dataprojektor och duk och i Keinula en stor skärm.

  Antalet personer i lokalerna i enlighet med gällande Covid 19-regelverk.

  Alla lokaler är handikappanpassade och handikapptoalett finns i närheten.

  Keinula

  · Ett färgstarkt och inspirerande utrymme med sex gungstolar och en 70-tums TV, lämplig för t.ex. kreativa möten, små gruppmöten, intervjuer och för att följa streamade utbildningar, konserter eller live sport.

  · Rummet finns på hotellets andra våning och har en egen toalett.

  Möteslokal 1

  · Lokal med enskilda bordsplatser. Borden kan enkelt formas enligt önskade säkerhetsavstånd. Max. 10 personer

  Rummet finns på hotellets andra våning.

  Möteslokal 2

  · Lokal med enskilda bordsplatser. Borden kan enkelt formas enligt önskade säkerhetsavstånd. Max. 20 personer

  · Ett angränsande frukostrum kan användas, till exempel som presentations- eller grupparbetsplats

  · Lokalen finns på gatuplan och passar utmärkt för frukostevenemang eller andra buffémåltider för grupper.

  Catering

  · Kaffe- och buffémåltider kan beställas via oss (måltider för minimum 10 personer)

  · Våra lokaler har utskänkningstillstånd.

  Hotel Kokkola:
 • Gamla Fiskehallen på salutorget i Karleby erbjuder en stämningsfull miljö för möten och privata tillställningar i en byggnad i funkisstil från år 1938.

 • 194 fasta platser med stigande läktare + 50 stolar.
  Långbrogatan 16.
  www.kpkonsa.fi

 • Huvudbibliotek i Karleby erbjuder mötesrum för max 50 personer.
  Storgatan 3.
  www.kokkola.fi

 • Mötesrum för circa 15-20 personer och vardagsrum för 10-12 personer.
  Strandgatan 6.
  siltakokkola.fi

 • Salen för circa 50 personer.
  Långbrogatan 17. (ovanför Isku)
  kokkolanlauluveikot.fi