Fortsätt till innehållet

Konserter – stora tillställningar

 • Visa på karta

  Bekanta dig närmare med Karleby stadshus lokaler via länken nedan.

 • Visa på karta

  Den länge planerade renoveringen och utbyggande av Snellmanssalen startade vid årsskiftet 2023. Musikcentrum Snellman, som blir färdigt hösten 2024, garanterar att förhållandena för konserter och andra evenemang uppfyller dagens krav.

 • Visa på karta

  Upptäck de möjligheter som Campushallen erbjuder!

  Faciliteter i Campushallen hyrs för olika tillfällen. Förutom idrottshallen finns det också ett kafé och lobbyfaciliteter samt klassrum. Tillsammans med läktaren har Campushallen plats för 800–1100 sittande gäster, beroende på scenarrangemang.

  Idrottshallen kan delas med en gardin i två delar. Hallen har planerats för bland annat innebandy, futsal, basket, volleyboll, badminton och handboll. Omklädningsrum finns. Hallen är 42 m långt och 27,5 m brett.

  Prislista och mer information bakom länken nedan. Fråga offert för längre uthyrningsperioder eller för att ordna speciella evenemang.

  Bokningar & förfrågningar

  Jetro Sääskilahti, jetro.saaskilahti(at)kpedu.fi eller tfn. 040 807 3527
  Jukka Ylikarjula,  jukka.ylikarjula(at)kpedu.fi eller tfn. 044 725 0002

 • Visa på karta

  Tre stämningsfulla festlokaler i Jukkolanmäkis gamla ladugård mitt i den idylliska landsbygden 30 km från Karleby centrum.

  Lokalerna kan hyras för både större och mindre grupper året runt för bröllop, fester, andra tillställningar, evenemang och möten. Måltider kan bokas separat.

  Sommarkaféet och konstutställningen med omväxlande berömda konstnärer betjänar under sommarmånaderna, t.ex. Miina Äkkijyrkkä (2019), Kaj Stenvall (2021), Tove Jansson (2022), Jukka Rintala (2023).

  På tio kilometers avstånd finns också Ohtakari fiskeby som är värd att bekanta sig med.

 • Visa på karta

  Villa Elba som är belägen vid den vackra havsstranden i Sandstrandens populära villaområde cirka 4 km från Karleby centrum, hyr ut välutrustade mötesrum av olika storlekar. I alla mötesrum finns en snabb fiberanslutning. I den stora Elbasalen ryms stolar för t.o.m. 190 personer och t.ex. 160 personers bröllop med dukade bord. I salen ordnas även festseminarier och möten.

  I Gamla Villan ryms cirka 30-40 personer, på sommaren + 10-15 på terrassen. Gamla Villan är en populär festplats för mindre bröllop, släkt- och konfirmationsfester, dop och kvällssittningar vänner emellan samt också möten. I övre våningen finns bäddplatser för 12 personer.

  Vid mötestillfällen serveras på förhand beställt kaffe med tilltugg till mötesrummen. Varje vardag serveras lunch i restaurangen.

  Villa Elba har redan i över 30 år ordnat olika typer av evenemang. Bröllops-, släkt- och studentfester, flera dagars festseminarier, bastukvällar, svensexor och möhippor, MåBra -dagar, temafödelsedagar för barn m.m.

  Elbas Pärla, den nyaste av bastubyggnaderna, har ett mötesrum för cirka 25 personer. I samband med den rymliga elbastun finns ett omklädningsrum.

  Året runt rullar bastukvällarna som ett populärt kvällsprogram för enskilda och grupper. Elbastun programmeras av personalen. Vår främsta sevärdhet på området är bryggbastun som värms med ved. Kunden får värma bastun själv, eller be Elbas personal värma den.

  Strandmagasinet i början av Elbas närområde, ligger också vid havsstranden och kan hyras. På gården finns en eldplats, där man kan t.ex. grilla korv.

  Elba har rest upp en äkta lappkota i skogsbrynet nära huvudbyggnaden och stugorna. Det går bra att beställa mat till kotan från restaurangen. Kotan är året om i bruk och hålls speciellt på vintrarna varm med braseld. I kotan ryms cirka 20 -30 personer.

  Från Elba kan hyras terrängcyklar, fatbikes, Sup-bräden, vintertid sparkstöttingar, snöskor eller skidor. Fråga även övernattningsmöjligheter i Tentsile!

  Norrskensbild från Elba: fotograf Hannu Moilanen

 • Visa på karta

  Det idylliska och unika Tullpackhuset erbjuder en underbar miljö för både företags- och privatfester samt större evenemang.

  Lokalen består av två stora salar och är anpassningsbart för fester av olika storlek. För mindre evenemang på 50-70 personer kan till exempel endast den första salen användas. När båda salarna används kan utrymmet rymma upp till 300 middagsgäster.

  Boka denna trivsamma lokal så skräddarsyr vi den åt dig! Alternativt kan du boka endast lokalen och själv planera och förverkliga evenemanget från början till slut.

  Mer information: Ulpu Välikangas

 • Visa på karta

  Karleby universitetscenter Chydenius är i verksamhetshänseende ett gemensamt universitetscenter för Jyväskylä, Uleåborg och Vasa universitet i Karleby. Våra fakulteter är pedagogik, informationsteknik, socialvetenskap, handelsvetenskap och kemi. Lokalerna ligger i campusområdet cirka 1,4 km från järnvägsstationen.

  Universitetscentret har mötes- och undervisningslokaler i olika storlekar för små och större grupper. En dator, dataprojektor, dokumentkamera och bra tillbehörsanslutningar finns som standard i alla rum. Universitetscentret erbjuder även konferenstjänster.
  Ulappa-salen har cirka 80 bordplatser och i teaterformen finns plats för 100 personer.

 • Visa på karta

  Hyr en lokal för ett seminarium eller ordna en privat filmvisning, till exempel för julfest, företagsevenemang eller födelsedagskalas.

  Huvudsalongen har 171 platser (varav 18 är VIP-bänkar och soffor på bakre raden) och den mindre salongen  har 38 platser med stigande läktare.

  Båda salarna har nyligen renoverats. Det finns möjlighet att använda konferensteknik som möjliggör sömlös användning av presentationer med filmprojektorer, sköna stolar (överlappande), och belysningen har också förnyats. I sal ett finns Karlebys största projektorduk.

 • Visa på karta

  Öja Byacenter vid Café Bryggan erbjuder lokaler och service för fester och evenemang.

  Beställningsrestaurangen erbjuder naturskön omgivning och vacker utsikt samt högklassig catering- och evenemangservice året runt.

  Med vår hjälp och våra moderna lokaler lyckas du med en oförglömlig fest, liten som stor. Genom gott samarbete ser vi till att era gäster trivs och njuter av delikat mat. Utskänkningstillstånd. Under sommaren finns även en mysigt inredd lokal i båtboden direkt vid havet.

 • Visa på karta

  Uthyrning av mötes-, undervisnings- och motionsutrymmen året runt. Endast 20 minuter från Karleby. Auditorium med bra akustik och modern teknik för 180 personer samt gymnastiksal på 300 m2.

  Även servering och övernattningsmöjlighet.

  Bokningar mån-fre kl. 9 – 15 Soile Niemi tel. 044 725 0740, info.kansanopisto(at)kpedu.fi

 • Högsta tillåtna antal åskådare ungefär 2500. Fasta sittplatser i huvudläktaren 781. Ishallen kan också hyras för större publikevenemang, till exempel konserter och mässor.
  Karlebygatan 57.
  www.kokkola.fi

 • Bröllopsfester, födelsedagar, möten, övriga fester och andra tillställningar.
  Komplett matservis för 250 personer. Kaffe servis för 350 personer.
  Tvärgatan 8.

  www.kuf.fi

   

 • max 250 personer.

  Gamla Skrabbvägen 12.
  sakabyagard.fi