Fortsätt till innehållet
 • Visa på karta

  Unik inkvarteringsplats med konferens- och bastulokaler mitt i Karlebys historiska gamla stad.

  Ni får tillgång till en privat 285 m2 stor lokal med egen festsal, bastu och två badrum, sex rum för övernattare, eget kök samt privat entré. Salen har Smart-TV med datoranslutning samt Wi-Fi för möten. I samband med ert besök kan ni också beställa matservering, allt från frukost till festmiddag och bastumeny! Inkvartering för högst 18 personer.

 • Visa på karta

  Villa Elba som är belägen vid den vackra havsstranden i Sandstrandens populära villaområde cirka 4 km från Karleby centrum, hyr ut välutrustade mötesrum av olika storlekar. I alla mötesrum finns en snabb fiberanslutning. I den stora Elbasalen ryms stolar för t.o.m. 190 personer och t.ex. 160 personers bröllop med dukade bord. I salen ordnas även festseminarier och möten.

  I Gamla Villan ryms cirka 30-40 personer, på sommaren + 10-15 på terrassen. Gamla Villan är en populär festplats för mindre bröllop, släkt- och konfirmationsfester, dop och kvällssittningar vänner emellan samt också möten. I övre våningen finns bäddplatser för 12 personer.

  Vid mötestillfällen serveras på förhand beställt kaffe med tilltugg till mötesrummen. Varje vardag serveras lunch i restaurangen.

  Villa Elba har redan i över 30 år ordnat olika typer av evenemang. Bröllops-, släkt- och studentfester, flera dagars festseminarier, bastukvällar, svensexor och möhippor, MåBra -dagar, temafödelsedagar för barn m.m.

  Elbas Pärla, den nyaste av bastubyggnaderna, har ett mötesrum för cirka 25 personer. I samband med den rymliga elbastun finns ett omklädningsrum.

  Året runt rullar bastukvällarna som ett populärt kvällsprogram för enskilda och grupper. Elbastun programmeras av personalen. Vår främsta sevärdhet på området är bryggbastun som värms med ved. Kunden får värma bastun själv, eller be Elbas personal värma den.

  Strandmagasinet i början av Elbas närområde, ligger också vid havsstranden och kan hyras. På gården finns en eldplats, där man kan t.ex. grilla korv.

  Elba har rest upp en äkta lappkota i skogsbrynet nära huvudbyggnaden och stugorna. Det går bra att beställa mat till kotan från restaurangen. Kotan är året om i bruk och hålls speciellt på vintrarna varm med braseld. I kotan ryms cirka 20 -30 personer.

  Från Elba kan hyras terrängcyklar, fatbikes, Sup-bräden, vintertid sparkstöttingar, snöskor eller skidor. Fråga även övernattningsmöjligheter i Tentsile!

  Norrskensbild från Elba: fotograf Hannu Moilanen

 • Visa på karta

  Möteslokalen Tornet

  Lotsarnas gamla vakttorn på Tankar Inn vandrarhem är en utmärkt möteslokal. I lokalen finns plats för max. 10 personer. Pris 145 € (inkl. moms) / dygn (från kl. 15 till kl. 12 följande dag). Tornet erbjuder fantastisk 360graders utsikt över skärgården.

  Catering kan beställas. På bottenvåningen finns toaletter och bastu. Alternativt kan vedbastun vid hamnen bokas mot tilläggsavgift.

  Möteslokalen Piloten

  I det hemtrevliga Piloten ordnas både fester och möten. Lokalen har kombinerat kök och vardagsrum med plats för 20 personer. Bastumöjlighet finns. Bokning av Piloten inkluderar logi i dubbelrummen. Be om offert.

  M/S Jenny trafikerar till Tankar fyrö enligt tidtabell – även charterkryssningar.

  Bokningar via Visit Kokkola tel. 040 806 5075 eller tourism@visitkokkola.fi

 • Visa på karta

  De bästa idéerna och strategierna skapas i bastun. I bastun avslutas spelsäsongerna och ordnas svensexorna. I bastun njuter vi av livet.

  Framgångsrika företagsevenemang, såväl förhandlingar som bastukvällar, ordnas i de magnifika kabinetten Laituri och Majakka på hotellets fjärde våning. Dessutom finns den sympatiska Miilu-bastun för mindre evenemang.

  Sauna from Finland rf har tilldelat Kaarle Kokkola certifikatet Authentic Finnish Sauna Experience, som bevis på att basturna beaktar den finska bastuns alla kärnvärden, såsom renlighet och avkoppling.

 • Visa på karta

  Mustakaris bastu har den bästa platsen i staden. Njut av värmen och beundra solnedgången omgiven av havsutsikt. Vår bastu har den bästa utsikten i Karleby!

 • Visa på karta

  Hotel Seurahuone erbjuder fest- och möteslokaler för en mängd olika tillfällen. Den renoverade festlokalen Donner är ett uthyrningsrum för upp till 50 personer dit du kan ta med dina egen dryck och catering. Välj mellan fantastisk festbelysning och konferensbelysning.

  Mötesrummen Kallio (max. 12 personer) och Rautavaara (max. 60 personer) och bastukabinettet (max. 20 personer) ligger på tredje våningen i hotellet.

  Kontakta oss och vi hjälper dig att välja rätt rum och catering.

 • Visa på karta

  Wellamo – gillestugan/beställningsbastun

  I den rymliga och hemtrevliga gillestugan kan t.ex.  möten, födelsedagsfester, barnkalas och bastukvällar ordnas.

  I mötesrummet ryms 25 personer.

  Utrustning: öppen spis, spis och ung, mikro, kylskåp, kaffe- och vattenkokare, diskmaskin, mat- och kaffeservis, videokanon och filmduk

  Neptunus – konferensrummet

  Konferensrummet erbjuder möjligheter för effektiva möten i fungerande trivsam miljö med modern teknik.

  I konferensrummet ryms 23 personer.

  Utrustning: öppen spis, kokvrå med spis och ung, mikro, kylskåp, kaffe- och vattenkokare, diskmaskin och kaffeservis. Videokanon, filmduk och television.

  Rökbastu

  Slappna av i VesiVeijaris rökbastu eller med ett dopp i den kalla poolen.

  Avdelningen rymmer max. 14 personer.

 • Visa på karta

  Port Tower är belägen strax intill storindustriområdet Kokkola Industrial Park och hamnen.

  Åttonde våningens stiliga och högklassiga utrymme Visit Center erbjuder en magnifik utsikt över havet och storindustriområdet. Visit Center passar utmärkt för affärsmöten och skolningar samt för olika evenemang och fester för företag och föreningar. Lokalen är också idealisk som show room eller som studio för virtuella evenemang. Visit Center består av ett mötesbord för 14 personer, en lounge för 8 personer samt en bastu-avdelning med ett rymligt omklädningsutrymme och en stilig bastu för upp till 10 bastubadare. Visit Center är för max 30 personer.

  Teknik och utrustning: flaptavla 75″ skärm, Barcos ClickShare -trådlösa presentationssystem, kamera, trådlös internet, handdukar och hårtork.

  Läcker servering för möten, evenemang och bastukvällar ordnas smidigt via Port Towers restaurang Tower Bistro. Maten kan avnjutas i den trivsamma restaurangen på första våningen eller i Visit Center. Restaurangen har A-rättigheter.
  https://towerbistro.fi/sv/

  Förfrågningar och reserveringar

  Tel. 010 505 9550 eller info(at)teollisuuskyla.fi

  Servering: Tfn. 040 128 1114 eller towerbistro(at)outlook.com

 • Visa på karta

  Fest- och konferenslokal sex kilometer från centrum i lugn landsbygdsmiljö på en liten ren- och getgård.

  I konferenslokalen ryms upp till 60 personer, men lokalen lämpar sig också bra för mindre grupper. Sommartid kan lokalen utvidgas och rymmer då nästan 90 personer. I salen finns videoprojektor och filmduk samt ljudåtergivning och wifi-anslutning.

  Hör dig också för om att hyra 1700-tals riastugan som möteslokal för ca 10 personer. Rian är inte värmeisolerad, men den kan värmas upp. I rian kan man också hyra en traditionell vedbastu för fyra personer utan rinnande vatten.

 • Visa på karta

  I Lochteå ligger Jukkolanmäkis bastu som erbjuder skön bastubad och mycket terrassutrymme för att svalka av sig! Denna mörka och stämningsfulla bastun rymmer ca 10 personer på laven samtidigt. Det finns avsvalningsutrymme, omklädningsrum, toalett och en rymlig terrass. Bastun kan hyras antingen i samband med Rinne-Jukkolas egnahemshus eller separat. I Rinne-Jukkolas hus finns det även en bastu. Bastun har en effektiv elektrisk bastuugn. På terrassen finns en badtunna för sex personer, som vi hyr ut färdiguppvärmd i samband med bastun.

  Avstånd

  • 9,5 km Ohtakari
  • 34 km Karleby Järnvägsstation
  • 34 km Karleby salutorg
  • 34,2 km Karleby Busstation
  • 35 km Karleby Havspark
 • Max 120 personer. Fest, inkvartering, bastu och balja.
  Stora Kastkoivistotie 26.
  juhlakeskusamor.fi

 • En bastuanläggning för 14 personer vid havet som sköts av Karlebys seglare.