Fortsätt till innehållet
 • Visa på karta

  Vår leende personal ordnar varje evenemang med ett stort hjärta. Mötesrummen Neristan, Halkokari, Tankar, Majakka och Laituri och Miilu i Original Sokos Hotel Kaarle passar utmärkt för utbildningar, möten, sittningar och fester för små och stora grupper. Lokalerna kan anpassas för 10–120 personer. Förutom den vanliga mötesutrustningen har alla mötesrum en bärbar dator, projektor och trådlöst internet.

  Framgångsrika företagsevenemang, likaväl förhandlingarna som bastukvällar, ordnas i de magnifika Laituri – och Majakka kabinetten på hotellets fjärde våning. Dessutom finns det ett sympatiskt Miilu-bastu för de mindre evenemangen.

  Sauna from Finland rf har tilldelat Kaarle Kokkola Authentic Finnish Sauna Experience -certifikatet, som bevis på att basturna beaktar alla kärnvärdena i den finska bastun, som renlighet och avkoppling.

 • Visa på karta

  Hotel Kokkola har två mötesrum och en ny samlingslokal Keinula. I alla våra lokaler finns WIFI, flap-tavla och anteckningsmaterial. I mötesrummen finns dataprojektor och duk och i Keinula en stor skärm.

  Antalet personer i lokalerna i enlighet med gällande Covid 19-regelverk.

  Alla lokaler är handikappanpassade och handikapptoalett finns i närheten.

  Keinula

  · Ett färgstarkt och inspirerande utrymme med sex gungstolar och en 70-tums TV, lämplig för t.ex. kreativa möten, små gruppmöten, intervjuer och för att följa streamade utbildningar, konserter eller live sport.

  · Rummet finns på hotellets andra våning och har en egen toalett.

  Möteslokal 1

  · Lokal med enskilda bordsplatser. Borden kan enkelt formas enligt önskade säkerhetsavstånd. Max. 10 personer

  Rummet finns på hotellets andra våning.

  Möteslokal 2

  · Lokal med enskilda bordsplatser. Borden kan enkelt formas enligt önskade säkerhetsavstånd. Max. 20 personer

  · Ett angränsande frukostrum kan användas, till exempel som presentations- eller grupparbetsplats

  · Lokalen finns på gatuplan och passar utmärkt för frukostevenemang eller andra buffémåltider för grupper.

  Catering

  · Kaffe- och buffémåltider kan beställas via oss (måltider för minimum 10 personer)

  · Våra lokaler har utskänkningstillstånd.

 • Visa på karta

  Hotel Seurahuone erbjuder fest- och möteslokaler för en mängd olika tillfällen. Den renoverade festlokalen Donner är ett uthyrningsrum för upp till 50 personer dit du kan ta med dina egen dryck och catering. Välj mellan fantastisk festbelysning och konferensbelysning.

  Mötesrummen Kallio (max. 12 personer) och Rautavaara (max. 60 personer) och bastukabinettet (max. 20 personer) ligger på tredje våningen i hotellet.

  Kontakta oss och vi hjälper dig att välja rätt rum och catering.