Hyppää sisältöön
 • Näytä kartalla

  Uniikki majoituskohde kokous- ja saunatiloineen keskellä Kokkolan historiallista vanhaa kaupunkia.

  Käytössänne on yksityinen 285 m2 tila, jossa on oma juhlasali, sauna ja kaksi kylpyhuonetta, kuusi huonetta yöpyjille, oma keittiö sekä yksityinen sisäänkäynti. Salissa on smart-tv tietokoneliitännällä sekä Wi-Fi kokouksia varten. Voitte myös tilata vierailunne yhteyteen ruokatarjoilut aamupalasta juhlaillallisiin ja saunamenuihin! Majoittuminen enintään 18 henkilölle.

  Lämpimästi tervetuloa!

 • Näytä kartalla

  Juhla- ja kokoustila 6 km keskustasta rauhallisessa maalaisympäristössä pienellä poro- ja vuohitilalla.

  Kokoustilaan mahtuu jopa 60 henkeä, mutta tila soveltuu mainiosti myös pienemmille ryhmille. Kesäaikana laajennettuna lähes 90 henk. Salissa on videotykki ja valkokangas sekä äänentoisto ja wifi-yhteys.

  Tiedustele myös 1700-luvun n. 10 hengen riihituvan vuokraamisesta kokoustilaksi. Riihi ei ole lämpöeristetty,  mutta se voidaan tarvittaessa lämmittää ja riihessä on vuokrattavissa myös 4 hengen perinteinen puulämmitteinen sauna, jossa ei ole juoksevaa vettä.

 • Näytä kartalla

  Kolmen tunnelmallisen juhlatilan kokonaisuus Jukkolanmäen vanhassa navetassa keskellä idyllistä maalaismaisemaa 30 km päässä Kokkolan keskustasta.

  Tilat ovat vuokrattavissa ympäri vuoden sekä isommille että pienemmille ryhmille häihin, juhliin, muihin tilaisuuksiin, tapahtumiin ja kokouksiin. Ruokailut ovat varattavissa erikseen.

  Kesäkahvila ja taidenäyttely vaihtuvin nimekkäin taiteilijoin palvelevat kesäkuukausina: aikaisempina kesinä on esitelty mm. Miina Äkkijyrkän (2019), Kaj Stenvallin (2021) , Tove Janssonin (2022), Jukka Rintalan (2023) tuotantoa.

  10 km päässä sijaitsee myös tutustumisen arvoinen Ohtakarin kalastajakylä.

 • Näytä kartalla

  Kesäkahvilan lisäksi Café Bryggan tarjoaa pitopalveluita ja tilat juhlien viettämiseen. Erilaisille ryhmille ja työporukoille on tarjolla upeita luontoelämyksiä.

  Tilausravintolassa korkealaatuista ruoka- ja juhlapalvelua häiden ja erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen ympäri vuoden luonnonkauniissa ympäristössä upeilla näköaloilla.

  Meidän kanssamme onnistut tilaisuutesi järjestämisessä. Upeat toimivat tilat, anniskeluoikeudet ja erilaiset menut niin pieniin kuin suurempiinkin juhliin ja tilaisuuksiin ympärivuotisesti. Kesällä viihtyisä juhlatila myös laiturin venevajassa (10-15 henk.).

  Kyläkeskuksen juhlasali (130 henk.) ja ruokailutila (80 henk.) yhdistämällä mahtuu juhlijoita jopa yht. 180 henk.

 • Näytä kartalla

  Idyllinen ja ainutlaatuinen Tullipakkahuoneen miljöö tarjoaa upeat puitteet niin yritys- ja yksityistilaisuuteen kuin suurempaankin tapahtumaan.

  Tila muodostuu kahdesta suuresta salista, tila on hyvin muokattavissa erikokoisiin juhliin. Pienemmissä 50-70 henkilön tilaisuuksissa tilasta on voitu käyttää esimerkiksi vain ensimmäistä salia. Kun molemmat salit ovat käytössä, tilassa voi ruokailla jopa 300 henkilöä.

  Varaa meiltä tämä tunnelmallinen tila käyttöösi juuri sinulle räätälöidyllä paketilla! Tai varaa tila ja toteuta ja tuunaa tapahtuma alusta loppuun itse.

  Lisätietoja antaa: Ulpu Välikangas

 • Näytä kartalla

  Kulttuurihistoriallisesti arvokas perinne miljöö Kokkolan keskustassa. Talon alkuperä juontaa 1600-luvulle ja nykyään se toimii juhla- ja kokouspaikkana.
  Talo soveltuu perinteisiin perhejuhliin, mutta on suosittu myös kokous- ja koulutustilana. Talossa on kaksi puolta, tupa ja salinpuoli, joihin molempiin mahtuu n. 30 henkilöä.

  Tarjous & tilavuokra kyselyt info(at)happyfoodandpeople.com

 • Näytä kartalla

  Kokkolan Työväentalo on Kokkolan Työväenyhdistyksen ylläpitämä seurantalo alle kilometrin päässä Kokkolan keskustasta. Työväentalon ensimmäiset osat on rakennettu 1800-luvun lopulla ja uusimmat osat 1957. Tilat on pidetty hyvin ajassa mukana vanhaa kunnioittaen.

  Kokkolan Työväentalolla voi järjestää tapahtumia aina tanssiharjoituksista kokouksiin ja yksityistilaisuuksista suuriin yleisötapahtumiin. Työväentalon salin akustiikka on vertaansa vailla. Työväentalolla järjestetään paljon perhejuhlia. Kahvioon mahtuu hyvin 60 henkilöä ja koko talon varatessaan saa juhlat, messut, kulttuuritapahtuman tai vaikka kokouksen 200 henkilölle. Kahviastiat, pöytäliinat, pöyditys ja muut sovittavissa. Pitopalvelut ulkopuolelta, kahvitus onnistuu työväentalon puolesta. Löytyy myös hyvät palaveritilat 6 henkilölle tai 15 henkilölle. Wifi ja videotykki käytettävissä.

 • Näytä kartalla

  Villa Elbassa, joka sijaitsee meren rannalla kauniilla Sannanrannan huvila-alueella, noin 4 km Kokkolan keskustasta, on erikokoisia hyvin varusteltuja kokoushuoneita, joissa on nopea kuituliittymäyhteys. Isoon Elbasaliin mahtuu jopa 190 tuolipaikkaa ja esimerkiksi 160 henkilön häät katettuine pöytineen,   juhlaseminaarit sekä kokoukset mahtuvat tilaan mainiosti.  Vanhaan Villaan mahtuu n. 30-40 henkilöä, kesällä terassilla +10-15 henkilöä. Vanha Villa on suosittu esimerkiksi pienemmille häille, suku- ja rippijuhlille, kastetilaisuuksiin ja ystävätapaamisiin sekä kokouksille. Yläkerrassa on yöpymistilat kahdelletoista henkilölle.

  Kokoustilanteissa tilatut kahvitarjoilut tuodaan kokoushuoneisiin. Ravintolassa on arkipäivisin lounastarjoilu.

  Villa Elbassa on järjestetty erilaisia tilaisuuksia jo 30 vuoden ajan. Häitä, suku- ja ylioppilasjuhlia, monipäiväisiä juhlaseminaareja, saunailtoja, polttareita, TYHY-päiviä, lasten teema-syntymäpäiviä, yms.

  Elban Helmi on uusin saunarakennuksista, jossa toisessa päädyssä on kokoushuone n. 25 henkilölle ja toisessa päädyssä sähkösauna ja pukeutumistila.

  Saunaillat ovat kautta vuoden suosittu ohjelmanumero. Sähkösauna ohjelmoidaan henkilökunnan toimesta ja laiturinpäässä oleva suosituin nähtävyytemme Elbassa oleva puusauna. Saunan voi itse lämmittää tai pyytää henkilökuntaa lämmittämään.

  Rannalla olevaa Rantamakasiinia voi myös vuokrata. Pihalla on tulipaikka, jossa voi paistaa makkaraa.

  Uusin tila alueellamme on Kota, jonka olemme sijoittaneet metsään. Kyseessä on aito lapinkota, johon tuodaan ruoka tilauksesta. Keskellä kotaa on tulipaikka, joka lämmittää myös talvisin. Kotaan mahtuu noin 20 -30 henkilöä.

  Elbasta voit vuokrata myös maastopyöriä, fatbikeja, sup-lautoja, talvisin potkukelkkoja, lumikenkiä tai suksia. Kysy myös tentsile-majoituksesta!

  revontulikuva Elbasta: kuvaaja Hannu Moilanen

 • Näytä kartalla

  Kokoustila Torni

  Entisen Luotsiaseman eli nykyisen Tankar Innin Torni sopii erinomaisesti kokouskäyttöön. Sinne mahtuu max 10 henk. Hinta 145 €/ vrk (klo 15 alkaen seuraavan päivän klo 12 asti). Alv 24 % sis. hintaan. Tornista on huikeat maisemat ympäri saarta.

  Torniin voi tilata myös kokoustarjoilut. Alakerrasta löytyy wc-tilat sekä saunatilat. Vaihtoehtona on myös kokouksen jälkeen varata oma saunavuoro kahvilan läheisyydessä olevaan puulämmitteiseen rantasaunaan lisämaksusta.

  Kokoustila Pilotti

  Olohuonemaisessa kokoustila Pilotissa alakerrassa voit myös järjestää kokouksen (max 20 hlöä). Kokouksen yhteyteen on mahdollista yhdistää myös saunominen. Varaus sisältää myös majoitustilat. Pyydä tarjous!

  Saarelle liikennöi M/S Jenny-laiva säännöllisin reittivuoroin sekä tilauksesta!

  Tilat varattavissa Visit Kokkolan kautta puh. 040 806 5075 tai tourism@visitkokkola.fi

 • Näytä kartalla

  M/S Jenny laivasta löytyy 72 paikkainen salonki alakerrasta, suojaisa välikansi sekä 35 paikkainen aurinkokansi meri-ilmasta nauttimiseen. Kokoustila salongissa n. 50 henkilölle, kun vuokraa koko laivan käyttöön. Aluksessa on yhteensä 177 paikkaa. Käytettävissä TV screen. Laivasta löytyy myös mikrofoni. Anniskeluoikeudet.

  Laivalla voi myös mennä naimisiin tai järjestää vaikka muistotilaisuuden.

  Kysy tarkemmin Visit Kokkolan (Kokkolan Matkailu Oy) henkilökunnalta.

 • Näytä kartalla

  Idyllinen 1800-luvun Laivurintalo sijaitsee Kokkolan vanhassa kaupungissa, Neristanissa ja aivan kaupungin keskustassa.

  Laivurintalo ja sen pihapiiri on täynnä historian havinaa ja tarinoita. Tarjoamme tilauksesta tiloja, tarjoiluja ja tarinaa. Kodikas paikka viettää kokouksia sekä perhejuhlia. Palvelemme ympäri vuoden tilauksesta suurella sydämellä.

  Tilaisuuden luonteesta riippuen tilaan mahtuu 30-40 henkilöä. Laivurintalossa on valkokangas, videotykki sekä wifi-yhteys ja salissa on piano.

  Pihapiiri antaa kesällä sään salliessa enemmän tilaa. Pihassa myös 1800-luvun pihatupa. Omenapuun varjossa voi nauttia kahvista ja vaikka piika Otilian viinereistä ja tarinoista.  Olette lämpimästi tervetulleita!

  Ota yhteyttä puh. 050 374 8604 tai teerikangas.kristiina(at)gmail.com

 • Näytä kartalla

  Kokkolan keskustassa sijaitseva lähes satavuotias Teatteritalo Vartiolinna tarjoaa komeat puitteet erilaisiin juhliin ja kokouksiin. Teatteriravintola Lumon kautta saat herkulliset tarjoilut pienelle tai isolle ryhmälle.

  Valittavana on kolme salia, joista löytyy tilat 20-85 hengen ryhmille. Jos tapahtumaan ei kuulu ruokailua omassa pöydässä, alakerran yhdistettyyn saliin sopii jopa 200 hengen ryhmä.

  Teatteriesitykseen tulevat ryhmät voivat tiedustella kokoustilaa ilmaiseksi käyttöönsä ennen esitystä! Esitystoiminnan salliessa Teatteritalon 197-paikkainen päänäyttämö ja 60-paikkainen pieni näyttämö Katariinan kamari ovat myös vuokrattavissa kokous- ja juhlakäyttöön.

  Lisätiedot ja tilaukset / Teatteriravintola Lumo:
  sähköposti: lumo@kokkolanteatteri.fi tai puh. 044 7809 220

 • Näytä kartalla

  Port Tower sijaitsee Kokkolan suurteollisuusalueen ja sataman välittömässä läheisyydessä ja tänne on helppo saapua kauempaakin. Pysäköintitilaa on käytössä runsaasti.

  Seitsemännen kerroksen kokoustiloista avautuu huikea näköala merelle ja suurteollisuusalueelle. Kerroksen kokoustilat koostuvat kolmesta keskenään yhtä suuresta kabinetista; Ritgrund, Tankar ja Utö. Kyseiset tilat voidaan yhdistää asiakkaan tarpeiden mukaan laajemmiksi kokonaisuuksiksi, jolloin tiloihin mahtuu jopa 40 – 60 henkilöä.

  Tekniikka ja varustelu: fläppitaulu, valkokangas, dataprojektori sekä avoin vierailijaverkko.

  Korkeatasoinen edustustila Visit Center sijaistee Port Towerin kahdeksannessa kerroksessa. Tilasta avautuu upea näköala merelle ja suurteollisuusalueelle. Visit Centerissä onnistuvat niin tärkeät liiketapaamiset, koulutustilaisuudet kuin yritysten ja yhdistysten illanvietot ja pikkujoulut. Tilat soveltuvat erinomaisesti myös erilaisten tuotteiden ja palveluiden esittelytilaisuuksiin tai studioksi virtuaalitapahtumille. Visit Center koostuu isosta 14- hengen kokoustilasta,  8 -hengen ns. lounge-tilasta sekä saunaosastosta. Visit Centerin maksimi henkilömäärä on 30 henkilöä.

  Tekniikka ja varustelu: fläppitaulu, 75″ näyttö, Barcon ClickShare -langaton neuvottelujärjestelmä, kamera, avoin vierailijaverkko, pyyhkeet ja hiustenkuivaaja.

  Maukkaat kokoustarjoilut järjestyvät vaivattomasti Port Towerin ravintolasta, Tower Bistrosta, josta voi varata myös pöydän esimerkiksi liikelounaita varten. www.towerbistro.fi

  Tiedustelut ja varaukset

  Puh. 010 505 9550 tai info(at)teollisuuskyla.fi

  Tarjoilut puh. 040 128 1114 tai towerbistro(at)outlook.com

   

 • Näytä kartalla

  Kodikas, tunnelmallinen juhla- ja kokoustila.

  Tupaan mahtuu mukavasti 35 hlö, lisäksi on kolme kamaria sekä iso terassi.

  Sijainti 11 km Kokkolasta pohjoiseen, 8-tien varressa.