Fortsätt till innehållet
 • Visa på karta

  Hyr en lokal för ett seminarium eller ordna en privat filmvisning, till exempel för julfest, företagsevenemang eller födelsedagskalas.

  Huvudsalongen har 171 platser (varav 18 är VIP-bänkar och soffor på bakre raden) och den mindre salongen  har 38 platser med stigande läktare.

  Båda salarna har nyligen renoverats. Det finns möjlighet att använda konferensteknik som möjliggör sömlös användning av presentationer med filmprojektorer, sköna stolar (överlappande), och belysningen har också förnyats. I sal ett finns Karlebys största projektorduk.

 • Visa på karta

  Karleby universitetscenter Chydenius är i verksamhetshänseende ett gemensamt universitetscenter för Jyväskylä, Uleåborg och Vasa universitet i Karleby. Våra fakulteter är pedagogik, informationsteknik, socialvetenskap, handelsvetenskap och kemi. Lokalerna ligger i campusområdet cirka 1,4 km från järnvägsstationen.

  Universitetscentret har mötes- och undervisningslokaler i olika storlekar för små och större grupper. En dator, dataprojektor, dokumentkamera och bra tillbehörsanslutningar finns som standard i alla rum. Universitetscentret erbjuder även konferenstjänster.
  Ulappa-salen har cirka 80 bordplatser och i teaterformen finns plats för 100 personer.

 • Visa på karta

  Uthyrning av mötes-, undervisnings- och motionsutrymmen året runt. Endast 20 minuter från Karleby. Auditorium med bra akustik och modern teknik för 180 personer samt gymnastiksal på 300 m2.

  Även servering och övernattningsmöjlighet.

  Bokningar mån-fre kl. 9 – 15 Soile Niemi tel. 044 725 0740, info.kansanopisto(at)kpedu.fi

 • Också privat tillställningar.
  84 platser med stigande läktare, cafeteria för 36 personer.
  Långbrogatan 1-3 D, 4. våningen
  teatteriiltatahti.fi

 • 194 fasta platser med stigande läktare + 50 stolar.
  Långbrogatan 16.
  www.kpkonsa.fi

 • 235 m2 TV studio.
  Bondegatan 6.
  mediakeskuslime.fi

 • I salen finns bordssättningar och sittplatser för ca. 60 personer. I köket: kaffebryggare, porslin, spis, diskmaskin, två kylskåp. Avstånd från Karleby centrum är ca. 44 km, adr. Väliviirteentie 339.
  Reservationer: Byaförening Väliviirre, Paula Keskikorpela, tfn +358 50 5263567.