Hyppää sisältöön

Saunalliset kohteet

 • Näytä kartalla

  Uniikki majoituskohde kokous- ja saunatiloineen keskellä Kokkolan historiallista vanhaa kaupunkia.

  Käytössänne on yksityinen 285 m2 tila, jossa on oma juhlasali, sauna ja kaksi kylpyhuonetta, kuusi huonetta yöpyjille, oma keittiö sekä yksityinen sisäänkäynti. Salissa on smart-tv tietokoneliitännällä sekä Wi-Fi kokouksia varten. Voitte myös tilata vierailunne yhteyteen ruokatarjoilut aamupalasta juhlaillallisiin ja saunamenuihin! Majoittuminen enintään 18 henkilölle.

  Lämpimästi tervetuloa!

 • Näytä kartalla

  Villa Elbassa, joka sijaitsee meren rannalla kauniilla Sannanrannan huvila-alueella, noin 4 km Kokkolan keskustasta, on erikokoisia hyvin varusteltuja kokoushuoneita, joissa on nopea kuituliittymäyhteys. Isoon Elbasaliin mahtuu jopa 190 tuolipaikkaa ja esimerkiksi 160 henkilön häät katettuine pöytineen,   juhlaseminaarit sekä kokoukset mahtuvat tilaan mainiosti.  Vanhaan Villaan mahtuu n. 30-40 henkilöä, kesällä terassilla +10-15 henkilöä. Vanha Villa on suosittu esimerkiksi pienemmille häille, suku- ja rippijuhlille, kastetilaisuuksiin ja ystävätapaamisiin sekä kokouksille. Yläkerrassa on yöpymistilat kahdelletoista henkilölle.

  Kokoustilanteissa tilatut kahvitarjoilut tuodaan kokoushuoneisiin. Ravintolassa on arkipäivisin lounastarjoilu.

  Villa Elbassa on järjestetty erilaisia tilaisuuksia jo 30 vuoden ajan. Häitä, suku- ja ylioppilasjuhlia, monipäiväisiä juhlaseminaareja, saunailtoja, polttareita, TYHY-päiviä, lasten teema-syntymäpäiviä, yms.

  Elban Helmi on uusin saunarakennuksista, jossa toisessa päädyssä on kokoushuone n. 25 henkilölle ja toisessa päädyssä sähkösauna ja pukeutumistila.

  Saunaillat ovat kautta vuoden suosittu ohjelmanumero. Sähkösauna ohjelmoidaan henkilökunnan toimesta ja laiturinpäässä oleva suosituin nähtävyytemme Elbassa oleva puusauna. Saunan voi itse lämmittää tai pyytää henkilökuntaa lämmittämään.

  Rannalla olevaa Rantamakasiinia voi myös vuokrata. Pihalla on tulipaikka, jossa voi paistaa makkaraa.

  Uusin tila alueellamme on Kota, jonka olemme sijoittaneet metsään. Kyseessä on aito lapinkota, johon tuodaan ruoka tilauksesta. Keskellä kotaa on tulipaikka, joka lämmittää myös talvisin. Kotaan mahtuu noin 20 -30 henkilöä.

  Elbasta voit vuokrata myös maastopyöriä, fatbikeja, sup-lautoja, talvisin potkukelkkoja, lumikenkiä tai suksia. Kysy myös tentsile-majoituksesta!

  revontulikuva Elbasta: kuvaaja Hannu Moilanen

 • Näytä kartalla

  Kokoustila Torni

  Entisen Luotsiaseman eli nykyisen Tankar Innin Torni sopii erinomaisesti kokouskäyttöön. Sinne mahtuu max 10 henk. Hinta 145 €/ vrk (klo 15 alkaen seuraavan päivän klo 12 asti). Alv 24 % sis. hintaan. Tornista on huikeat maisemat ympäri saarta.

  Torniin voi tilata myös kokoustarjoilut. Alakerrasta löytyy wc-tilat sekä saunatilat. Vaihtoehtona on myös kokouksen jälkeen varata oma saunavuoro kahvilan läheisyydessä olevaan puulämmitteiseen rantasaunaan lisämaksusta.

  Kokoustila Pilotti

  Olohuonemaisessa kokoustila Pilotissa alakerrassa voit myös järjestää kokouksen (max 20 hlöä). Kokouksen yhteyteen on mahdollista yhdistää myös saunominen. Varaus sisältää myös majoitustilat. Pyydä tarjous!

  Saarelle liikennöi M/S Jenny-laiva säännöllisin reittivuoroin sekä tilauksesta!

  Tilat varattavissa Visit Kokkolan kautta puh. 040 806 5075 tai tourism@visitkokkola.fi

 • Näytä kartalla

  Saunassa syntyvät parhaimmat ideat ja hierotaan strategiat. Saunassa päätetään pelikaudet ja järjestetään polttarit. Saunassa nautitaan elämästä!

  Hotellin neljännen kerroksen upeissa Laituri- ja Majakka-kabineteissa onnistuvat yritysjuhlat, tärkeät
  neuvottelut ja edustavat saunaillat. Lisäksi pienempiin tilaisuuksiin löytyy sympaattinen saunakabinetti
  Miilu.

  Sauna from Finland ry on myöntänyt Kokkolan Kaarlelle Authentic Finnish Sauna Experience –
  sertifikaatin, todistuksena siitä, että saunoissa on huomioitu kaikki suomalaisen saunan ydinarvot kuten
  puhtaus ja rentoutuminen.

 • Näytä kartalla

  Mustakarin sauna on kaupungin parhaalla paikalla. Nauti löylyistä ja ihaile auringonlaskua merimaiseman ympäröimänä. Saunamme tarjoaa Kokkolan upeimmat näkymät!

 • Näytä kartalla

  Hotel Seurahuone tarjoaa juhla- ja kokoustiloja monenlaiseen tunnelmaan ja tilaisuuteen. Uudistettu juhlatila Donner on max 50 hengen vuokratila, johon voit tuoda omat juomat ja tarjoilut. Valittavana upea juhlavalaistus tai kokousvalaistus. Kokouskabinetit Kallio (max 12 hlö) ja Rautavaara (max 60 hlö) sekä Saunakabinetti (max 20 hlö) sijaitsevat hotellin kolmannessa kerroksessa.  Pyydä kokoustila-esitteemme, autamme sinua valitsemaan sopivan tilan ja tarjoilut.

 • Näytä kartalla

  Wellamo – takkahuone/tilaussauna

  Tilava takkahuone esim. kokouksiin ja syntymäpäiville sekä illanistujaisiin.

  Tilaan mahtuu max 25 henk. Tilasta löytyy mm. takka, uuni, mikro, jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin, astiasto ja astianpesukone sekä videotykki ja valkokangas.

  Neptunus – kokoustila

  Viihtyisä kokoustila nykyaikaisella kokoustekniikalla.

  Kokoustilan yhteydessä talviuintisaunat naisille ja miehille.

  Tilaan mahtuu 23 henk. Tilasta löytyy mm. takka, pienoiskeittiö, videotykki ja valkokangas sekä televisio.

  Savusauna:

  Kokousjännityksen poistaa mukavasti savusauna ja pulahdus avantoon.

  Max 14 henk.

 • Näytä kartalla

  Port Tower sijaitsee Kokkolan suurteollisuusalueen ja sataman  välittömässä läheisyydessä. Korkeatasoinen edustustila Visit Center sijaitsee Port Towerin kahdeksannessa kerroksessa. Tilasta avautuu upea näköala merelle ja suurteollisuusalueelle. Visit Centerissä onnistuvat niin tärkeät liiketapaamiset, koulutustilaisuudet kuin yritysten ja yhdistysten illanvietot ja pikkujoulut. Tilat soveltuvat erinomaisesti myös erilaisten tuotteiden ja palveluiden esittelytilaisuuksiin tai studioksi virtuaalitapahtumille. Visit Center koostuu isosta 14- hengen kokoustilasta,  8 -hengen ns. lounge-tilasta sekä saunaosastosta, josta löytyy tilava pukuhuone ja tyylikäs sauna jopa 10 saunojalle. Visit Centerin maksimi henkilömäärä on 30 henkilöä.

  Tekniikka ja varustelu: fläppitaulu, 75″ näyttö, Barcon ClickShare -langaton neuvottelujärjestelmä, kamera, avoin vierailijaverkko, pyyhkeet ja hiustenkuivaaja.

  Maukkaat kokous- ja saunatarjoilut järjestyvät vaivattomasti Port Towerin ravintolasta, Tower Bistrosta, josta voi varata myös pöydän esimerkiksi liikelounaita varten. Tarjoiluista voi nauttia alakerran viihtyisässä ravintolassa tai Visit Centerissä. Ravintolassa on anniskeluoikeudet.  www.towerbistro.fi

  Tiedustelut ja varaukset

  Puh. 010 505 9550 tai info(at)teollisuuskyla.fi

  Tarjoilut puh. 040 128 1114 tai towerbistro(at)outlook.com

 • Näytä kartalla

  Juhla- ja kokoustila 6 km keskustasta rauhallisessa maalaisympäristössä pienellä poro- ja vuohitilalla.

  Kokoustilaan mahtuu jopa 60 henkeä, mutta tila soveltuu mainiosti myös pienemmille ryhmille. Kesäaikana laajennettuna lähes 90 henk. Salissa on videotykki ja valkokangas sekä äänentoisto ja wifi-yhteys.

  Tiedustele myös 1700-luvun n. 10 hengen riihituvan vuokraamisesta kokoustilaksi. Riihi ei ole lämpöeristetty,  mutta se voidaan tarvittaessa lämmittää ja riihessä on vuokrattavissa myös 4 hengen perinteinen puulämmitteinen sauna, jossa ei ole juoksevaa vettä.

 • Näytä kartalla

  Kokkolan Lohtajalla sijaitseva Jukkolanmäen riihisauna tarjoaa lempeät löylyt ja paljon terassitilaa vilvoitteluun! Tummaan ja tunnelmalliseen riihisaunaan mahtuu noin 10 henkilöä lauteille kerrallaan. Vieressä on vilvoittelutila, pukeutumishuone ja wc sekä tilava terassi. Saunan voi vuokrata joko Rinne-Jukkolan omakotitalon vuokraamisen yhteydessä tai erikseen. Rinne-Jukkolan omakotitalossa on myös sauna. Riihisaunassa on tehokkaasti lämmittävä sähkökiuas. Terassilla on kuuden hengen palju, jota vuokraamme valmiiksi lämmitettynä saunan yhteyteen.

  Etäisyyksiä

  • 9,5 km Ohtakari
  • 34 km Kokkolan Rautatieasema
  • 34 km Kokkolan kauppatori
  • 34,2 km Kokkolan Linja-autoasema
  • 35 km Kokkolan Meripuisto
 • Näytä kartalla

  Meriravintola Wanha Wellamo sijaitsee Ykspihlajan venesatamassa, Kokkolan moottorivenekerhon tiloissa. Tule nauttimaan ravintolaan herkullisesta lounaasta, monipuolisesta á la carte-listasta, juhlatiloista ja -tarjoiluista sekä merellisestä tunnelmasta. Ravintolan kautta on mahdollista varata myös matkaparkki- sekä vierasvenepaikoitusta.

  Wanha Wellamo tarjoaa vuokraukseen miellyttävät sekä tunnelmalliset sauna-, palju- ja juhlatilat, jotka sopivat niin yksityis- kuin yritystilaisuuksiinkin.

 • Rentoudu paljussa loikoillen ja saunassa löylyten. Löylyihin mahtuu kerrallaan n. 10 henk, oleskelutilaan toiset mokomat. Saunan edessä on palju. Halutessaan voi pulahtaa meren aaltoihin vilvoittelemaan. Saunamenuita. Tilattavissa myös ohjattu turvesaunaelämys.
  juhlakeskusamor.fi

 • Max 14 hengen saunatila merenrannalla uintimahdollisuudella.
  kokkolanpurjehtijat.fi