Hyppää sisältöön

Keskustan kohteet

 • Näytä kartalla

  Wanha Kalahalli Kokkolan kauppatorilla keskeisellä sijainnilla palvelee kokous- ja yksityistilaisuuksien tunnelmallisena miljöönä funkkis-tyylisessä 1938 rakennuksessa.  Tila soveltuu alle 50 henkilön tilaisuuksiin.

  Lisätietoja

 • Näytä kartalla

  Tutustu alla olevasta linkistä tarkemmin Kokkolan kaupungintalon tiloihin.

 • Näytä kartalla

  Kokkolan Työväentalo on Kokkolan Työväenyhdistyksen ylläpitämä seurantalo alle kilometrin päässä Kokkolan keskustasta. Työväentalon ensimmäiset osat on rakennettu 1800-luvun lopulla ja uusimmat osat 1957. Tilat on pidetty hyvin ajassa mukana vanhaa kunnioittaen.

  Kokkolan Työväentalolla voi järjestää tapahtumia aina tanssiharjoituksista kokouksiin ja yksityistilaisuuksista suuriin yleisötapahtumiin. Työväentalon salin akustiikka on vertaansa vailla. Työväentalolla järjestetään paljon perhejuhlia. Kahvioon mahtuu hyvin 60 henkilöä ja koko talon varatessaan saa juhlat, messut, kulttuuritapahtuman tai vaikka kokouksen 200 henkilölle. Kahviastiat, pöytäliinat, pöyditys ja muut sovittavissa. Pitopalvelut ulkopuolelta, kahvitus onnistuu työväentalon puolesta. Löytyy myös hyvät palaveritilat 6 henkilölle tai 15 henkilölle. Wifi ja videotykki käytettävissä.

 • Näytä kartalla

  Uniikki majoituskohde kokous- ja saunatiloineen keskellä Kokkolan historiallista vanhaa kaupunkia.

  Käytössänne on yksityinen 285 m2 tila, jossa on oma juhlasali, sauna ja kaksi kylpyhuonetta, kuusi huonetta yöpyjille, oma keittiö sekä yksityinen sisäänkäynti. Salissa on smart-tv tietokoneliitännällä sekä Wi-Fi kokouksia varten. Voitte myös tilata vierailunne yhteyteen ruokatarjoilut aamupalasta juhlaillallisiin ja saunamenuihin! Majoittuminen enintään 18 henkilölle.

  Lämpimästi tervetuloa!

 • Näytä kartalla

  Kokous- ja juhlapaikka keskellä Kokkolaa, aivan hotellien läheisyydessä. Rakennus oli aikoinaan J.W.Snellmanin ensimmäinen koti Suomessa.

  Tilasta löytyy sali 120:lle ja näyttämö, ruokasali / buffet-tila, keittiö ja astiasto 120:lle. Pöytäliinat käytettävissä myös. Snellmankoti on loistava paikka pitää koulutuksia, kokouksia, konsertteja ja perhejuhlia.

  Tekniikkatiedot:

  nettiyhteys  /  videotykki  /  valkokangas  /  äänentoisto

  Yhteystiedot: tapsak49(at)gmail.com tai 044 0808 345

 • Näytä kartalla

  Hymyilevä henkilökunta järjestää jokaisen tilaisuuden suurella sydämellä. Original Sokos Hotel Kaarlen
  kokoustilat Neristan, Halkokari, Tankar, Majakka ja Laituri sekä Miilu soveltuvat hyvin koulutuksien,
  kokousten, illanistujaisten ja juhlien järjestämiseen pienille ja isoille ryhmille. Tilat ovat muunneltavissa 10-
  120 henkilön tilaisuuksia varten. Kaikissa kokoustiloissa on peruskokousvälineiden lisäksi kannettava
  tietokone, kiinteä videotykki sekä langaton internet-yhteys.

  Hotellin neljännen kerroksen upeissa Laituri- ja Majakka-kabineteissa onnistuvat yritysjuhlat, tärkeät
  neuvottelut ja edustavat saunaillat. Lisäksi pienempiin tilaisuuksiin löytyy sympaattinen saunakabinetti
  Miilu. Sauna from Finland ry on myöntänyt Kokkolan Kaarlelle Authentic Finnish Sauna Experience –
  sertifikaatin, todistuksena siitä, että saunoissa on huomioitu kaikki suomalaisen saunan ydinarvot kuten
  puhtaus ja rentoutuminen.

 • Näytä kartalla

  Idyllinen ja ainutlaatuinen Tullipakkahuoneen miljöö tarjoaa upeat puitteet niin yritys- ja yksityistilaisuuteen kuin suurempaankin tapahtumaan.

  Tila muodostuu kahdesta suuresta salista, tila on hyvin muokattavissa erikokoisiin juhliin. Pienemmissä 50-70 henkilön tilaisuuksissa tilasta on voitu käyttää esimerkiksi vain ensimmäistä salia. Kun molemmat salit ovat käytössä, tilassa voi ruokailla jopa 300 henkilöä.

  Varaa meiltä tämä tunnelmallinen tila käyttöösi juuri sinulle räätälöidyllä paketilla! Tai varaa tila ja toteuta ja tuunaa tapahtuma alusta loppuun itse.

  Lisätietoja antaa: Ulpu Välikangas

 • Näytä kartalla

  Kulttuurihistoriallisesti arvokas perinne miljöö Kokkolan keskustassa. Talon alkuperä juontaa 1600-luvulle ja nykyään se toimii juhla- ja kokouspaikkana.
  Talo soveltuu perinteisiin perhejuhliin, mutta on suosittu myös kokous- ja koulutustilana. Talossa on kaksi puolta, tupa ja salinpuoli, joihin molempiin mahtuu n. 30 henkilöä.

  Tarjous & tilavuokra kyselyt info(at)happyfoodandpeople.com

 • Näytä kartalla

  Idyllinen 1800-luvun Laivurintalo sijaitsee Kokkolan vanhassa kaupungissa, Neristanissa ja aivan kaupungin keskustassa.

  Laivurintalo ja sen pihapiiri on täynnä historian havinaa ja tarinoita. Tarjoamme tilauksesta tiloja, tarjoiluja ja tarinaa. Kodikas paikka viettää kokouksia sekä perhejuhlia. Palvelemme ympäri vuoden tilauksesta suurella sydämellä.

  Tilaisuuden luonteesta riippuen tilaan mahtuu 30-40 henkilöä. Laivurintalossa on valkokangas, videotykki sekä wifi-yhteys ja salissa on piano.

  Pihapiiri antaa kesällä sään salliessa enemmän tilaa. Pihassa myös 1800-luvun pihatupa. Omenapuun varjossa voi nauttia kahvista ja vaikka piika Otilian viinereistä ja tarinoista.  Olette lämpimästi tervetulleita!

  Ota yhteyttä puh. 050 374 8604 tai teerikangas.kristiina(at)gmail.com

 • Näytä kartalla

  Kokkolan keskustassa sijaitseva lähes satavuotias Teatteritalo Vartiolinna tarjoaa komeat puitteet erilaisiin juhliin ja kokouksiin. Teatteriravintola Lumon kautta saat herkulliset tarjoilut pienelle tai isolle ryhmälle.

  Valittavana on kolme salia, joista löytyy tilat 20-85 hengen ryhmille. Jos tapahtumaan ei kuulu ruokailua omassa pöydässä, alakerran yhdistettyyn saliin sopii jopa 200 hengen ryhmä.

  Teatteriesitykseen tulevat ryhmät voivat tiedustella kokoustilaa ilmaiseksi käyttöönsä ennen esitystä! Esitystoiminnan salliessa Teatteritalon 197-paikkainen päänäyttämö ja 60-paikkainen pieni näyttämö Katariinan kamari ovat myös vuokrattavissa kokous- ja juhlakäyttöön.

  Lisätiedot ja tilaukset / Teatteriravintola Lumo:
  sähköposti: lumo@kokkolanteatteri.fi tai puh. 044 7809 220

 • Näytä kartalla

  Hotel Seurahuone tarjoaa juhla- ja kokoustiloja monenlaiseen tunnelmaan ja tilaisuuteen. Uudistettu juhlatila Donner on max 50 hengen vuokratila, johon voit tuoda omat juomat ja tarjoilut. Valittavana upea juhlavalaistus tai kokousvalaistus. Kokouskabinetit Kallio (max 12 hlö) ja Rautavaara (max 60 hlö) sekä Saunakabinetti (max 20 hlö) sijaitsevat hotellin kolmannessa kerroksessa.  Pyydä kokoustila-esitteemme, autamme sinua valitsemaan sopivan tilan ja tarjoilut.

 • Näytä kartalla

  Wellamo – takkahuone/tilaussauna

  Tilava takkahuone esim. kokouksiin ja syntymäpäiville sekä illanistujaisiin.

  Tilaan mahtuu max 25 henk. Tilasta löytyy mm. takka, uuni, mikro, jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin, astiasto ja astianpesukone sekä videotykki ja valkokangas.

  Neptunus – kokoustila

  Viihtyisä kokoustila nykyaikaisella kokoustekniikalla.

  Kokoustilan yhteydessä talviuintisaunat naisille ja miehille.

  Tilaan mahtuu 23 henk. Tilasta löytyy mm. takka, pienoiskeittiö, videotykki ja valkokangas sekä televisio.

  Savusauna:

  Kokousjännityksen poistaa mukavasti savusauna ja pulahdus avantoon.

  Max 14 henk.

 • Näytä kartalla

  Vuokraa tila seminaariin tai järjestä yksityisnäytös elokuvateatterilla esim. pikkujouluja, työhyvinvointitapahtumaa tai syntymäpäiviä varten.

  Käytettävissä 171  paikkainen ykkössali (näistä 18 kpl on VIP-penkkejä & sohvia takarivissä) tai 38 paikkainen kakkossali nousevilla katsomoilla. Myös kakkossalissa on vip-aitio.

  Molemmat salit on uudistettu vastikään. Käytettävissä kokoustekniikka, joka mahdollistaa presentaatioiden saumattoman käytön leffaprojektorien kanssa, muhkeat penkit (limittäin), valaistus on myös uusittu. Ykkössalissa on Kokkolan suurin valkokangas.

 • Näytä kartalla

  Hotel Kokkolasta löytyy kaksi kokoustilaa sekä uusi neuvottelu- ja tapaamishuone Keinula. Kaikissa tiloissamme on käytettävissä wlan, fläppitaulu ja muistiinpanovälineet. Kabinetti 1 ja Kabinetti 3 on videotykki ja valkokangas, Keinulassa iso taulutv. Tilojen henkilömäärät on ilmoitettu nyt Covid-ajan turvavälien mukaisesti.

  Kaikkiin kokoustiloihin on esteetön kulku, myös invawc löytyy läheltä.

  Keinula

  ·      kuuden keinutuolin ja 70” tv:n värikäs ja inspiroiva tila, soveltuu esim. luoviin suunnittelupalavereihin, pienryhmien tapaamisiin, haastatteluihin ja striimattujen koulutusten/konserttien ym. katseluun sekä hotellivieraiden kisastudioksi ja yhteiseksi olohuoneeksi

  ·      sijaitsee hotellin 2. krs, tilassa oma wc

  Kabinetti 1

  ·      tilassa yksittäispulpetit, joista voidaan muokata helposti erilaisia pöytämuotoja riittävin turvavälein max 10 henkilölle

  ·      sijaitsee hotellin 2. krs, kabinetin vieressä Kahvitori sekä Lainaamo

   

  Kabinetti 3

  ·      tilassa yksittäispulpetit, joista voidaan muokata helposti erilaisia pöytämuotoja riittävin turvavälein max 20 henkilölle

  ·      tilaan voidaan yhdistää myös viereinen aamiaishuone esim. esittely- tai ryhmätyötilaksi

  ·      sijaitsee hotellin katutason tiloissa, helppo järjestää aamiaistilaisuuksia tai muita buffetruokailuja ryhmille

   

  Kokoustarjoilut

  ·      kauttamme on tilattavissa kahvituksia ja buffetruokailuja (ruokailut minimissään 10 hlö ryhmille)

  ·      tiloissamme on myös A-oikeudet

 • Iso nouseva sali konsertteihin, musiikkinäytelmiin ja seminaareihin. 194 kiinteää paikkaa ja 50 irtotuolia. Pikkusali pienempiin konsertteihin ja luentoihin.
  Pitkänsillankatu 16.
  www.kpkonsa.fi

 • Keskeisellä sijainnilla upeassa rakennuksessa. Max 50 henk.
  Isokatu 3.

 • Järjestötoiminnan tiedonkeskus, 80 m2 sali, joka jaettavissa kahteen osaan. Tilassa myös keittiö, wc, inva-wc, suihku.
  Etäisyys Kauppatorille 1,8km.
  Ryövärinkarintie 1.
  siltakokkola.fi

 • Sali soveltuu n. 50 henkilölle.
  Pitkänsillankatu 17 (Iskun yläkerta)
  kokkolanlauluveikot.fi