Hyppää sisältöön

Merelliset kohteet

 • Näytä kartalla

  Kokoustila Torni

  Entisen Luotsiaseman eli nykyisen Tankar Innin Torni sopii erinomaisesti kokouskäyttöön. Sinne mahtuu max 10 henk. Hinta 145 €/ vrk (klo 15 alkaen seuraavan päivän klo 12 asti). Alv 24 % sis. hintaan. Tornista on huikeat maisemat ympäri saarta.

  Torniin voi tilata myös kokoustarjoilut. Alakerrasta löytyy wc-tilat sekä saunatilat. Vaihtoehtona on myös kokouksen jälkeen varata oma saunavuoro kahvilan läheisyydessä olevaan puulämmitteiseen rantasaunaan lisämaksusta.

  Kokoustila Pilotti

  Olohuonemaisessa kokoustila Pilotissa alakerrassa voit myös järjestää kokouksen (max 20 hlöä). Kokouksen yhteyteen on mahdollista yhdistää myös saunominen. Varaus sisältää myös majoitustilat. Pyydä tarjous!

  Saarelle liikennöi M/S Jenny-laiva säännöllisin reittivuoroin sekä tilauksesta!

  Tilat varattavissa Visit Kokkolan kautta puh. 040 806 5075 tai tourism@visitkokkola.fi

 • Näytä kartalla

  Kesäkahvilan lisäksi Café Bryggan tarjoaa pitopalveluita ja tilat juhlien viettämiseen. Erilaisille ryhmille ja työporukoille on tarjolla upeita luontoelämyksiä.

  Tilausravintolassa korkealaatuista ruoka- ja juhlapalvelua häiden ja erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen ympäri vuoden luonnonkauniissa ympäristössä upeilla näköaloilla.

  Meidän kanssamme onnistut tilaisuutesi järjestämisessä. Upeat toimivat tilat, anniskeluoikeudet ja erilaiset menut niin pieniin kuin suurempiinkin juhliin ja tilaisuuksiin ympärivuotisesti. Kesällä viihtyisä juhlatila myös laiturin venevajassa (10-15 henk.).

  Kyläkeskuksen juhlasali (130 henk.) ja ruokailutila (80 henk.) yhdistämällä mahtuu juhlijoita jopa yht. 180 henk.

 • Näytä kartalla

  Kesäravintola Mustakari sijaitsee noin 3 kilometriä hotellista, meren äärellä. Kesäravintola Mustakari on tunnettu ruoasta, joka on luonnonmukaista ja tulee läheltä. Lisäksi sen merellinen sijainti luo upeat puitteet kokouksille ja elämyksille.

  Mustakarilla onnistuu niin pienet kuin suuretkin kokoukset ja tilaisuudet. Ankkuroi kokouksesi meille ja anna asiantuntevan henkilökunnan toteuttaa toiveesi.

  Mustakarin terassi on koko kaupungin oma kesäterassi, jolla viihdytään yömyöhään ja koetaan suven parhaat hetket ja kauneimmat auringonlaskut. Kesäravintola Mustakari on avoinna toukokuun alusta elokuun loppuun.

 • Näytä kartalla

  Villa Elbassa, joka sijaitsee meren rannalla kauniilla Sannanrannan huvila-alueella, noin 4 km Kokkolan keskustasta, on erikokoisia hyvin varusteltuja kokoushuoneita, joissa on nopea kuituliittymäyhteys. Isoon Elbasaliin mahtuu jopa 190 tuolipaikkaa ja esimerkiksi 160 henkilön häät katettuine pöytineen,   juhlaseminaarit sekä kokoukset mahtuvat tilaan mainiosti.  Vanhaan Villaan mahtuu n. 30-40 henkilöä, kesällä terassilla +10-15 henkilöä. Vanha Villa on suosittu esimerkiksi pienemmille häille, suku- ja rippijuhlille, kastetilaisuuksiin ja ystävätapaamisiin sekä kokouksille. Yläkerrassa on yöpymistilat kahdelletoista henkilölle.

  Kokoustilanteissa tilatut kahvitarjoilut tuodaan kokoushuoneisiin. Ravintolassa on arkipäivisin lounastarjoilu.

  Villa Elbassa on järjestetty erilaisia tilaisuuksia jo 30 vuoden ajan. Häitä, suku- ja ylioppilasjuhlia, monipäiväisiä juhlaseminaareja, saunailtoja, polttareita, TYHY-päiviä, lasten teema-syntymäpäiviä, yms.

  Elban Helmi on uusin saunarakennuksista, jossa toisessa päädyssä on kokoushuone n. 25 henkilölle ja toisessa päädyssä sähkösauna ja pukeutumistila.

  Saunaillat ovat kautta vuoden suosittu ohjelmanumero. Sähkösauna ohjelmoidaan henkilökunnan toimesta ja laiturinpäässä oleva suosituin nähtävyytemme Elbassa oleva puusauna. Saunan voi itse lämmittää tai pyytää henkilökuntaa lämmittämään.

  Rannalla olevaa Rantamakasiinia voi myös vuokrata. Pihalla on tulipaikka, jossa voi paistaa makkaraa.

  Uusin tila alueellamme on Kota, jonka olemme sijoittaneet metsään. Kyseessä on aito lapinkota, johon tuodaan ruoka tilauksesta. Keskellä kotaa on tulipaikka, joka lämmittää myös talvisin. Kotaan mahtuu noin 20 -30 henkilöä.

  Elbasta voit vuokrata myös maastopyöriä, fatbikeja, sup-lautoja, talvisin potkukelkkoja, lumikenkiä tai suksia. Kysy myös tentsile-majoituksesta!

  revontulikuva Elbasta: kuvaaja Hannu Moilanen

 • Näytä kartalla

  M/S Jenny laivasta löytyy 72 paikkainen salonki alakerrasta, suojaisa välikansi sekä 35 paikkainen aurinkokansi meri-ilmasta nauttimiseen. Kokoustila salongissa n. 50 henkilölle, kun vuokraa koko laivan käyttöön. Aluksessa on yhteensä 177 paikkaa. Käytettävissä TV screen. Laivasta löytyy myös mikrofoni. Anniskeluoikeudet.

  Laivalla voi myös mennä naimisiin tai järjestää vaikka muistotilaisuuden.

  Kysy tarkemmin Visit Kokkolan (Kokkolan Matkailu Oy) henkilökunnalta.

 • Näytä kartalla

  Meriravintola Wanha Wellamo sijaitsee Ykspihlajan venesatamassa, Kokkolan moottorivenekerhon tiloissa. Tule nauttimaan ravintolaan herkullisesta lounaasta, monipuolisesta á la carte-listasta, juhlatiloista ja -tarjoiluista sekä merellisestä tunnelmasta. Ravintolan kautta on mahdollista varata myös matkaparkki- sekä vierasvenepaikoitusta.

  Wanha Wellamo tarjoaa vuokraukseen miellyttävät sekä tunnelmalliset sauna-, palju- ja juhlatilat, jotka sopivat niin yksityis- kuin yritystilaisuuksiinkin.

 • Rakkauden täyteistä ajanviettoa Pohjanlahden poukamassa. 120 henk.
  Stora Kastkoiviston tie 26.
  juhlakeskusamor.fi