Hyppää sisältöön

Konsertit ja isot tapahtumat

 • Näytä kartalla

  Tutustu alla olevasta linkistä tarkemmin Kokkolan kaupungintalon tiloihin.

 • Näytä kartalla

  Snellman-salin pitkään suunniteltu remontti ja laajennus käynnistyi vuoden 2023 alussa. Syksyksi 2024 valmistuva Musiikkikeskus Snellman takaa konserteille ja muille tapahtumille nykyvaatimusten mukaiset puitteet.

 • Näytä kartalla

  Tutustu Kampushallin tarjoamiin mahdollisuuksiin!

  Kampushallin tiloja vuokrataan monenlaisiin tilaisuuksiin.  Liikuntatilojen lisäksi vuokrattavissa on myös kahvio ja aulatilat sekä luokkatiloja. Salin tuolitus ja katsomo on n. 800–1100 henkilölle riippuen lavajärjestelyistä.

  Liikuntasali on jaettavissa verholla kahteen osaan. Salin suunnittelussa on huomioitu muun muassa salibandy, futsal, koripallo, lentopallo, sulkapallo ja käsipallo. Salien yhteydessä on pukuhuoneet. Liikuntasalin pituus on 42 m ja leveys 27,5 m.

  Hinnasto ja tarkemmat tiedot alla olevan linkin takana. Pidempikestoisesta tilojen vuokrauksesta erillistapahtumien järjestämistä varten tehdään aina erillinen tarjous.

  Tilavaraukset, kyselyt

  Jetro Sääskilahti, palvelusihteeri, jetro.saaskilahti(at)kpedu.fi tai p. 040 807 3527
  Jukka Ylikarjula, Hallinto- ja talouspäällikkö, jukka.ylikarjula(at)kpedu.fi tai p. 044 725 0002

 • Näytä kartalla

  Kolmen tunnelmallisen juhlatilan kokonaisuus Jukkolanmäen vanhassa navetassa keskellä idyllistä maalaismaisemaa 30 km päässä Kokkolan keskustasta.

  Tilat ovat vuokrattavissa ympäri vuoden sekä isommille että pienemmille ryhmille häihin, juhliin, muihin tilaisuuksiin, tapahtumiin ja kokouksiin. Ruokailut ovat varattavissa erikseen.

  Kesäkahvila ja taidenäyttely vaihtuvin nimekkäin taiteilijoin palvelevat kesäkuukausina: aikaisempina kesinä on esitelty mm. Miina Äkkijyrkän (2019), Kaj Stenvallin (2021) , Tove Janssonin (2022), Jukka Rintalan (2023) tuotantoa.

  10 km päässä sijaitsee myös tutustumisen arvoinen Ohtakarin kalastajakylä.

 • Näytä kartalla

  Villa Elbassa, joka sijaitsee meren rannalla kauniilla Sannanrannan huvila-alueella, noin 4 km Kokkolan keskustasta, on erikokoisia hyvin varusteltuja kokoushuoneita, joissa on nopea kuituliittymäyhteys. Isoon Elbasaliin mahtuu jopa 190 tuolipaikkaa ja esimerkiksi 160 henkilön häät katettuine pöytineen,   juhlaseminaarit sekä kokoukset mahtuvat tilaan mainiosti.  Vanhaan Villaan mahtuu n. 30-40 henkilöä, kesällä terassilla +10-15 henkilöä. Vanha Villa on suosittu esimerkiksi pienemmille häille, suku- ja rippijuhlille, kastetilaisuuksiin ja ystävätapaamisiin sekä kokouksille. Yläkerrassa on yöpymistilat kahdelletoista henkilölle.

  Kokoustilanteissa tilatut kahvitarjoilut tuodaan kokoushuoneisiin. Ravintolassa on arkipäivisin lounastarjoilu.

  Villa Elbassa on järjestetty erilaisia tilaisuuksia jo 30 vuoden ajan. Häitä, suku- ja ylioppilasjuhlia, monipäiväisiä juhlaseminaareja, saunailtoja, polttareita, TYHY-päiviä, lasten teema-syntymäpäiviä, yms.

  Elban Helmi on uusin saunarakennuksista, jossa toisessa päädyssä on kokoushuone n. 25 henkilölle ja toisessa päädyssä sähkösauna ja pukeutumistila.

  Saunaillat ovat kautta vuoden suosittu ohjelmanumero. Sähkösauna ohjelmoidaan henkilökunnan toimesta ja laiturinpäässä oleva suosituin nähtävyytemme Elbassa oleva puusauna. Saunan voi itse lämmittää tai pyytää henkilökuntaa lämmittämään.

  Rannalla olevaa Rantamakasiinia voi myös vuokrata. Pihalla on tulipaikka, jossa voi paistaa makkaraa.

  Uusin tila alueellamme on Kota, jonka olemme sijoittaneet metsään. Kyseessä on aito lapinkota, johon tuodaan ruoka tilauksesta. Keskellä kotaa on tulipaikka, joka lämmittää myös talvisin. Kotaan mahtuu noin 20 -30 henkilöä.

  Elbasta voit vuokrata myös maastopyöriä, fatbikeja, sup-lautoja, talvisin potkukelkkoja, lumikenkiä tai suksia. Kysy myös tentsile-majoituksesta!

  revontulikuva Elbasta: kuvaaja Hannu Moilanen

 • Näytä kartalla

  Idyllinen ja ainutlaatuinen Tullipakkahuoneen miljöö tarjoaa upeat puitteet niin yritys- ja yksityistilaisuuteen kuin suurempaankin tapahtumaan.

  Tila muodostuu kahdesta suuresta salista, tila on hyvin muokattavissa erikokoisiin juhliin. Pienemmissä 50-70 henkilön tilaisuuksissa tilasta on voitu käyttää esimerkiksi vain ensimmäistä salia. Kun molemmat salit ovat käytössä, tilassa voi ruokailla jopa 300 henkilöä.

  Varaa meiltä tämä tunnelmallinen tila käyttöösi juuri sinulle räätälöidyllä paketilla! Tai varaa tila ja toteuta ja tuunaa tapahtuma alusta loppuun itse.

  Lisätietoja antaa: Ulpu Välikangas

 • Näytä kartalla

  Kokkolan yliopistokeskus Chydenius on monitieteinen, Jyväskylän, Oulun ja Vaasan yliopistojen muodostama yliopistokeskus.
  Koulutusalamme ovat kasvatustiede, tietotekniikka, sosiaalitieteet, liiketaloustieteet ja kemia.

  Yliopistokeskuksen toimitilat sijaitsevat kampusalueella Torkinmäellä, jonne Rautatieasemalta on matkaa noin 1,4 km.
  Yliopistokeskukselta löytyy erikokoisia kokous- sekä opetustiloja pienille ja isommillekin ryhmille.
  Kaikissa tiloissa on vakiovarusteena tietokone, dataprojektori, dokumenttikamera ja hyvät lisälaiteliitännät.
  Yliopistokeskus tarjoaa myös kokous- ja seminaaripalveluja.
  Ulappa-saliin mahtuu max. 80 henkilöä pöytien kera, 100 henk. tuolituksella.

 • Näytä kartalla

  Vuokraa tila seminaariin tai järjestä yksityisnäytös elokuvateatterilla esim. pikkujouluja, työhyvinvointitapahtumaa tai syntymäpäiviä varten.

  Käytettävissä 171  paikkainen ykkössali (näistä 18 kpl on VIP-penkkejä & sohvia takarivissä) tai 38 paikkainen kakkossali nousevilla katsomoilla. Myös kakkossalissa on vip-aitio.

  Molemmat salit on uudistettu vastikään. Käytettävissä kokoustekniikka, joka mahdollistaa presentaatioiden saumattoman käytön leffaprojektorien kanssa, muhkeat penkit (limittäin), valaistus on myös uusittu. Ykkössalissa on Kokkolan suurin valkokangas.

 • Näytä kartalla

  Kesäkahvilan lisäksi Café Bryggan tarjoaa pitopalveluita ja tilat juhlien viettämiseen. Erilaisille ryhmille ja työporukoille on tarjolla upeita luontoelämyksiä.

  Tilausravintolassa korkealaatuista ruoka- ja juhlapalvelua häiden ja erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen ympäri vuoden luonnonkauniissa ympäristössä upeilla näköaloilla.

  Meidän kanssamme onnistut tilaisuutesi järjestämisessä. Upeat toimivat tilat, anniskeluoikeudet ja erilaiset menut niin pieniin kuin suurempiinkin juhliin ja tilaisuuksiin ympärivuotisesti. Kesällä viihtyisä juhlatila myös laiturin venevajassa (10-15 henk.).

  Kyläkeskuksen juhlasali (130 henk.) ja ruokailutila (80 henk.) yhdistämällä mahtuu juhlijoita jopa yht. 180 henk.

 • Näytä kartalla

  Kokous-, opetus- ja liikuntatilojen vuokrausta ympäri vuoden. Vain 20 min. Kokkolasta.

  Auditorio 180 henkilölle, hyvä akustiikka, ajanmukaiset av-laitteet sekä liikuntasali 300 m2. Myös tarjoilut tilaisuuksiin. Majoitusmahdollisuus.

  Tiedustelut ja varaukset ma-pe klo 9 – 15 Soile Niemi puh. 044 725 0740, info.kansanopisto(at)kpedu.fi

 • Suurten tilaisuuksien (n. 2500 henk) järjestämiseen. Istumapaikkoja pääkatsomossa 781. Mikäli seisomakatsomot muuntaa istumapaikoiksi on kokonaiskapasiteetti 1666 istumapaikkaa.
  Kaarlelankatu 57.
  www.kokkola.fi

 • 1909 valmistunut nuorisoseuratalo niin pieniin kuin suuriin tilaisuuksiin kuten häihin. 50-250 henk.
  Poikkikatu 8.

  www.kuf.fi

 • 12 km keskustasta sijaitseva kaikenikäisten palvelukeskus. Soveltuu mm. juhlatilaisuuksiin, max 250 henk.
  Vanha Skrabbintie 12.
  sakabyagard.fi