Hyppää sisältöön
Syksyinen pyöräilykuva

Matkailupalveluja

 • Opastettuja meritaimenen kalastusmatkoja Kokkolan saaristoon ja paljon muuta. Andreas Forsberg on urheilukalastaja jo kolmannessa sukupolvessa. Hän aloitti kalastuksen jo pienenä poikana ja rakkaus lajiin on vain kasvanut vuosien saatossa. Ota yhteyttä ja löydä unohtumaton seikkailu.  Tarjoamme myös venekuljetuksia saaristoon ja opastettuja saarikierroksia.

  1. Opastettu meritaimenen kalastusmatka veneellä max. 3 henk.

  • puoli päivää 550€ (4tuntia sis. varusteet)
  • koko päivä 750€ (8tuntia sis. varusteet ja eväät)
  • Kevät-sesonki: toukokuu-kesäkuun alku
  • Syksy-sesonki: elokuu puoliväli – lokakuun loppu

  2. Venekuljetus saaristoon, Charter max. 6 henk.

  • aloitusmaksu 280€ sis. 2 tuntia
  • lisätunnit +80€/ h

  3. Opastettu saarikierros Krunniin max. 6 henk.

  • puoli päivää 450€  (kesto 4 tuntia sis. saaren esittely, historiaa, nokipannukahvit ja pientä purtavaa)

  Hinnat sis. 10% alv:n

  4. Meritaimenen kalastusretki syyskuussa 2024 Tankarin majakkasaarelle

  Tule mukaan unohtumattomalle merelliselle kalastusretkelle Tankarin majakkasaarelle, jossa oppainasi toimivat itse Jarno Vähämäki ja Andreas Forsberg. Jarno Vähämäki ei ainoastaan valmista legendaarisia Vekkuli -vieheitä meritaimenen pyyntiin, vaan hänellä on myös vuosikymmenten kokemus mestarillisesta meritaimenen heittokalastuksesta. Andreas Forsberg, intohimoinen ja kokenut meritaimenen kalastaja, toimii sivutoimisesti myös innostavana kalastusoppaana, joka tuntee alueen saariston ja sen mielenkiintoisen historian.

  Vapaat ajankohdat 6.-8.9., 20.-22.9. ja 27.-29.9.

  Varaukset ja yhteydenotot:
  Email: forsbergfishingadventures@gmail.com
  Puh. 044 3499 075

 • Näytä kartalla

  Tapaamme Bodön satamassa, Öjassa.
  Lyhyen esittelyn jälkeen lähdemme vaellukselle paikallisten salakuljettajien jalanjäljissä.
  Kuljemme samoja polkuja kuin vanhat salakuljettajat 1900-luvun alussa ja käymme heidän piilotetuissa paikoissaan maastossa. Tarvitset hyvät kengät ja mukavat vaatteet kaikille säätyypeille.
  Retki on noin 2 km ja se kestää noin 2 tuntia. Matkan aikana meillä on myös mahdollisuus nähdä joitain salakuljetettuja aseita ja maistaa mitä salakuljettavat mahdollisesti söivät silloin 1900-luvun alussa. Lopetamme vaellusretkemme Café Brygganin venevajaan, missä nautimme tyypillisen suomalaisen lounaan, joka sisältää Öjan perinteisen ja herkullisen kalakeiton, kotitekoisen leivän ja maukkaan jälkiruoan. Myös alkoholittomat juomat ja kahvi/tee sisältyvät hintaan. Menu on valmistettu tuoreista paikallisista raaka-aineista. Tarjoilu buffet-tyyliin.

  Yhteystiedot

  p.+358503377522

  linda.naast@gmail.com

 • Näytä kartalla

  Opi SUP-melonnan perusteet oppaan johdolla. Turvallinen tapa kokeilla uutta toimintaa.

  Yhteystiedot

  p.+358503377522

  linda.naast@gmail.com

 • Näytä kartalla

  Tule tutustumaan pieneen poro- ja vuohilaumaamme ja sen metkuihin poroemännän tarinoiden myötä. Eläimiä pääsee silittämään ja jopa halaamaan.
  Retki on ennakkoon varattava. Lisäksi tilattavissa herkulliset retkieväät. Kestoltaan n. 1-3 h riippuen retken sisällöstä ja ryhmän koosta. Soveltuu kaiken ikäisille ja sekä pienille että isoille ryhmille.

  Yhteystiedot

  p.+358505211864

  sofia@poropirtti.fi

 • Näytä kartalla

  Visit Kokkolan matkailuneuvonta Kauppatorilla toivottaa sinut tervetulleeksi kauniiseen rannikkokaupunkiimme. Autamme sinua suunnittelemaan lomasi meillä.

  Olemme erikoistuneet matkailupalveluihin Kokkolassa ja Keski-Pohjanmaalla. Kauttamme järjestyvät saaristoristeilyt M/S Jennyllä ja majoitukset majakkasaari Tankarissa. Meidän shopista löydät myös lukuisia vaihtoehtoja matkamuistoksi vierailustasi. Vuokraa pyörä tai osallistu opastetuille kaupunkikierroksille. Matkailuneuvonnasta voi kesäisin vuokrata pyöräliike Lybäckin pyöriä.

  Matkanjärjestäjänä suunnittelemme niin lyhyet kuin pitempiaikaiset vierailut eri kokoisille ryhmille. Autamme myös kokousten ja kongressien järjestämisissä.

  Kesäaikana Matkailuneuvontamme on avoinna Kauppatorilla. Muina aikoina tavoitat meidät sähköpostilla tai puhelimitse.

  Yhteystiedot

  p.0408065075

  tourism@visitkokkola.fi

 • Nuorisokeskus Villa Elbassa ainutlaatuista on kansainvälisyyden lisäksi vehreä ympäristö, metsän luontopolut ja meri. Meiltä voi vuokrata SUP-lautoja, maasto- ja fatbikeja sekä kanootteja.  SUP-laudat ovat joko yhden hengen tai isoin kantaa jopa kahdeksan henkilöä. Vuokraus sisältää märkäpuvut. Kanoottivuokraan sisältyy pelastusliivit. Kävelysauvoja, kiikareita ja karttoja voi hakea maksutta infosta ja lähteä vaikka Harrbådan majakalle tai lintutornille, joka sijaitsee vain kilometrin päässä Elban pihapiiristä.

  Varaukset 050 329 4547 arkisin 8-16, Näytä sijainti kartalla

   

 • NAAST tarjoaa monipuolisia ulkoaktiviteettejä, niin maalla kuin merellä! NAASTilta voi vuokrata SUP-lautoja, kanootteja sekä erilaisia retkeilytarvikkeita. Voit osallistua myös opastetuille retkille.

  Varaukset ja kyselyt: 050 3377 522 tai linda.naast@gmail.com

  Arkisin 12-20 ja la-su 12-18.

  Näytä sijainti kartalla