Fortsätt till innehållet
Syksyinen pyöräilykuva

Övrig uthyrning

 • Guidade havsöringsfisketurer i Karleby skärgård och mycket mer. Andreas Forsberg är en tredje generationens sportfiskare. han började fiska som en ung pojke och hans kärlek till fiske har bara vuxit med åren. ta kontakt och upplev ett oförglömligt äventyr. Forsberg erbjuder även båtturer till skärgården och guidade skärgårdsturer.

  1. Guidade havsöringsfisketurer max 3 personer

  • Halv dag 550€ (4 timmar, inkl. utrustning)
  • Hel dag 750€ (8 timmar, inkl. utrustning och lunch
  • Vårsäsong: maj-början av juni
  • Höstsäsong: mitten av augusti-slutet av oktober

  2. Båttur till skärgården, charter max 6 personer

  • startavgift 280€ 2 timmar
  • extratimmar +80/h

  3. Guidad skärgårdstur till Krunni max 6 personer

  • Halv dag 450€ (4timmar inkl. guidad tur vid ön om dess historia, kokkaffe och mellanmål)

   

  Priserna inkluderar 10% moms

  Bokningar och ytterligare information:
  E-post: forsbergfishingadventures@gmail.com
  Tfn. 044 3499 075

 • Visa på karta

  Vi möts i hamnen i Bodö, Öja. Där var havet och skärgårdsnaturen är som bäst.
  Efter en kort introduktion ger vi oss ut på en vandring i smugglarnas fotspår från början av 1900-talet. Vi går samma stigar som de gamla smugglarna och besöker deras dolda platser i terrängen. Du behöver bra skor och bekväma kläder för alla vädertyper på denna resa, vi kommer att vandra i ca 2km och det tar oss ca 2h.
  Under resan har vi också möjlighet att inspektera några av de smugglade vapnen och få en smak av ryggsäcksmaten i början av 1900-talet.
  Vi avslutar vår tur i båthuset på Café Bryggan där vi njuter av en typisk finsk lunch som inkluderar den traditionella och läckra fisksoppan från Öja, vårt hembakade bröd och en välsmakande efterrätt.
  Alkoholfria drycker och kaffe/te ingår också.
  Menyn är gjord av färska lokala råvaror. Serveras buffé stil.

  Kontaktuppgifter

  p.+358503377522

  linda.naast@gmail.com

 • Visa på karta

  Lär dig Stand Up Paddlingens grunder tillsammans med guide. Ett tryggt sätt att pröva på en ny aktivitet.

  Kontaktuppgifter

  p.+358503377522

  linda.naast@gmail.com

 • Visa på karta

  Välkommen på besök till en liten ren- och getfarm. Här får du träffa våra busiga djur och även få en kram från en ren eller en kyss från en get.
  Besöket beställs på förhand. Du kan också beställa någonting gott att äta.
  Besöket tar 1-3 timme beroende på innehåll och gruppstorleken. Både små och större grupper är välkomna.

  Kontaktuppgifter

  p.+358505211864

  sofia@poropirtti.fi

 • Visa på karta

  Visit Kokkolas turisminformation på salutorget önskar dig varmt välkommen till vår vackra kuststad. Vi hjälper dig hjärna med att planera din semester hos oss. Sväng in till oss för en kopp kaffe eller te med en lokal bakelse på sidan, samtidigt kan vi berätta dig bästa tipsen på vad allt du kan göra i Karleby.

  Vi har specialiserat på turismtjänsten i Karleby och Mellersta Österbotten. Via oss kan du boka skärgårdskryssningar på M/S Jenny och login på fyrön Tankar. Från vår shop i turisminformationen hittar du sortiment av reseminnen. Hyr ut cykel eller delta på en guidad stadspromenad. Vi hyr ut cykelaffär Lybäcks cyklar på somrarna.

  Vår resebyrå planerar vi både korta och längre besök för olika storleks grupper. Vi hjälper till också med att ordna möten och kongress.

  På sommartiden är turisminformationen på Salutorget öppet må-ti och to-fr 9-18, ons 9-21 och lö 9-14. Andra tider du kan kontakta oss per e-post eller telefon.

  Kontaktuppgifter

  p.0408065075

  tourism@visitkokkola.fi

 • Utöver internationaliteten är Villa Elba unikt med sina gröna omgivningar, naturstigar och havet. Du kan hyra SUP-brädor, terräng- och fatbikes samt kanoter från oss. Det finns SUP-brädor för en person och den största kan bära upp till åtta personer. Hyran inkluderar våtdräkter. Kanotuthyrning inkluderar flytvästar. Promenadstavar, kikare och kartor kan lånas gratis från informationen och du kan exempelvis gå till Harrbåda ensfyr eller fågeltornet, som ligger bara 1 km bort.

  Bokningar 050 329 4547 vardagar 8-16, Sandstrandsvägen 60

 • Från NAAST kan du hyra olika produkter för ett aktivt uteliv. NAAST hyr ut SUP-brädor, kanoter och utrustning för uteaktiviteter. Du kan också delta på guidade vandringar och andra turer.

  Bokningar och förfrågan på tfn 050 3377522 eller via linda.naast@gmail.com

  Vardagar 12-20 och lör-sön 12-18, Öjavägen 454