Hyppää sisältöön
Perhe viettää kesäistä päiväänsä kävellen Kokkolan keskustassa mukulakivikadulla. Kivijalkaliikkeet ovat auki ja kaupan edessä on kukkia.

Ostokset

Ostoskeskukset ja tavaratalot, erikoisliikkeet ja lukuisat kirpputorit tarjoavat tehdä löytöjä.

Ostoskeskukset

 • Näytä kartalla

  Chydenia sijaitsee Kokkolan ydinkeskustassa vilkkaan kävelykadun varrella, aivan rautatieaseman vieressä ja sinne on helppo tulla myös autolla. Chydenia on Kokkolan ylivoimaisesti paras ostospaikka. Kymmenistä eri liikkeistä löydät huippumuotia, vapaa-ajan tuotteita, ravintoloita ja kahviloita. Kauppakeskuksessa toimii kuntokeskus ja kattavat terveyden huoltopalvelut.

  Chydenia on koko perheen kauppakeskus. Rantakadun Carpark 1 p-hallin 3h ilmainen pysäköinti takaa kiireettömiä ostoshetkiä. Carpark 2 voit pysäköidä ilmaiseksi 2h. Kauppakeskus on avoinna ma-pe 9–20, la 9–17 ja su 12–16 (osa liikkeistä suljettu). Aukioloajat löydät myös nettisivuiltamme.

  Tehtaankatu 3-5.

  Ostoskeskus Chydenia
 • Näytä kartalla

  HalpaHallista hankit kaiken tarvittavan saman katonalta. Vaatetamme koko perheen, ja elintarvikkeista löydät tuoreet raaka-aineet ruuanlaittoon. HalpaHallin käyttötavaraosasto tunnetaan huippubrändeistä, jotka myymme pysyvästi edulliseen hintaan. Parkkihallissa 400 autopaikkaa ilmaista pysäköintitilaa. Tervetuloa!

  Tehtaankatu 1. Puh. 020 718 2500.

  HalpaHalli

Antiikki ja Sisustus

 • Näytä kartalla

  Kokkolan vanhankaupungin tuntumassa olevasta puodista löytyy kunnostettuja talonpoikaishuonekaluja, kivaa pientavaraa – vanhaa ja muutamia valikoituja uusia tuotteita.

  Pakkahuoneenkatu 21. Puh. 044 367 7140.

  Antik Helén
 • Näytä kartalla

  Kukat, sidonta ja sisustus. Kokkolan historiallisella kävelykadulla valloittava sisustusliike.

  Isokatu 12. Puh. 044 982 7962.

  Mom´s GARDEN

Erikoisliikkeet

Kirpputorit