Hyppää sisältöön
Perhe viettää kesäistä päiväänsä kävellen Kokkolan keskustassa mukulakivikadulla. Kivijalkaliikkeet ovat auki ja kaupan edessä on kukkia.

Ostokset

Ostoskeskukset ja tavaratalot, erikoisliikkeet ja lukuisat kirpputorit tarjoavat tehdä löytöjä.

Ostoskeskukset

 • Näytä kartalla

  Chydenia sijaitsee Kokkolan ydinkeskustassa vilkkaan kävelykadun varrella, aivan rautatieaseman vieressä ja sinne on helppo tulla myös autolla. Chydenia on Kokkolan ylivoimaisesti paras ostospaikka. Kymmenistä eri liikkeistä löydät huippumuotia, vapaa-ajan tuotteita, ravintoloita ja kahviloita. Kauppakeskuksessa toimii kuntokeskus ja kattavat terveyden huoltopalvelut.

  Chydenia on koko perheen kauppakeskus. Rantakadun Carpark 1 p-hallin 3h ilmainen pysäköinti takaa kiireettömiä ostoshetkiä. Carpark 2 voit pysäköidä ilmaiseksi 2h. Kauppakeskus on avoinna ma-pe 9–20, la 9–17 ja su 12–16 (osa liikkeistä suljettu). Aukioloajat löydät myös nettisivuiltamme.

  Tehtaankatu 3-5.

 • Näytä kartalla

  HalpaHallista hankit kaiken tarvittavan saman katonalta. Vaatetamme koko perheen, ja elintarvikkeista löydät tuoreet raaka-aineet ruuanlaittoon. HalpaHallin käyttötavaraosasto tunnetaan huippubrändeistä, jotka myymme pysyvästi edulliseen hintaan. Parkkihallissa 400 autopaikkaa ilmaista pysäköintitilaa. Tervetuloa!

  Tehtaankatu 1. Puh. 020 718 2500.

Antiikki ja Sisustus

 • Näytä kartalla

  Kokkolan vanhankaupungin tuntumassa olevasta puodista löytyy kunnostettuja talonpoikaishuonekaluja, kivaa pientavaraa – vanhaa ja muutamia valikoituja uusia tuotteita.

  Pakkahuoneenkatu 21. Puh. 044 367 7140.

Erityisliikkeet

 • Näytä kartalla

  Bottle Shop – Panimomyymälä

  Käsityöoluemme ovat ylpeästi pantu Kokkolassa, Keski-Pohjanmaalla. Haluamme nyt ja aina tuottaa korkealaatuisia, innovatiivisia ja upeita makuelämyksiä arkeen ja juhlaan. Tule käymään ja nauti elämäsi olut!

  Ajankohtaiset aukioloajat löydät kotisivuiltamme.

  Yhteystiedot

  p.050 359 5487

  sales@kahakkabrewery.com

 • Näytä kartalla

  Puuilo on tekevän ihmisen tavaratalo. Valikoima käsittää rakennustarvikkeet, työkalut, piha- ja puutarhatarvikkeet, autotarvikkeet, kotitaloustavarat, sähkö- ja lvi-tarvikkeet, lemmikkitarvikkeet, välineet vapaa-aikaan sekä elintarvikkeet. Puuilosta voit ostaa tuotteita yrityksesi laskuun avattuasi Puuilo FIRMA-tilin.

  Yhteystiedot

  p.+358207869500

  asiakaspalvelu@puuilo.fi

City-elämykset

 • Näytä kartalla

  Freijaus on pitkälle vietyä etukäteen suunniteltua ja ohjeistettua stailattua edustuskuvausta. Lopputulos on stailisti-kampaajan, valokuvaajan ja asiakkaan yhteistyön hedelmä. Freijaus on kuvauspaketti, johon voit valita erilaisia moduuleja sen mukaan, mitä koet tarvitsevasi. Laajin kuvauspaketti sisältää tyylin ennakkosuunnittelun, kuvauspäivänä tapahtuvan hiusten laiton ja kuvausmeikin. Freijaus sopii niin miehille kuin naisille.

  Tutustu freijaukseen videomme kautta.

 • Näytä kartalla

  Kauppatorilla virkistäytyvät niin paikalliset asukkaat kuin matkailijat. Torilta löytyvät perinteisesti torikahvilat sekä myyntikojut. Visit Kokkolan matkailuinfo toimii vanhassa Kalahallissa läpi kesän, niinpä kaupunkiin tutustuminen onkin kätevä aloittaa juuri Kauppatorilta. Nouda meiltä vinkkejä vierailuusi, istahda kupposelle kuumaa ja suunnittele rauhassa Kokkola-vierailuasi ja aisti mukavaa toritunnelmaa. Torin laidalla sijaitsee  myös Kokkolan kaupungintalo.

  Kauppatorilla järjestetään myös lukuisia tapahtumia, joista kerrotaan kaupungin tapahtumakalenterissa. Toripäivät ovat virallisesti ti-la klo 7-14, mutta erityisen suosittu on kesän keskiviikkoiset iltatorit klo 16-21.

  Kauppatorin myyntipaikoista ja hinnoista löytyy lisätietoa kaupungin verkkosivuilta.

Kirpputorit