Hyppää sisältöön
Kesäravintola Mustakarissa voit nauttia á la Carte annoksia merellisessä miljöössä. Lautasella on paistettuja muikkuja ja keitettyjä perunoita.

Lounasravintolat

 • Näytä kartalla

  Reilua ruokaa ja rentoa menoa! Rakkaudella ja ammattitaidolla tarjoilemme mausteisen maukkaat annokset isoonkin nälkään. Pääset myös nauttimaan rennosta baaribailauksesta, sekä kaupungin aurinkoisimmasta terassista torin laidalla.

  Kotisivulle:
 • Näytä kartalla

  Mustakari on kappale kauneinta Kokkolaa. Se on Suomen neljänneksi vanhin purjehdusseura ja sijaitsee 3 km päässä Kokkolan keskustasta – meren äärellä.

  Kesäravintola Mustakari on tunnettu ruoasta, joka on luonnonmukaista ja tulee läheltä.

  Mustakarin merellinen sijainti luo upeat puitteet nautinnollisille elämyksille. Ankkuroi itsesi terassille, koe suven parhaat hetket ja upeimmat auringonlaskut.

  Kesäravintola Mustakari
 • Näytä kartalla

  Vohvelikahvila sijaitsee idyllisessä museokorttelissa, vanhassa Forsnabban leipomossa. Tervetuloa nauttimaan herkullisista vohveleista ja kylmistä tai kuumista juomista. Pitkänsillankatu 26, www.vohvelikahvila.fi, puh: 0407156583

  Vohvelikahvila
 • Näytä kartalla

  Rento ruokaravintola, jossa yhdistyy välimerellisyys, jykevät maut, urbaani tunnelmallinen ympäristö, pieni kapinallisuus ja lupa rönsyillä. Keittiössä hääräilemme rennolla meiningillä, Big Green Egg-grilleistä raaka-aineisiin saadaan hiilloksen omalaatuinen säväys. Ruokalistalta löytyy tapaksia, grillattua kasvista, kalaa ja lihaa, sekä kivoja jälkiruokia. Välimerellisen teemamme mukaisesti viinit ovat tärkeä osa kokonaisuutta.

  Isokatu 14 Kokkola, puh. 0505019740, booking@roja.fi

  Roja Kitchen & Wine Room