Hyppää sisältöön
Kesäravintola Mustakarissa voit nauttia á la Carte annoksia merellisessä miljöössä. Lautasella on paistettuja muikkuja ja keitettyjä perunoita.

Lounasravintolat

 • Näytä kartalla

  Tower Bistro on lounas- ja tilausravintola kokoustarjoilu ja catering-palveluilla.

  Laadukasta, ravitsevaa ja sesongin mukaista ruokaa. Inspiraatio kotiseutumme luonnosta ja maailmalta.

  Ravintolassa on viihtyisät tilat ja 136 asiakaspaikkaa. Ravintolan tila toimii myös hyvin erilaisissa juhlatilaisuuksissa.

  Ravintola sijaitsee Port Towerissa, josta on varattavissa kokoustiloja, mm. ylellinen Visit Center hienolla näköalalla ja saunalla.

  Räätälöidyt catering-menut ja hinnat.

  Yhteystiedot

  p.0401281114

  towerbistro@outlook.com

 • Näytä kartalla

  Kirkonmäen Herkku-Pirtti sijaitsee Kirkonmäellä kotiseutumuseon vieressä perinnekylä korttelissa. Viihtyisässä kahvilamiljöössämme tarjoamme paikanpäällä valmistettuja herkkuja ja palveluita. Voit tulla nauttimaan keittolounasta tai keittiön omaa burgeria, listalta löytyy myös paljon muita paikan päällä valmistettuja herkkuja. Meillä on myös anniskeluoikeudet. Tiloissamme voi myös järjestää vaikka ihanat pienimuotoiset perhejuhlat. Leipomo-myymälästämme voit noutaa herkut myös mukaan. Kahvilan sisätilassa on 28 asiakaspaikkaa ja idyllisellä kesäterassillamme 22 asiakaspaikkaa.

  Tervetuloa nauttimaan ja viihtymään meidän idylliseen kahvila-leipomoomme! Olemme avoinna ympäri vuoden. Kannattaa tulla kauempaakin.

  Yhteystiedot

  p.0401817750

  lounaskahvila.minna@anvianet.fi

 • Näytä kartalla

  Rock’n Roll Diner tarjoaa amerikkalaiseen tyyliin toteutetun ravintolaelämyksen, joka koostuu maistuvasta ruoasta ja tyylilleen uskollisesta, viimeistellystä miljööstä. Työntekijämme loistavat omilla persoonillaan ja toivottavat tervetulleeksi niin perheet kuin rokkaritkin.
  Annoksistamme löytyy suomalaisista raaka-aineista valmistettua, mutta jenkkityyliin twistattuja pihvejä ja burgereita.

  Yhteystiedot

  p.0401534335

  booking@rrdiner.fi

 • Näytä kartalla

  Reilua ruokaa ja rentoa menoa! Rakkaudella ja ammattitaidolla tarjoilemme mausteisen maukkaat annokset isoonkin nälkään. Pääset myös nauttimaan rennosta baaribailauksesta, sekä kaupungin aurinkoisimmasta terassista torin laidalla.

  Yhteystiedot

  p.+358207808930

  sales.kokkola@sokoshotels.fi

 • Näytä kartalla

  Tervetuloa nauttimaan!

  Café Stiinassa voit juoda tai syödä rauhallisessa, viihtyisässä tunnelmassa. Ajan kanssa tai pikapikaa, meille käy kaikki mikä sinullekin.

  Tarjolla on suolaisia ja makeita tuotteita, kuumia ja kylmiä juomia, lounasta, vohveleita, jäätelöannoksia ja monenlaista muuta. Runsaasti gluteenittomia
  ja laktoosittomia tuotteita. Pyrimme löytämään jokaiselle sopivan vaihtoehdon.

  Löydät meidät aivan Kokkolan keskustasta, kävelykadulta, kirjastoa vastapäätä.

  Kaiken mitä valmistamme tai ostamme, teemme lämmöllä ja rakkaudella. Asiakkaiden tyytyväisyyden ja hyvinvoinnin lisäksi toivomme myös, että omalta alueelta löytyy jatkossakin ruoka-aineiden tuotantoa. Siksi -rakkauden lisäksi- käytämme tuotteissamme mahdollisimman lähellä tuotettuja aineksia.

  Kala on meille sydämenasia, joten joka päivä on tarjolla lounaaksi lohikeittoa. Sen kaveriksi vaikkapa juureen leivottua, aitoa ruisleipää. Samaan täysjyvärukiiseen leipään teemme myös suositun, täytetyn savulohileivän.

  Kaikkia tuotteita voi ostaa myös mukaan.

  Yhteystiedot

  p.+358452548020

  myynti@cafestiina.fi

 • Näytä kartalla

  Kokkolan Rosso sijaitsee Kauppakeskus Chydeniassa, kaupungin viehättävän kävelykeskustan sykkivässä sydämessä. Toivotamme tervetulleeksi kaikenikäiset vauvasta vaariin, niin pienet kuin isotkin harraste- tai työporukat ja erityishuomion meillä saavat lapsiperheet. Lapsille on oma ruokalista ja leikkipaikka. Tarjoamme italialais-suomalaisia makuelämyksiä ja palvelun laadusta emme tingi.

  Yhteystiedot

  p.020 780 7975

  Kokkola.Rosso@sok.fi

 • Näytä kartalla

  Mustakari on kappale kauneinta Kokkolaa. Se on Suomen neljänneksi vanhin purjehdusseura ja sijaitsee 3 km päässä Kokkolan keskustasta – meren äärellä.
  Kesäravintola Mustakari on tunnettu ruoasta, joka on luonnonmukaista ja tulee läheltä.
  Mustakarin merellinen sijainti luo upeat puitteet nautinnollisille elämyksille. Ankkuroi itsesi terassille, koe suven parhaat hetket ja upeimmat auringonlaskut.

  Yhteystiedot

  p.+358207808940

  sales.kokkola@sokoshotels.fi

 • Näytä kartalla

  Aurinkoa, merta, tuulensuojaa ja kesäruokaa kokemuksella!
  Ravintola sijaitsee Sannanrannalla, 4,5 km torilta meren rannalla, Kokkolan Purjehtijoiden ”matalassa majassa”.

  Aloitin Elbassa ensimmäisen kerran Anderssonin Leifin kanssa 1984, mutta kesti vuoteen 2012 ennen kuin palasin taas juurilleni. Sannanranta on minulle tuttua ja rakasta seutua, koska suvullani on ollut siellä huvila 1940- luvulta ja jossa nykyään itsekin majailen.

  Ravintoloitsijana aloitin vuonna 1987. Alusta saakka itse tehty ruoka on ollut minulle ykkösasia. Minulle on tärkeää, että ainekset tulevat mahdollisimman läheltä.

  Meri itsessään luo tunnelmaa ja sisätilat huokuvat vanhaa huvilaperinnettä. Ravintolassa on erilaisia terasseja Suomen vaihtelevia kesäsäitä varten. Meille voi tulla silloinkin, kun ulkona sataa tai aurinko ei paista.

  Avaamme joka päivä klo 12.00 1.6- 27.8.2022 välisenä aikana.
  Lämpimästi tervetuloa Kesäravintola Wanhaan Elbaan!

  Yhteystiedot

  p.+358400866181

  annika.ojatalo@elisanet.fi

 • Näytä kartalla

  Vohvelikahvila sijaitsee idyllisessä museokorttelissa, vanhassa
  Forsnabban leipomossa Kokkolan vanhan kaupungin Neristanin reunalla.

  Täällä yhdistyvät makunautinnot, taide ja ainutlaatuinen tunnelma.
  Makeita ja suolaisia vohveleita, myös gluteenittomia, laktoosittomia ja vegaanisia vaihtoehtoja.

  Tule nauttimaan ihania herkkuja ainutlaatuisessa miljöössä.

  Yhteystiedot

  p.+358407156583

  kokkolanvohvelikahvila@gmail.com

 • Näytä kartalla

  Meriravintola Wanha Wellamo sijaitsee Ykspihlajan venesatamassa, Kokkolan moottorivenekerhon tiloissa. Tule nauttimaan ravintolaan herkullisesta lounaasta, monipuolisesta á la carte-listasta, juhlatiloista ja -tarjoiluista sekä merellisestä tunnelmasta. Ravintolan kautta on mahdollista varata myös matkaparkki- sekä vierasvenepaikoitusta.

  Wanha Wellamo tarjoaa vuokraukseen miellyttävät sekä tunnelmalliset sauna-, palju- ja juhlatilat, jotka sopivat niin yksityis- kuin yritystilaisuuksiinkin.