Hyppää sisältöön

Pyörävuokraamot

Kokkola on ihanteellinen paikka pyöräillä. Meillä on 200 km luontoreittejä ja 190 km kevyenliikenteenväyliä. Pyörällä pääset kätevästi näkemään Kokkolan kauneimmat paikat. Olemme listanneet meidän 10 suosikki pyöräilykohdetta. Talvivarusteltuja vuokrapyöriä saatavilla.

Pyöräliike, -huolto ja -vuokraus Lybäck

Perinteikäs täydenpalvelun pyöräilijän erikoisliike keskellä kaupunkia aivan Mannerheiminaukion läheisyydessä. Meiltä löytyy niin perinteisten kuin sähköavusteisten polkupyörien myynti, huolto, varaosat, tarvikkeet sekä vuokraus. Tervetuloa positiiviseen ja palvelevaan pyöräliikkeeseen.
Mannerheiminaukio 7
Puh. 06 8313 044
www.lyback.fi

Villa Elba

Luonnonläheinen Villa Elba vuokraa maastopyöriä ja tandempyörää.
Varaukset 050 329 4547 arkisin 8-16
Sannanrannantie 60, https://www.villaelba.fi/valinevuokraus/

Kauppatorin matkailuneuvonta

Matkailuneuvonnasta kauppatorilta voi kesäisin vuokrata pyöräliike Lybäckin pyöriä. Vuokraukset arkisin klo 9-18 ja lauantaisin klo 9-14.
Kauppatori 3
Puh. 040 8065 075

 • Näytä kartalla

  Pyöräily on aina elämys! Pyörienvuokrausta keskellä Kokkolaa.
  Vuokraa pyörä ja valloita kaupunki tai metsäpolut.
  Vuokraukseen sisältyy pyörän lisäksi kypärä ja lukko.

  Tee omatoimiretki pyöräillen tai pyydä tarjous ohjatusta pyöräsafarista.

  Meiltä löytyy kattava valikoima vuokrapyöriä.
  Lastenpyöriä, kaupunki,- ja hybridipyöriä, fatbikeja ja sähköavusteisia pyöriä.

  Polkupyöräily on kaikenikäisten asia. Monipuolisesta pyörävalikoimastamme löytyy sopiva pyörä niin nuorille kuin varttuneemmillekin pyöräilijöille.

  Pyörien myynnin ja vuokrauksen lisäksi palveluihimme kuuluu Pyörien huolto. Huollamme kaikenmerkkiset pyörät sekä sähköpyörät asiantuntevalla ammattitaidolla.

  Yhteystiedot

  p.+35868313044

  info@lyback.fi

 • Näytä kartalla

  Visit Kokkolan matkailuneuvonta Kauppatorilla toivottaa sinut tervetulleeksi kauniiseen rannikkokaupunkiimme. Autamme sinua suunnittelemaan lomasi meillä.

  Olemme erikoistuneet matkailupalveluihin Kokkolassa ja Keski-Pohjanmaalla. Kauttamme järjestyvät saaristoristeilyt M/S Jennyllä ja majoitukset majakkasaari Tankarissa. Meidän shopista löydät myös lukuisia vaihtoehtoja matkamuistoksi vierailustasi. Vuokraa pyörä tai osallistu opastetuille kaupunkikierroksille. Matkailuneuvonnasta voi kesäisin vuokrata pyöräliike Lybäckin pyöriä.

  Matkanjärjestäjänä suunnittelemme niin lyhyet kuin pitempiaikaiset vierailut eri kokoisille ryhmille. Autamme myös kokousten ja kongressien järjestämisissä.

  Kesäaikana Matkailuneuvontamme on avoinna Kauppatorilla. Muina aikoina tavoitat meidät sähköpostilla tai puhelimitse.

  Yhteystiedot

  p.0408065075

  tourism@visitkokkola.fi