Hyppää sisältöön
Vohvelikahvila Kokkolan keskustassa tarjoaa herkulliset suolaiset ja makeat vohvelit. Savulohivohvelin lisukkeena on myös kermaviilikastike ja sitruunaviipale.

Kahvilat

 • Näytä kartalla

  Tervetuloa nauttimaan!

  Café Stiinassa voit juoda tai syödä rauhallisessa, viihtyisässä tunnelmassa. Ajan kanssa tai pikapikaa, meille käy kaikki mikä sinullekin.

  Tarjolla on suolaisia ja makeita tuotteita, kuumia ja kylmiä juomia, lounasta, vohveleita, jäätelöannoksia ja monenlaista muuta. Runsaasti gluteenittomia
  ja laktoosittomia tuotteita. Pyrimme löytämään jokaiselle sopivan vaihtoehdon.

  Löydät meidät aivan Kokkolan keskustasta, kävelykadulta, kirjastoa vastapäätä.

  Kaiken mitä valmistamme tai ostamme, teemme lämmöllä ja rakkaudella. Asiakkaiden tyytyväisyyden ja hyvinvoinnin lisäksi toivomme myös, että omalta alueelta löytyy jatkossakin ruoka-aineiden tuotantoa. Siksi -rakkauden lisäksi- käytämme tuotteissamme mahdollisimman lähellä tuotettuja aineksia.

  Kala on meille sydämenasia, joten joka päivä on tarjolla lounaaksi lohikeittoa. Sen kaveriksi vaikkapa juureen leivottua, aitoa ruisleipää. Samaan täysjyvärukiiseen leipään teemme myös suositun, täytetyn savulohileivän.

  Kaikkia tuotteita voi ostaa myös mukaan.

  Yhteystiedot

  p.+358452548020

  myynti@cafestiina.fi

 • Näytä kartalla

  Kirkonmäen Herkku-Pirtti sijaitsee Kirkonmäellä kotiseutumuseon vieressä perinnekylä korttelissa. Viihtyisässä kahvilamiljöössämme tarjoamme paikanpäällä valmistettuja herkkuja ja palveluita. Voit tulla nauttimaan keittolounasta tai keittiön omaa burgeria, listalta löytyy myös paljon muita paikan päällä valmistettuja herkkuja. Meillä on myös anniskeluoikeudet. Tiloissamme voi myös järjestää vaikka ihanat pienimuotoiset perhejuhlat. Leipomo-myymälästämme voit noutaa herkut myös mukaan. Kahvilan sisätilassa on 28 asiakaspaikkaa ja idyllisellä kesäterassillamme 22 asiakaspaikkaa.

  Tervetuloa nauttimaan ja viihtymään meidän idylliseen kahvila-leipomoomme! Olemme avoinna ympäri vuoden. Kannattaa tulla kauempaakin.

  Yhteystiedot

  p.0401817750

  lounaskahvila.minna@anvianet.fi

 • Näytä kartalla

  Vohvelikahvila sijaitsee idyllisessä museokorttelissa, vanhassa
  Forsnabban leipomossa Kokkolan vanhan kaupungin Neristanin reunalla.

  Täällä yhdistyvät makunautinnot, taide ja ainutlaatuinen tunnelma.
  Makeita ja suolaisia vohveleita, myös gluteenittomia, laktoosittomia ja vegaanisia vaihtoehtoja.

  Tule nauttimaan ihania herkkuja ainutlaatuisessa miljöössä.

  Yhteystiedot

  p.+358407156583

  kokkolanvohvelikahvila@gmail.com

 • Näytä kartalla

  Kokkolan Lohtajalla sijaitsevan vanhan navetan vintille kunnostettu kahvilamme tyylikkäällä ja vanhaa kunnioittavalla sisustuksella palvelee vaihtuvan taidenäyttelyn yhteydessä. Tarjolla monipuolinen ja makoisa kattaus useita erilaisia itsetekoisia leivonnaisia ja jälkiruokia sekä keittolounas. Avoinna kesäisin arkena ja sunnuntaisin. Tarkista tarkemmat aukioloajat nettisivuilta.

  Jukkolanmäentie 27, 68230 LOHTAJA. www.navetanvintti.com

  Yhteystiedot

  p.0400463731

  eveliina.jukkola@gmail.com

 • Näytä kartalla

  Kokkola-Camping – Majoitusta ympäri vuoden
  Kokkola-Camping on viihtyisä neljän tähden lomakylä aivan kaupungin kupeessa. Matkaa keskustaan on noin 2,5 km. Kaupunginsalmen rantaa pitkin kävelet keskustaan alle puolessa tunnissa! Lomakylä on osa Meripuistoa, joka kokonaisuudessaan luo upeat puitteet loman viettoon.

  Lämpimästi tervetuloa Kokkolaan!

  Yhteystiedot

  p.+35868314006

  info@kokkola-camping.fi

  Etäisyyksiä

  • 2,5km Rautatieasema
  • 2,3km Linja-autoasema
  • 2,4km Kauppatori
  • 100m Meripuisto
 • Näytä kartalla

  Café Tankar palvelee Kokkolan edustalla Tankarin majakkasaaressa vierailevia matkailijoita ja saaren asukkaita toukokuusta lokakuuhun. Meiltä saa makeita ja suolaisia leivonnaisia, jäätelöä, virvoitus- ja alkoholijuomia, makeisia ja matkamuistoja. M/s Jennyn kulkupäivinä on tarjolla lohikeittolounas. Ennakkovarauksesta tarjoamme päivittäin vaihtuvaa päivällistä. Tankariin pääsee omalla veneellä tai kesä-syyskuussa m/s Jennyllä Kokkolan Meripuistosta.

  Yhteystiedot

  p.+358415453432

  tankarinkahvila@gmail.com

 • Näytä kartalla

  Pohjanlahden vanhan puukaupunginosan keskellä, tunnelmallisessa Laivurintalossa kasvaa kokoontumisesta elämys – aikamatka 1800-luvulle. Laivurintalo Kokkolan vanhassa puukaupunginosassa Neristanissa on taatusti kodinomainen ja kodikas; se on minun kotini, jonka sisä- ja pihamiljöössä emännöin pienimuotoisia kokous- ja juhla- sekä esiintymistilaisuuksia.

  Yhteystiedot

  p.+358503748604

  teerikangas.kristiina@gmail.com