Hyppää sisältöön
Vohvelikahvila Kokkolan keskustassa tarjoaa herkulliset suolaiset ja makeat vohvelit. Savulohivohvelin lisukkeena on myös kermaviilikastike ja sitruunaviipale.

Kahvilat

 • Näytä kartalla

  Vohvelikahvila sijaitsee idyllisessä museokorttelissa, vanhassa Forsnabban leipomossa. Tervetuloa nauttimaan herkullisista vohveleista ja kylmistä tai kuumista juomista. Pitkänsillankatu 26, www.vohvelikahvila.fi, puh: 0407156583

  Vohvelikahvila
 • Näytä kartalla

  Kirkonmäen Herkku-Pirtti sijaitsee Kirkonmäellä kotiseutumuseon vieressä perinnekylä korttelissa. Viihtyisässä kahvilamiljöössämme tarjoamme paikanpäällä valmistettuja herkkuja ja palveluita. Voit tulla nauttimaan keittolounasta tai keittiön omaa burgeria, listalta löytyy myös paljon muita paikan päällä valmistettuja herkkuja. Meillä on myös anniskeluoikeudet. Tiloissamme voi myös järjestää vaikka ihanat pienimuotoiset perhejuhlat. Leipomo-myymälästämme voit noutaa herkut myös mukaan. Kahvilan sisätilassa on 28 asiakaspaikkaa ja idyllisellä kesäterassillamme 22 asiakaspaikkaa.

  Tervetuloa nauttimaan ja viihtymään meidän idylliseen kahvila-leipomoomme! Olemme avoinna ympäri vuoden. Kannattaa tulla kauempaakin.

  Olemme avoinna ke-to klo 11.00-20.00, pe-la klo 11.00-17.00, su-ti suljettu (tilauksesta avoinna)

  www.herkkupirtti.com
  p. 0401817750

  Facebook: Kirkonmäen Herkku –pirtti
  Instagram: kirkonmaenherkkupirtti

  Kirkonmäen Herkku-Pirtti