Hyppää sisältöön

Kohteita lähistöllä

 • Näytä kartalla

  365 elinvoimaista saarta. Köpmanholmenin kahvila tarjoaa sinulle ja perheellesi maukkaita annoksia ihanassa saaristolaisympäristössä. Tarjoilla on sekä makeita että suolaisia herkkuja joista voit nauttia joko kahvilassa tai mukavalla isolla terassillamme. Taksivene vie sinut saarelle tai voit soutaa sinne itse veneellä. Saarelta löytyy uimaranta, luontopolku ja näköalatorni. Tarjoamme ryhmille ja yrityksille kokoushuoneen ja catering-palvelut myös yksityisiin tapahtumiin.

  Köpmanholmenin kahvila

  Köpmanholmen, 68560 Eugmo

  puh. 06 7282509

 • Näytä kartalla

  Luodonjärven rannalla, 7-sillan saaristotien vieressä sijaitseva Strandis tunnetaan erinomaisesta ruoasta, ystävällisestä palvelusta ja ainutlaatuisesta merellisestä ympäristöstä.

  Strandis koostuu ravintolasta ja kahvilasta, kaupasta, suositusta kalasavustamosta, leirintäalueesta, mökeistä ja saunapalveluista.

  Ainutlaatuinen saunavene M/S Gloskär risteilee kesällä.

  Talvikaudella sauna- ja avantouintimahdollisuus.

 • Näytä kartalla

  Tee ikimuistoinen retki Tyynelän Tonttulaan! Olemme avoinna heinäkuussa joka päivä ja Tonttulan joulu on avoinna 1.–22.12. klo 11–18. Tonttulan lisäksi viihtyisä kahvila kauniissa pihapiirissä. Vierailut muuna aikana sopimuksen mukaan.
  Västerbyvägen 238, Eugmo

 • Näytä kartalla

  Viihtyisä lounasravintola Manna tarjoaa maukasta kotiruokaa. Löydät meidät keskustasta Luodon torilta Tervetuloa! Lounas tarjolla arkisin klo
  10.30–13.30. Kesän aukioloajat löydät some-kanaviltamme tai 044 241 2134.
  Instagram: restaurangmanna
  Facebook: Gourmetkafe Manna

 • Näytä kartalla

  Vain alle tunnin ajomatkan päässä Kokkolasta kasitietä pohjoiseen sinua kutsuu Kalajoki! Maankuulujen Hiekkasärkkien yhteyteen on kehittynyt ympärivuotinen satojen aktiviteettien, kymmenien ruokapaikkojen ja monipuolisten majoitusvaihtoehtojen moderni matkailukeskus, jossa kaikki on kävelymatkan päässä.

  Nauti merellisestä matkailusta purjehtimalla perinnelaivan kyydissä Maakallaan tai suuntaa Rahjan saaristoon melontaretkille. Luontomatkailija viihtyy Siiponjoen retkeilyreitillä eri luontotyypeissä samoten, hiekkarantoja halkovia puupolkuja patikoiden tai merenrantaniittyjen halki Maristoon luikertelevia sorapolkuja pyöräillen tai lintuja bongaillen.

  Kalajoki on vesipetojen ja seikkailijoiden suosikkikohde. Voit viettää ikimuistoisen kesäpäivän vesipuistossa liukumäkiä laskien, kylpylän poreissa polskien tai meren aalloissa pulahtaen, suppaillen tai surffaten. Pohjoismaiden suurimmassa seikkailupuistossa voit haastaa itsesi puihin rakennetuilla radoilla tai Euroopan suurimman seikkailutornin aktiviteeteissa. Kisailemaan pääset seikkailugolfissa, karting-radalla tai frisbeegolfin parissa.

  Loppukeväästä myöhäiseen syksyyn Kalajoki on golfarin valinta, sillä merellinen ja huippukuntoinen kenttä sai viime vuonna vieraspelaajien rankkauksessa Suomen ykköspaikan. Kylpylä-uimahalli on säävarma vaihtoehto ympäri vuoden.

  Meri ja lumiset hiekkadyynit ovat talvisinkin mykistävän kaunis ympäristö liikkua. Kalajoella kelpaa hiihtää, luistella, lumikenkäillä tai moottorikelkkailla – reippaan päivän jälkeen on ihana nauttia Kalajoen monipuolisesta ravintolakattauksesta. Herkuttele vaikkapa irkkutyyliin elävää musiikkia kuunnellen.

  Tulitpa käymään lomailemaan, kokoustamaan tai tapahtuman houkuttelemana – Kalajoki haluaa valloittaa myös sinut.

 • Näytä kartalla

  Huvivaltio PowerPark on kotimaan kirkkain matkailukohde, joka loksauttaa ensikertalaisen leuat auki ja yllättää aina kokeneemmankin kävijän!

  Etelä-Pohjanmaan Alahärmässä keskellä tarunhohtoisia lakeuksia kohoaa Suomen suurin ja erikoisin vapaa-ajankeskus Huvivaltio PowerPark. PowerPark tarjoaa yli 160 hehtaaria ikärajatonta riemua, vauhtia, elämyksiä ja aktiviteetteja. Tekemistä löytyy siis ihan taatusti jokaiselle ja kaikenikäiselle! Huvivaltion sydän on mielikuvituksellinen Suomen suurin huvipuisto, josta löytyy yli 40 huvilaitetta sisältäen muun muassa 8 huimaa vuoristorataa sekä Suomen laajimman lasten laitteiden valikoiman.

  Huvipuiston lisäksi tarjolla on roppakaupalla muuta hauskaa tekemistä ja elämyksiä, kuten Kartingradat, 5D-elokuvateatterin ja satumaisen Röllikylän. Täydellistä lomaa Huvivaltiossa täydentävät lukuisat majoitusvaihtoehdot, erilaiset tapahtumat sekä monipuoliset ostosmahdollisuudet.

  Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi Huvivaltion kansalaiseksi ihan jokaisen huvittelijan ja kesälomamatkalaisen!