Hyppää sisältöön

Esitteemme on julkaistu sähköisessä muodossa ja niihin voi tutustua alla olevien linkkien kautta. Tarvittaessa voit tilata esitteen myös kotiisi lisämaksusta  esitetilauslomakkeella. Kirjaa yhteystietosi lisäksi kappalemäärä. Kieliversioita voit tilata samalla. Esitteiden toimitus postin kautta on maksullista.

 1. Visit Kokkola (suomi, ruotsi, englanti)
  Kokkola Guide palveluesitteeseen on koottu esimerkkejä kaupungin tarjoamista mahdollisuuksista ja palvelutarjonnasta. Löydät siitä informaatiota kaupungin kahviloista, ravintoloista, majoitusliikkeistä, tapahtumista ja vinkkejä aktiivilomailuun. Lue Kokkola Guide -esite sähköisenä versiona.
 2. Neristan – Kokkolan vanhakaupunki (suomi/ ruotsi, englanti/saksa)
  Kokkolan Vanhakaupunki Neristan esittäytyy tekstein ja kuvin. Esitteen avulla voi tehdä omatoimisen opastetun kävelykierroksen vanhakaupunki Neristanissa. Lue Neristan opas -esite sähköisenä versiona.
 3. Tankar – Kokkolan Majakkasaari (suomi/ruotsi, englanti/saksa)
  Eksoottinen majakkasaari Tankar esitellään tekstein ja kuvin saaren omassa kävelykierros -esitteessä ”Tankar opas”. Lue Tankarin opas -esite sähköisenä versiona.
 4. Kartta-esite (suomi/ ruotsi/ englanti)
  Kokkolan karttaesite sisältää keskusta-alueen kartan ja kääntöpuolella autoilijalle soveltuvan aluekartan Kokkolasta ympäristöineen. Lue Kartta-esite sähköisenä versiona.