Hyppää sisältöön

Meripuiston alue tarjoaa ihanteelliset puitteet piknikille kaiken ikäisille. Merinäköala, suuret nurmikentät ja grillausalue kutsuvat luokseen vilttien ja ruokakorien kanssa. Isolta hiekkarannalta on helppo mennä uimaan.

Meripuistosta löydät myös rantalentopallokentät, skeittirampin, frisbeegolf-radan, ulkokuntosalin ja Padel-kentän. Lapsille Meripuistosta löytyy leikkipuisto, jonka keskiössä on suuri laiva kiipeilyratoineen ja jopa pieni planetaario. Lisää aktiviteetteja tarjoaa myös vieressä sijaitseva Kokkola Camping, jossa voit mm. pelata minigolfia.

Meripuistosta lähtevät myös M/S Jennyn risteilyt saaristoon ja Tankarin majakkasaarelle. Meripuistossa on runsaasti parkkipaikkoja ja muutama vierasvenepaikka. Rantaravintola Burger Village palvelee kesäkaudella päivittäin iltamyöhäiseen. Täällä unohdat olevasi Suomessa!

Alueella on yleiset WC:t ja uimavalvonta keskikesällä. Meripuistoon on 2,5 km keskustasta ja sen voit kävellä kaunista Suntin rantaa pitkin, ihaillen samalla vanhoja venevajoja, jotka ovat päätyneet Vallilan Kokkola-kuosiinkin. Voit siis poiketa Meripuistoon kävellen, autolla, pyörällä tai vaikka rullaluistellen!

Etäisyyksiä

  • 2,3km Kauppatori
  • 2,7km Linja-autoasema
  • 2,7km Rautatieasema
Meripuisto sijaitsee Kokkolan pohjoispuolella vain 2,5 kilometriä kaupungin keskustasta. Ohita upotettu kartta: Meripuisto sijaitsee Kokkolan pohjoispuolella vain 2,5 kilometriä kaupungin keskustasta.