Hyppää sisältöön
Tankarin majakkasaari kauniina kesäpäivänä. Punavalkea majakka hallitsee kokonaisuutta punaisten ja valkoisten mökkien lomasta. Rannassa on vene.

Majakkasaari Tankar

Kuvankaunis Tankar sijaitsee n 15 km Kokkolan ulkosaaristossa. Tälle meren ympäröivälle saarelle pääset M/S Jennyn kyydissä tai omalla veneellä.

 • Merellinen lahjakortti kesään

  Lahjaksi kesän ikimuistoisin yöpyminen Tankarin majakkasaarella. Saaristoristeilijä M/S Jenny liikennöi Kokkolan Meripuistosta säännöllisesti kesäkaudella n 15 km Kokkolan ulkosaaristossa sijaitsevalle Tankarin majakkasaarelle. Tee päiväretki tai jää yöksi ja nauti ulkosaariston hiljaisuudesta majakan valokeilan alla.

 • Majakkasaari Tankarin majakkapäivät

  Näe vuonna 1889 rakennettu majakka sisältä sekä nouse sen portaita yhä korkeammalle.

 • M/S Jenny

  Osta risteilyliput ennakkoon! Saaristoristeilijä M/S Jenny liikennöi kesäkaudella Tankarin majakkasaareen. Myös tilausristeilyjä – kokousta tai juhli merellä. Kapteeni miehistöineen toivottaa tervetulleeksi!

 • Majoitus

  Viivy pidempään. Tankar tarjoaa tunnelmallisen yöpymisen luotsiaseman huoneissa Tankar Inn hostellissa ja aitoon saaristolaishenkeen kalastajakylän vierasmajassa.

 • Café Tankar

  Kesäkaudella Cafe Tankar palvelee veneilijöitä, mökkiläisiä ja matkailijoita. Tankarin lohikeitto kuuluu kokkolalaisten kesään. Kahvila on niin saaren sydän kuin infopistekin.

 • Vierasvenesatama

  Suosittu vierasvenesatama Tankarissa on niin paikallisten kuin matkaveneilijöiden suosiossa. Useat viihtyvät tunnelmallisella majakkasaarella pidempäänkin.

 • Muut palvelut

  Tankar on monipuolinen käyntikohde, johon voit tutustua myös omatoimisesti. Vaihtoehtoisesti voit varata myös täyden kokouspaketin tai vaikkapa kesähäät majakkasaaressa.

 • Esteettömyys

  Esteettömyys on vastuullisuuden rinnalla merkittäviä seikkoja, joita pyritään myös majakkasaarella vaalimaan. Toiminnallamme ja ohjeilla pyrimme osallistamaan kävijän mukaan vastuulliseen liikkumiseen saaressa ottaen samalla huomioon myös esteettömän liikkumisen mahdollisuudet saarella ja sen kohteissa.