Hyppää sisältöön
Kesäravintola Mustakarissa voit nauttia á la Carte annoksia merellisessä miljöössä. Lautasella on paistettuja muikkuja ja keitettyjä perunoita.

Ravintolat

 • Näytä kartalla

  Valentino’s tarjoaa Italialaista sekä Italian-Amerikkalaista ruokaa joka on alusta loppuun meillä valmistettua. Teemme itse kaikki kastikkeet, keitot ja jälkiruoat laadukkaista raaka-aineista käyttämättä puolivalmisteita. Jopa pasta-, pizza- sekä leipätaikinamme teemme itse meidän keittiössämme.

  Tarjoamme pastaa, risottoa, pizzaa, salaatteja sekä herkullisia jälkiruokia. Tiistaista Perjantaihin meillä on lounasaikaan tarjolla tuoretta pastaa, laaja salaattipöytä, keittoa sekä leipää.

  Meillä on myös laaja valikoima viinejä, cocktaileja sekä muita juomia.

  Yhteystiedot

  p.+358405101759

  info@valentinos.fi

 • Näytä kartalla

  Meillä voit aistia sekä meren läheisyyden että rakkautemme ruokaan! Olemme auki läpi vuoden tarjoillen lounasta, viikonloppuisin Ala Cartea sekä toimimme myös tilausravintolana.

  Monipuoliset tilamme mahdollistavat juhla/kokoustilaisuudet- ja tarjottavat. Vuokrattavissa on tunnelmalliset sauna ja palju rentouttaviin hetkiin. Tarjoamme myös asiakkaille pitopalvelu- ja caterin palveluita juhlaan kuin juhlaan.

  Yhteystiedot

  p.+35844 977 9814

  mrwwellamo@hotmail.com

 • Näytä kartalla

  Rock’n Roll Diner tarjoaa amerikkalaiseen tyyliin toteutetun ravintolaelämyksen, joka koostuu maistuvasta ruoasta ja tyylilleen uskollisesta, viimeistellystä miljööstä. Työntekijämme loistavat omilla persoonillaan ja toivottavat tervetulleeksi niin perheet kuin rokkaritkin.
  Annoksistamme löytyy suomalaisista raaka-aineista valmistettua, mutta jenkkityyliin twistattuja pihvejä ja burgereita.

  Yhteystiedot

  p.0401534335

  booking@rrdiner.fi

 • Näytä kartalla

  Pihlajan Pizzatalo ja Kahvila sijaitsee Ykspihlajassa, Kokkolan kulttuurikehdon sydämessä. Olemme pieni ja kodikas italialaistyylinen ravintola, joka tarjoilee pääasiassa italialaista ruokaa. Valmistamme talon oman tyylin mukaisesti pizzoja, pasta-annoksia, salaatteja, parmigianaa, hampurilaisia ja paljon muuta. Maittavan ruoan lisäksi meiltä löytyy runsas valikoima oluita, viinejä ja muita alkoholijuomia. Erikoislistaltamme löytyvät kausittaiset erikoisuudet ja kotitekoiset jälkiruokaherkut. Tarjoamme myös laajan valikoiman vegaanisia vaihtoehtoja sekä kasvisruokavaihtoehtoja ja huomioimme myös tarvittaessa erilaiset allergiat.

  Kaikki annoksemme tarjoillaan hyvin koulutetun ja ystävällisen henkilökuntamme toimesta. Lapset ovat tulevaisuutemme ja siksi he ovat lähellä sydäntämme.

  Tervetuloa asiakkaaksemme meidän koko perheen ravintolaamme.

  Yhteystiedot

  p.044 9792717

  info@pihlajanpizzatalo.fi

 • Näytä kartalla

  Reilua ruokaa ja rentoa menoa! Rakkaudella ja ammattitaidolla tarjoilemme mausteisen maukkaat annokset isoonkin nälkään. Pääset myös nauttimaan rennosta baaribailauksesta, sekä kaupungin aurinkoisimmasta terassista torin laidalla.

  Yhteystiedot

  p.+358207808930

  sales.kokkola@sokoshotels.fi

 • Näytä kartalla

  Kokkolan Rosso sijaitsee Kauppakeskus Chydeniassa, kaupungin viehättävän kävelykeskustan sykkivässä sydämessä. Toivotamme tervetulleeksi kaikenikäiset vauvasta vaariin, niin pienet kuin isotkin harraste- tai työporukat ja erityishuomion meillä saavat lapsiperheet. Lapsille on oma ruokalista ja leikkipaikka. Tarjoamme italialais-suomalaisia makuelämyksiä ja palvelun laadusta emme tingi.

  Yhteystiedot

  p.020 780 7975

  Kokkola.Rosso@sok.fi

 • Näytä kartalla

  Elämäniloa ja erinomaista ruokaa! Vastaranta tarjoaa perinteistä suomalaista ruokaa uudella twistillä ja tarjoilee sen turhia pönöttämättä. Kuin poikkeaisit illallisella ystävän kotona – hänen, joka nauttii hemmottelemisesta. Vastarannassa arki tuntuu juhlalta ja juhla se vasta ihanaa onkin!

  Yhteystiedot

  p.+358207808950

  sales.kokkola@sokoshotels.fi

Kesäravintoloita

 • Näytä kartalla

  Mustakari on kappale kauneinta Kokkolaa. Se on Suomen neljänneksi vanhin purjehdusseura ja sijaitsee 3 km päässä Kokkolan keskustasta – meren äärellä.
  Kesäravintola Mustakari on tunnettu ruoasta, joka on luonnonmukaista ja tulee läheltä.
  Mustakarin merellinen sijainti luo upeat puitteet nautinnollisille elämyksille. Ankkuroi itsesi terassille, koe suven parhaat hetket ja upeimmat auringonlaskut.

  Yhteystiedot

  p.+358207808940

  sales.kokkola@sokoshotels.fi

 • Näytä kartalla

  Vohvelikahvila sijaitsee idyllisessä museokorttelissa, vanhassa
  Forsnabban leipomossa Kokkolan vanhan kaupungin Neristanin reunalla.

  Täällä yhdistyvät makunautinnot, taide ja ainutlaatuinen tunnelma.
  Makeita ja suolaisia vohveleita, myös gluteenittomia, laktoosittomia ja vegaanisia vaihtoehtoja.

  Tule nauttimaan ihania herkkuja ainutlaatuisessa miljöössä.

  Yhteystiedot

  p.+358407156583

  kokkolanvohvelikahvila@gmail.com

 • Näytä kartalla

  Kokkolan Lohtajalla sijaitsevan vanhan navetan vintille kunnostettu kahvilamme tyylikkäällä ja vanhaa kunnioittavalla sisustuksella palvelee vaihtuvan taidenäyttelyn yhteydessä. Tarjolla monipuolinen ja makoisa kattaus useita erilaisia itsetekoisia leivonnaisia ja jälkiruokia sekä keittolounas. Avoinna kesäisin arkena ja sunnuntaisin. Tarkista tarkemmat aukioloajat nettisivuilta.

  Jukkolanmäentie 27, 68230 LOHTAJA. www.navetanvintti.com

  Yhteystiedot

  p.0400463731

  eveliina.jukkola@gmail.com

 • Näytä kartalla

  Café Tankar palvelee Kokkolan edustalla Tankarin majakkasaaressa vierailevia matkailijoita ja saaren asukkaita toukokuusta lokakuuhun. Meiltä saa makeita ja suolaisia leivonnaisia, jäätelöä, virvoitus- ja alkoholijuomia, makeisia ja matkamuistoja. M/s Jennyn kulkupäivinä on tarjolla lohikeittolounas. Ennakkovarauksesta tarjoamme päivittäin vaihtuvaa päivällistä. Tankariin pääsee omalla veneellä tai kesä-syyskuussa m/s Jennyllä Kokkolan Meripuistosta.

  Yhteystiedot

  p.+358415453432

  tankarinkahvila@gmail.com

 • Näytä kartalla

  Amor tarjoaa vierailijoilleen elämyksiä ja luonnon rauhaa ja kauneutta. Ravintolamme toimii pääsääntöisesti tilausravintolana, mutta toisinaan järjestämme kaikille avoimia tapahtumia, jolloin kahvila on auki. Kodikkaat ja mukavat huoneemme välittävän tunnelmaa menneiltä ajoilta.

  Yhteystiedot

  p.+358400564226

  juhlakeskusamor@gmail.com

 • Näytä kartalla

  Viihtyisä ja haastava golfelämys lähellä kaupunkia
  Vain muutaman kilometrin päästä torilta, löydät kauniin golfkentän jonka erilliset etu- ja takakierrokset tarjoilevat kaksi täysin erilaista golfkokemusta!

  Puistomaisesti rakennetut yhdeksän ensimmäistä reikää ovat tasaisia ja väyliltään melko leveitä. Tällä puolella greenit ovat muodoiltaan selkeitä ja monin paikoin helposti lähestyttävissä.

  Sisääntulo, loput 9 reikää on rakennettu metsäisempään, monin paikoin veden ympäröimään maastoon ja vaatii pelaajalta suurempaa tarkkuutta pelin joka osa-alueella. Monet sisääntulon kaunistuksena olevat vesiesteet vaikeuttavat myös peliä etenkin kierroksen loppupuolella.

  Yhteystiedot

  p.06 823 8600

  toimisto@kokkolangolf.fi