Fortsätt till innehållet

Restauranger

 • Visa på karta

  Välkommen till Pedrina’s!

  Du hittar oss i Karleby centrum.

  Här du kan njuta av texmex-mat och fantastiska smakupplevelser anpassade för den finska smaken!

  Sedan 1995 har vi serverat stadens bästa texmex-mat, där vi kombinerar traditionella smaker med en modern twist. Vår restaurang är känd för sin avslappnade atmosfär och mat av hög kvalitet, tillagad av lokala ingredienser. Njut av utsökta hamburgare, biffar och fingerfoods till lunch eller middag.

  Kom ensam, med familjen eller i ett större sällskap – vi har plats för alla och en meny som får det att vattnas i munnen!

  Kontaktuppgifter

  p.+35850 4761330

  pedrinas.kokkola@gmail.com

 • Visa på karta

  Valentino’s erbjuder Italienska och Italiensk-Amerikanska rätter som tillverkas från grunden i vårt kök. Vi gör alla våra egna såser, soppor och desserter från högkvalitativa ingredienser utan att använda halvfabrikat. Även vår pasta, pizza och bröddeg tillverkas i vårt kök.

  Vi erbjuder pasta, risotto, pizza, sallader och läckra desserter. Från tisdag till fredag serverar vi färsk pasta, salladsbar, soppa och bröd till lunch.

  Vi har också ett brett urval av viner, cocktails och andra drycker.

  Kontaktuppgifter

  p.+358405101759

  info@valentinos.fi

 • Visa på karta

  Här kan du känna både närheten till havet och vår kärlek till mat! Vi har öppet året runt och serveras lunch, ala carte och på helgerna har vi även öppet som beställningsrestaurang.

  Våra mångsidiga lokaler gör det möjligt att ordna fest och möten. Vi hyr också ut bastu och badtunna för avkopplande stunder. Dessutom erbjuder vi cateringtjänster till kunder för olika fester och tillfällen.

  Kontaktuppgifter

  p.+35844 977 9814

  mrwwellamo@hotmail.com

 • Visa på karta

  Rock’n Roll Diner erbjuder en restaurangupplevelse inspirerad av den Amerikanska restaurangvärlden.
  Den smakrika maten och den autentiska inredningen knyter allting samman. Våran personal lyser upp vistelsen med sina personligheter och välkomnar både barnfamiljer och rockare.
  Rätterna är tillagade av finska råvaror, som har fått sig en Amerikansk twist till både biffar och hamburgare.

  Kontaktuppgifter

  p.0401534335

  booking@rrdiner.fi

 • Visa på karta

  Pihlajan Pizzatalo och Café ligger i Yxpila, i hjärtat av Karleby kulturdistrikt. Vi är en liten och mysig restaurang i italiensk stil som serverar huvudsakligen italiensk mat. Vi tillreder pizzor, pastarätter, sallader, parmigiana, hamburgare och mycket annat. Förutom utsökt mat har vi ett brett urval av öl, viner och andra alkoholhaltiga drycker. Vår specialmeny innehåller säsongsbaserade specialiteter och hemlagade efterrätter. Vi erbjuder också ett brett utbud av veganska och vegetariska alternativ och vi tar hänsyn till olika allergier vid behov.

  Alla våra rätter serveras av vår välutbildade och vänliga personal. Barnen är vår framtid och därför ligger de oss varmt om hjärtat.

  Välkommen som kund till vår familjevänliga restaurang.

  Kontaktuppgifter

  p.044 9792717

  info@pihlajanpizzatalo.fi

 • Visa på karta

  Rejäl mat och uppsluppen stämning! Med kärlek och med kunskap serverar vi kryddig och välsmakande mat även för de riktigt hungriga. Här bjuds du även
  avslappnad partystämning samt stadens soligaste terrass vid torget.

  Kontaktuppgifter

  p.+358207808930

  sales.kokkola@sokoshotels.fi

 • Visa på karta

  Rosso Karleby finns i Köpcentret Chydenia, mitt inne i stadens pulserande, charmfulla och bilfria centrum. Alla är välkomna till Rosso, unga och gamla, stora och små och grupper av t.ex. arbetskamrater eller folk med gemensamma intressen – och alldeles särskild uppmärksamhet ägnar vi barnfamiljerna. Barnen har egen meny och en speciell hörna för lek. Vi erbjuder italiensk-finska smakupplevelser, och på servicen prutar vi aldrig.

  Kontaktuppgifter

  p.020 780 7975

  Kokkola.Rosso@sok.fi

 • Visa på karta

  LIVSGLÄDJE OCH GOD MAT!

  Restaurang Vastaranta är Karlebys mest stämningsfulla evenemangsplats som erbjuder en underbar miljö för olika tillställningar. Vastaranta hittar du mitt i centrum, invid torget och som en del av Original Sokos Hotel Kaarle. Restaurangen är lätt att nå tack det centrala läget.

  I våra mångsidiga utrymmen kan du ordna evenemang från intima familjefester till stora möten eller företagsfester. Våra lokaler kan användas för många ändamål, vår varmhjärtade restaurang fungerar som lunchrestaurang på vardagar och vi har öppet på kvällar och helger efter förhandsbokning.

  Vårt kök använder råvaror av högsta kvalitet, varav våra kockar lagar mat med stort hjärt.
  Oavsett om det är en avslappnad lunch eller ett värdefullt firande så dukar vi upp för en fullträff!

  Kontakta oss gärna så skräddarsyr vi en helhet som passar just ditt tillfälle.

  Kontaktinformation till vår försäljningstjänst:
  Telefon 020-780 8920
  Mail: sales.kokkola@sokoshotels.fi

  Kontaktuppgifter

  p.+358207808950

  sales.kokkola@sokoshotels.fi

Sommarrestauranger

 • Visa på karta

  Sommarrestaurangen Elba ligger i Karleby, mitt i naturen, vid havet, mindre än fem kilometer från Karleby centrum. I vår restaurang kan du njuta av mat och dryck av god kvalitet omgiven av den vackra naturen.

  Menyn på Elbas sommarrestaurang består av läckra antipasti, bruschetta, laxsoppa, fräscha och goda sallader och hantverksmässig pizza gjord på en deg enligt vår eget recept. På menyn finns också kaffe, vin och andra noggrant utvalda drycker samt läckra desserter. Alla våra rätter kan även beställas glutenfria.

  Restaurangen har plats för ca 80 personer inomhus och det finns även sittplatser på terassen och på innergården som sträcker sig ända ner till stranden. Du är välkommen att avnjuta måltid ensam eller med en större grupp.

  Kontaktuppgifter

  p.+358503082974

  info@kesäravintolaelba.fi

 • Visa på karta

  På Mustakari hittar du en bit av vackraste Karleby. Mustakari är Finlands fjärde äldsta segelklubb och ligger 3 km från centrumet – vid havet.
  Sommarrestaurangen Mustakari är känd för sin närproducerade och ekologiska mat.
  Mustakaris läge vid havet skapar en underbar miljö för trevliga minnen. Förankra dig själv på terrassen, upplev sommarens bästa ögonblick och de mest spektakulära solnedgångarna.

  Kontaktuppgifter

  p.+358207808940

  sales.kokkola@sokoshotels.fi

 • Visa på karta

  Våffelcafeet är belägna i ett idylliskt museikvarter i tidigare Forsnabbas bageri. Välkomna att njuta av läckra våfflor och salladsportioner, kalla eller varma drycker samt att fynda bland konstverk!

  Kontaktuppgifter

  p.+358407156583

  kokkolanvohvelikahvila@gmail.com

 • Visa på karta

  Renoverat i en gammal ladugård serverar vårt café med sin stilfulla och respektfulla gamla interiör i samband med en växlande konstutställning. En varierad och söt dukning erbjuds, samt en mängd hembakade bakverk och desserter samt en sopplunch. Öppet på sommarvardagar och söndagar. Kolla hemsidan för mer detaljerade öppettider.

  Jukkolanmäentie 27, 68230 LOHTAJA. www.navetanvintti.com

  Kontaktuppgifter

  p.0400463731

  eveliina.jukkola@gmail.com

 • Visa på karta

  Café Tankar betjänar de som visiterar fyrön Tankar utanför Kokkola. Du kan besöka ön med egen båt eller med m/s Jenny som avgår från Karleby Havsparken från juni till september. Vi säljer söta och salta bakverken, godisar, glass, läske- och alkoholdrycker samt souvenirer. Krämig laxsoppa bjuds som lunch på de dagar som m/s Jenny går. Dagligt växlande middag bjuds enligt förbeställningar.

  Kontaktuppgifter

  p.+358415453432

  tankarinkahvila@gmail.com

 • Visa på karta

  Amor erbjuder sina besökare upplevelser och naturens lugn och skönhet. Vår restaurang fungerar huvudsakligen som en privat restaurang för bokningar, men vi ordnar också evenemanger som alla är välkomna till och då är vår café öppen.

  Kontaktuppgifter

  p.+358400564226

  juhlakeskusamor@gmail.com

 • Visa på karta

  Kom och spela till västkustens pärla – vi lovar en trivsam golfupplevelse speciellt för nybörjare men även för erfarna golfare!

  Endast några kilometer från stadens torg finns vår fina golfbana, vars skilda front- och backnine -rundor erbjuder två helt olika spelupplevelser!

  De parkaktigt byggda nio första farlederna är jämna och tämligen breda. På frontnine är greenernas form okonstlade och på många ställen lättillgängliga.

  Infarten, de nio sista farlederna på backnine har byggts i skogsaktigt område. Backnine har många vackra vattenvyer- och ställvisa vattenhinder som fordrar större noggrannhet av spelaren inom spelets alla delområden, speciellt i slutet av rundan.

  Det är möjligt att göra bra resultat i utfarten, men kom ihåg att spela infarten med stor noggrannhet!

  Gästspelarna kan boka speltid av caddiemaster 06 823 8600 eller via Teetime.fi –tjänsten.

  Kontaktuppgifter

  p.06 823 8600

  toimisto@kokkolangolf.fi