Fortsätt till innehållet

Shopping

Affärscentrum

 • Visa på karta

  Chydenia ligger i hjärtat av Karleby på en livlig gågata alldeles invid järnvägsstationen. Till Chydenia tar du dig också enkelt med bil. Chydenia är överlägset Karlebys bästa shoppingcenter. Bland våra tiotals olika butiker hittar du de senaste modetrenderna, sport- och fritidsprodukter, restauranger och kaféer. I köpcentret finns också ett gym och heltäckande hälsovårdstjänster.

  Chydenia är ett shoppingcenter för hela familjen. Vi erbjuder våra kunder 3 h gratis parkering i vår parkeringshall Carpark 1 på Strandgatan, så att du garanterat kan shoppa i lugn och ro. I Carpark 2 parkerar du gratis i 2 h. Köpcentrets öppettider må-fre 9-20, lö 9-17, sö 12-16. Chydenias öppettider hittar du även på vår webbsida.

  Tehtaankatu 3-5.

 • Visa på karta

  Från Halpa-Halli får du allt du behöver. Vi förser hela familjen med kläder och bland livsmedlen hittar du färska råvaror till matlagningen. Halpa-Hallis bruksvaruavdelning är känd för sina varumärken av toppklass som alltid säljs till ett förmånligt pris. Gratis parkering i parkeringshuset med plats för 400 bilar.

  Fabriksgatan 1. Tfn 020 718 2500.

Antik och Inredning

 • Visa på karta

  I närheten av Neristan finns den mysiga boden som säljer reparerade allmogemöbler och trevliga småsaker – gamla och några utvalda nya produkter.

  Packhusgatan 21. Tfn 044 367 7140.

Fackhandel

Lopptorg