Fortsätt till innehållet

Lunchrestauranger

 • Visa på karta

  Välkommen till Pedrina’s!

  Du hittar oss i Karleby centrum.

  Här du kan njuta av texmex-mat och fantastiska smakupplevelser anpassade för den finska smaken!

  Sedan 1995 har vi serverat stadens bästa texmex-mat, där vi kombinerar traditionella smaker med en modern twist. Vår restaurang är känd för sin avslappnade atmosfär och mat av hög kvalitet, tillagad av lokala ingredienser. Njut av utsökta hamburgare, biffar och fingerfoods till lunch eller middag.

  Kom ensam, med familjen eller i ett större sällskap – vi har plats för alla och en meny som får det att vattnas i munnen!

  Kontaktuppgifter

  p.+35850 4761330

  pedrinas.kokkola@gmail.com

 • Visa på karta

  Cafe Eden är ett mångsidigt lunchcafé som är öppet året runt och befinner sig vid badhuset VesiVeijari. Caféet är öppet dagligen från morgon till kväll men några få undantag.

  Lunch serveras på vardagar och lördagar (inte sommarlördagar). Vår utsökta hemlagade lunch tillverkas av inhemska råvaror i vårt kök. I lunchen ingår en generös salladsbar, varmrätter, bröd, drycker, kaffe och kex. Fredagens kotlett men sidorätter är alltid veckans höjdpunkt.

  Förutom lunch erbjuder menyn olika grillkorgar, salta och söta bakverk, fyllda semlor och bröd, salladsrätter, läsk och milkshakes, glass, förfriskningar och ett stort urval av sötsaker och godis, Under sommarsäsongen är det också populärt med salta och söta våfflor.

  I VesiVeijaris bastu- och mötesrum kan vi också enkelt ordna middagar, möten och fest. Cafe Eden som ligger på gatuplan, har en tillgänglig ingång.

  Kontaktuppgifter

  p.+35841 3179002

  cafe.eden@outlook.com

 • Visa på karta

  Valentino’s erbjuder Italienska och Italiensk-Amerikanska rätter som tillverkas från grunden i vårt kök. Vi gör alla våra egna såser, soppor och desserter från högkvalitativa ingredienser utan att använda halvfabrikat. Även vår pasta, pizza och bröddeg tillverkas i vårt kök.

  Vi erbjuder pasta, risotto, pizza, sallader och läckra desserter. Från tisdag till fredag serverar vi färsk pasta, salladsbar, soppa och bröd till lunch.

  Vi har också ett brett urval av viner, cocktails och andra drycker.

  Kontaktuppgifter

  p.+358405101759

  info@valentinos.fi

 • Visa på karta

  Tower Bistro är en lunch- och beställningsrestaurang med mötestjänster och catering.

  Vi erbjuder högkvalitativ, näringsrik och säsongsanpassad mat.
  Vår inspiration kommer från den lokala naturen och internationella smaker.

  Restaurangen har en mysig atmosfär med 136 sittplatser, vilket gör den till en idealisk plats för olika festliga tillfällen. Belägen i Port Tower, den erbjuder mötesutrymmen, inklusive det lyxiga Visit Center med vacker utsikt och bastu.

  Skräddarsydda cateringmenyer och priser finns tillgängliga.

  Kontaktuppgifter

  p.0401281114

  towerbistro@outlook.com

 • Visa på karta

  Välkommen till Kulma – den goda smakens vardagsrum!

  Kulma är ett lunchcafé med en modern twist. Beläget i hjärtat av Karleby,
  bara en kort promenad från tågstationen och köpcentret Chydenia.

  På vardagar serverar vi lunch och en varierad färsk salladsbuffé. Caféet erbjuder läckra bakverk och kaffe gjort på nymalda bönor.

  Kontaktuppgifter

  p.+358406313314

  kulma@compass-group.fi

 • Visa på karta

  Kyrkbackens Herkku-Pirtti ligger vid Kyrkbacken, bredvid det lokala hembygdsmuseet i ett traditionellt bykvarter. I vårt mysiga café erbjuder vi lokalt tillagade delikatesser och tjänster. Du kan komma och njuta av en sopplunch eller vår egen hamburgare, som är tillverkad i köket. Det finns många andra lokalt tillagade delikatesser på menyn. Vi har också alkoholtillstånd. Våra lokaler kan man också hyra för att ordna små familjefester. Vi packar gärna café-bagerins godsaker med dig. Caféet har 28 platser inomhus och 22 platser på vår idylliska sommarterrass.

  Välkommen att njuta och koppla av i vårt idylliska café-bageri! Vi har öppet året runt.

  Det är värt att komma från längre håll.

  Kontaktuppgifter

  p.0401817750

  lounaskahvila.minna@anvianet.fi

 • Visa på karta

  Här kan du känna både närheten till havet och vår kärlek till mat! Vi har öppet året runt och serveras lunch, ala carte och på helgerna har vi även öppet som beställningsrestaurang.

  Våra mångsidiga lokaler gör det möjligt att ordna fest och möten. Vi hyr också ut bastu och badtunna för avkopplande stunder. Dessutom erbjuder vi cateringtjänster till kunder för olika fester och tillfällen.

  Kontaktuppgifter

  p.+35844 977 9814

  mrwwellamo@hotmail.com

 • Visa på karta

  Rock’n Roll Diner erbjuder en restaurangupplevelse inspirerad av den Amerikanska restaurangvärlden.
  Den smakrika maten och den autentiska inredningen knyter allting samman. Våran personal lyser upp vistelsen med sina personligheter och välkomnar både barnfamiljer och rockare.
  Rätterna är tillagade av finska råvaror, som har fått sig en Amerikansk twist till både biffar och hamburgare.

  Kontaktuppgifter

  p.0401534335

  booking@rrdiner.fi

 • Visa på karta

  Pihlajan Pizzatalo och Café ligger i Yxpila, i hjärtat av Karleby kulturdistrikt. Vi är en liten och mysig restaurang i italiensk stil som serverar huvudsakligen italiensk mat. Vi tillreder pizzor, pastarätter, sallader, parmigiana, hamburgare och mycket annat. Förutom utsökt mat har vi ett brett urval av öl, viner och andra alkoholhaltiga drycker. Vår specialmeny innehåller säsongsbaserade specialiteter och hemlagade efterrätter. Vi erbjuder också ett brett utbud av veganska och vegetariska alternativ och vi tar hänsyn till olika allergier vid behov.

  Alla våra rätter serveras av vår välutbildade och vänliga personal. Barnen är vår framtid och därför ligger de oss varmt om hjärtat.

  Välkommen som kund till vår familjevänliga restaurang.

  Kontaktuppgifter

  p.044 9792717

  info@pihlajanpizzatalo.fi

 • Visa på karta

  Rejäl mat och uppsluppen stämning! Med kärlek och med kunskap serverar vi kryddig och välsmakande mat även för de riktigt hungriga. Här bjuds du även
  avslappnad partystämning samt stadens soligaste terrass vid torget.

  Kontaktuppgifter

  p.+358207808930

  sales.kokkola@sokoshotels.fi

 • Visa på karta

  Restaurang Coccolita ligger i Karleby stadshus. Vår restaurang är öppen för alla. Vi välkomnar både människor som arbetar i närheten och förbipasserande! På vardagar erbjuder vi en välsmakande och varierande lunch, som även innehåller vegetariska alternativ. Vår restaurang erbjuder catering för vardag och fest, både i stadshuset och som cateringtjänst för andra platser i Karleby.

  Kontaktuppgifter

  p.+358408065006

  coccolita@compass-group.fi

 • Visa på karta

  Välkommen att njuta!

  I Café Stiina kan du dricka och äta i en lugn och mysig atmosfär. Oavsett om du har tid eller är i hast, fungerar allt för oss, precis som för dig.

  Vi erbjuder salta och söta produkter, varma och kalla drickor, lunch, våfflor, glassportioner och mycket mer. Det finns gott om glutenfria och laktosfria produkter. Vi strävar efter att hitta ett lämpligt alternativ för alla.

  Du hittar oss mitt i centrum av Karleby, på gågatan mittemot biblioteket.

  Allt som vi tillverkar och köper gör vi med värme och kärlek. Utöver kundtillfredsställelse och välbefinnande, hoppas vi också att vår egen region även i fortsättningen ska vara en källa till matproduktion. Därför använder vi – förutom kärlek – ingredienser som producerats så nära som möjligt i våra produkter.

  Fisk ligger oss varmt om hjärtat, så varje dag serverar vi laxsoppa till lunch. Med den till exempel äkta rågbröd bakat i roten. Vi använder också samma fullkornsrågbröd för att göra den populära fyllda smörgåsen med rökt lax.
  Alla produkter kan också köpas to go.

  Kontaktuppgifter

  p.+358452548020

  myynti@cafestiina.fi

 • Visa på karta

  Rosso Karleby finns i Köpcentret Chydenia, mitt inne i stadens pulserande, charmfulla och bilfria centrum. Alla är välkomna till Rosso, unga och gamla, stora och små och grupper av t.ex. arbetskamrater eller folk med gemensamma intressen – och alldeles särskild uppmärksamhet ägnar vi barnfamiljerna. Barnen har egen meny och en speciell hörna för lek. Vi erbjuder italiensk-finska smakupplevelser, och på servicen prutar vi aldrig.

  Kontaktuppgifter

  p.020 780 7975

  Kokkola.Rosso@sok.fi

 • Visa på karta

  På Mustakari hittar du en bit av vackraste Karleby. Mustakari är Finlands fjärde äldsta segelklubb och ligger 3 km från centrumet – vid havet.
  Sommarrestaurangen Mustakari är känd för sin närproducerade och ekologiska mat.
  Mustakaris läge vid havet skapar en underbar miljö för trevliga minnen. Förankra dig själv på terrassen, upplev sommarens bästa ögonblick och de mest spektakulära solnedgångarna.

  Kontaktuppgifter

  p.+358207808940

  sales.kokkola@sokoshotels.fi

 • Visa på karta

  Våffelcafeet är belägna i ett idylliskt museikvarter i tidigare Forsnabbas bageri. Välkomna att njuta av läckra våfflor och salladsportioner, kalla eller varma drycker samt att fynda bland konstverk!

  Kontaktuppgifter

  p.+358407156583

  kokkolanvohvelikahvila@gmail.com