Fortsätt till innehållet

Lunchrestauranger

 • Visa på karta

  Rejäl mat och uppsluppen stämning! Med kärlek och med kunskap serverar vi kryddig och välsmakande mat även för de riktigt hungriga. Här bjuds du även
  avslappnad partystämning samt stadens soligaste terrass vid torget.

 • Visa på karta

  På Mustakari hittar du en bit av vackraste Karleby. Mustakari är Finlands fjärde äldsta segelklubb och ligger 3 km från centrumet – vid havet.

  Sommarrestaurangen Mustakari är känd för sin närproducerade och ekologiska mat.

  Mustakaris läge vid havet skapar en underbar miljö för trevliga minnen. Förankra dig själv på terrassen, upplev sommarens bästa ögonblick och de mest spektakulära solnedgångarna.

 • Visa på karta

  Välkommen att njuta av våfflor och gammaldags stämning i ett idylliskt museikvarter nära Neristan.

  Långbrogatan 26 / www.vohvelikahvila.fi / 040 715 6583

   

 • Visa på karta

  Wanha Wellamo ligger i Yxpila småbåtshamn, i Karleby Motorbåtsgruppens utrymmen. Kom och njut av restaurangens utsökta lunch, varierande á la carte meny, bankettfaciliteter och erbjudanden samt den maritima atmosfären. Det är också möjligt att boka bilparkering och parkering för gästbåtar via restaurangen.

  Wanha Wellamo erbjuder trevliga och stämningsfulla bastu-, pool- och festlokaler för uthyrning som lämpar sig för privat- och företagsevenemang.

 • Visa på karta

  Kyrkbackens Herkku-Pirtti ligger vid Kyrkbacken, bredvid det lokala hembygdsmuseet i ett traditionellt bykvarter. I vårt mysiga café erbjuder vi lokalt tillagade delikatesser och tjänster. Du kan komma och njuta av en sopplunch eller vår egen hamburgare, som är tillverkad i köket. Det finns många andra lokalt tillagade delikatesser på menyn. Vi har också alkoholtillstånd. Våra lokaler kan man också hyra för att ordna små familjefester. Vi packar gärna café-bagerins godsaker med dig. Caféet har 28 platser inomhus och 22 platser på vår idylliska sommarterrass.

  Välkommen att njuta och koppla av i vårt idylliska café-bageri! Vi har öppet året runt.

  Det är värt att komma från längre håll.

  Vi har öppet ons-tor kl 11.00-20:00, fre-lör 11.00-17.00, sön-tis stängt (öppet enligt på beställning)  .

  www.herkkupirtti.com
  p. 0401817750

  Facebook: Kirkonmäen Herkku –pirtti
  Instagram: kirkonmaenherkkupirtti