Fortsätt till innehållet

Caféer

 • Visa på karta

  Välkommen till Kulma – den goda smakens vardagsrum!

  Kulma är ett lunchcafé med en modern twist. Beläget i hjärtat av Karleby,
  bara en kort promenad från tågstationen och köpcentret Chydenia.

  På vardagar serverar vi lunch och en varierad färsk salladsbuffé. Caféet erbjuder läckra bakverk och kaffe gjort på nymalda bönor.

  Kontaktuppgifter

  p.+358406313314

  kulma@compass-group.fi

 • Visa på karta

  Välkommen att njuta!

  I Café Stiina kan du dricka och äta i en lugn och mysig atmosfär. Oavsett om du har tid eller är i hast, fungerar allt för oss, precis som för dig.

  Vi erbjuder salta och söta produkter, varma och kalla drickor, lunch, våfflor, glassportioner och mycket mer. Det finns gott om glutenfria och laktosfria produkter. Vi strävar efter att hitta ett lämpligt alternativ för alla.

  Du hittar oss mitt i centrum av Karleby, på gågatan mittemot biblioteket.

  Allt som vi tillverkar och köper gör vi med värme och kärlek. Utöver kundtillfredsställelse och välbefinnande, hoppas vi också att vår egen region även i fortsättningen ska vara en källa till matproduktion. Därför använder vi – förutom kärlek – ingredienser som producerats så nära som möjligt i våra produkter.

  Fisk ligger oss varmt om hjärtat, så varje dag serverar vi laxsoppa till lunch. Med den till exempel äkta rågbröd bakat i roten. Vi använder också samma fullkornsrågbröd för att göra den populära fyllda smörgåsen med rökt lax.
  Alla produkter kan också köpas to go.

  Kontaktuppgifter

  p.+358452548020

  myynti@cafestiina.fi

 • Visa på karta

  Kyrkbackens Herkku-Pirtti ligger vid Kyrkbacken, bredvid det lokala hembygdsmuseet i ett traditionellt bykvarter. I vårt mysiga café erbjuder vi lokalt tillagade delikatesser och tjänster. Du kan komma och njuta av en sopplunch eller vår egen hamburgare, som är tillverkad i köket. Det finns många andra lokalt tillagade delikatesser på menyn. Vi har också alkoholtillstånd. Våra lokaler kan man också hyra för att ordna små familjefester. Vi packar gärna café-bagerins godsaker med dig. Caféet har 28 platser inomhus och 22 platser på vår idylliska sommarterrass.

  Välkommen att njuta och koppla av i vårt idylliska café-bageri! Vi har öppet året runt.

  Det är värt att komma från längre håll.

  Kontaktuppgifter

  p.0401817750

  lounaskahvila.minna@anvianet.fi

 • Visa på karta

  Våffelcafeet är belägna i ett idylliskt museikvarter i tidigare Forsnabbas bageri. Välkomna att njuta av läckra våfflor och salladsportioner, kalla eller varma drycker samt att fynda bland konstverk!

  Kontaktuppgifter

  p.+358407156583

  kokkolanvohvelikahvila@gmail.com

 • Visa på karta

  Renoverat i en gammal ladugård serverar vårt café med sin stilfulla och respektfulla gamla interiör i samband med en växlande konstutställning. En varierad och söt dukning erbjuds, samt en mängd hembakade bakverk och desserter samt en sopplunch. Öppet på sommarvardagar och söndagar. Kolla hemsidan för mer detaljerade öppettider.

  Jukkolanmäentie 27, 68230 LOHTAJA. www.navetanvintti.com

  Kontaktuppgifter

  p.0400463731

  eveliina.jukkola@gmail.com

 • Visa på karta

  Campingplats vid havet på gångavstånd från centrum. Kokkola-Camping är ett trivsamt 4-stjärnigt campingområde nära stadens centrum. Stugor med dusch, fritidsbostäder, campingstugor, vindskydd med sovplatser, 60 husvagnsplatser med el, café-restaurang öppet 13.5–4.9, minigolf, frisbeegolf, badstrand, grillkåta, beach-volleyplan. Inkvartering året om.

  Kontaktuppgifter

  p.+35868314006

  info@kokkola-camping.fi

 • Visa på karta

  Rökstuga-cafeterian fungerar i en österbottnisk bondgård från 1700-talet. Från Rökstuga-cafeterian får man köpa varje dag bland annat lokala semlor, bakelser och du har också möjlighet att dricka till exempel Laitila`s lemonad. Det finns också mycket annat att äta och dricka.

  I övre våningen av cafeterian finns det rum att fika och njuta av varierande utställningar. Det är också ett mötesrum som man kan hyra.

  Kontaktuppgifter

  p.045 2362433

  merja.elainpuisto@gmail.com

 • Visa på karta

  Café Tankar betjänar de som visiterar fyrön Tankar utanför Kokkola. Du kan besöka ön med egen båt eller med m/s Jenny som avgår från Karleby Havsparken från juni till september. Vi säljer söta och salta bakverken, godisar, glass, läske- och alkoholdrycker samt souvenirer. Krämig laxsoppa bjuds som lunch på de dagar som m/s Jenny går. Dagligt växlande middag bjuds enligt förbeställningar.

  Kontaktuppgifter

  p.+358415453432

  tankarinkahvila@gmail.com

 • Visa på karta

  I Skeppargården, mitt i den gamla trästadsdelen blir ditt evenemang en upplevelse – en tidsresa till 1800-talet. Atmosfären i Skeppargården i den gamla trästadsdelen Neristan i Gamlakarleby är garanterat hemtrevlig; huset är mitt eget hem. Den historiska byggnaden och innergården utgör en ypperlig miljö för olika typer av mindre möten, festligheter och uppträdanden, och jag hjälper gärna till med servering. I programmet kan även ingå historiska berättelser.

  Kontaktuppgifter

  p.+358503748604

  teerikangas.kristiina@gmail.com