Hyppää sisältöön
Tankarin majakksaarella sjaitsevan Vierasmaja-mökin ulkoseinä, joka on kauniisti harmaaksi patinoitunutta puuta. Mäkn ikkunan takaa näkyy purjelaivan pienoismalli

Majakkasaaren majoitus

Yöpyminen Tankarin majakkasaarella on ikimuistoinen kokemus ja mielikuvitus vie vanhoihin aikoihin majakan valokeilan lipuessa pimenevässä kesäyössä.

  • Näytä kartalla

    Tankar Inn majakkasaaren luotsiasemalla on moderni retkeilyhostelli, jossa yövyt viihtyisissä kahden hengen huoneissa. Yhteiset suihku-, WC-, keittiö- ja oleskelutilat. Sauna majoittujien käytössä. Myös tornihuone 360-asteen näköalalla on varattavissa. Huoneissa liinavaatteet ja pyyhkeet. Aamiainen lisämaksusta Cafe Tankarissa. Mahdollisuus yhteen lisäpatjaan lapselle / huone. Koirat ovat tervetulleita meille!

    Hyvin varusteltu moderni keittiö ja viihtyisät oleskelutilat ovat muunneltavissa myös kokous- ja juhlatiloiksi. Ota yhteyttä, jos haluat varata koko hostellin omaan käyttöönne.

  • Näytä kartalla

    Hirsinen kalamaja palvelee tunnelmallisena vierasmajana Cafe Tankarin ja sataman välittömässä läheisyydessä. Vierasmajassa on eteinen ja mökkikeittiö tuvassa, jossa 4 kpl 110 cm sänkypaikkaa kahdessa kerrossängyssä. Mahdollisuus vuokrata liinavaatteet ja pyyhe tai tuo oma makuupussi tai liinavaatteet. Läheisessä rakennuksessa ulkokäymälä. Rakennuksessa ei ole juoksevaa vettä, juomavesi noudettavissa Cafe Tankarista. Saunavuoro puusaunassa ja aamiainen Café Tankarissa lisämaksusta. Lemmikit tervetulleita!