Fortsätt till innehållet
Kuvassa Tankarin majakksaarella sjaitsevn Vierasmaja-mökin ulkoseinä, joka on kauniisti harmaaksi patinoitunutta puuta. Mäkn ikkunan takaa näkyy purjelaivan pienoismalli

Övernatta på fyrön Tankar

Att övernatta på fyrön Tankar är en oförglömlig upplevelse! Då båten gett sig av och fyrens ljus vandrar sakta över ön känns det som att tiden stannar. Boka båtbiljett och logi på webben.

Boka online
 • Visa på karta

  Ett hemtrevligt vandrarhem i den före detta lotsstationen med 8 st dubbelrum. Delad dusch, toalett, kök och vardagsrum. Bastumöjlighet. Även tornrummet med full 360 graders utsikt kan bokas. Sängkläder och badlakan finns på rummet. Frukost på Café Tankar mot en tilläggsavgift. Hundar är välkomna.

  Det välutrustade köket och stora vardagsrummet kan omvandlas till en mysig mötesplats eller festlokal. Kontakta oss om du vill boka hela vandrarhemmet för eget bruk.

 • Visa på karta

  Från fyrmästarens hus hittar 3 st 4 personers rum och en 5 personers rum. Fyrmästarens hus ligger ca. 200 meter från öns gästhamn, straks intill fyren. I husets gemensamma kök finns det kylskåp, mikro, kokplatta, kaffe- och vattenkokare. Användning av träbastun ingår priset, värmning på egen hand. Det finns utedass på gården. Möjlighet att hyra linne/handduk. Det kommer inte rinnande vatten till byggnaden. Frukost serveras på Cafe Tankar av tilläggsavgift. Husdjur är välkomna. Minns att boka kryssning till ön.

 • Visa på karta

  Den mysiga gäststugan i hamnen har ett farstu och ett pentry i rummet med 4 st 110 cm bäddplatser i våningssängar. Lakan och handduk kan hyras. Det finns inget rinnande vatten i byggnaden men dricksvatten kan hämtas från närliggande Café Tankar. I de närliggande byggnaderna finns utomhustoalett. Vedeldad bastu och frukost kan bokas mot tilläggsavgift. Vi välkomnar husdjur!