Hyppää sisältöön

Omatoimisesti

Satama-alueella on vapaasti käytettävissä piknik-pöytiä ja grillikatos. Kertakäyttögrillit ja tulen teko muissa paikoissa on ehdottomasti kielletty.

Pidä saaristo siistinä käymälä ja jätepiste satama-alueella.

Sauna

Saarella on mahdollisuus saunomiseen. Tankar Inn hostellissa on sähkösauna, joka on Tankar Inn majoittujien/kokoustajien käytettävissä. Saunanvuoron voi varata 1h/huone kun saapuu majoituspaikkaan.

Satamassa on puusauna, jonka varaukset järjestyvät saaren kahvilan kautta.

Vuokrahinnat:

 • perhevuoro 20€/ tunti
 • ryhmä 50€/ tunti
 • pyyhevuokra 5€/ kpl

Opastettu saarikierros

M/S Jennyn reittilipun hintaan kuuluu aina opastettu saarikierros. Ensimmäinen kierros lähtee satamasta 5 minuuttia laivan saapumisen jälkeen ja se kestää n 35-40min. Tarvittaessa kierros uusitaan myös 1 h saapumisen jälkeen. Kierrokset suomi-ruotsi-englanti. Majakkaan pääsy majakkapäivinä tai ennakkovarauksesta. Opastusreitti on Satama – Kirkko – Hylkeenpyyntimuseo – Luotsiasema – Majakkamäki.

Yhteistyössä Kokkolan Matkailuoppaat ry kanssa auktorisoidun oppaan voi vuokrata mukaan myös koko Tankarin matkalle. Varaukset Visit Kokkola.

Kokous- ja juhlapalvelu

Tankar soveltuu myös ainutlaatuisten kokousten ja juhlien pitämiseen. Kirkko on suosittu vihkimispaikka.  Tankar Inn on sopimuksesta auki myös kevät- ja syyskaudella. Myös retriitit ja erilaiset harrasteryhmät ovat vakituisia vieraitamme.

Ota yhteyttä ja suunnittelemme yhdessä juuri teille sopivan kokonaisuuden.

Täyden palvelun yrityspaketin lokakuusta-huhtikuuhun voit varata myös Eventas-tapahtumatoimistolta Oma Tankar-kokonaisuutena.

Taksiveneet

Tankariin ja muihin saariston kohteisiin pääsee tilauksesta myös pienemmillä veneillä.

 • Forsberg Fishing adventures, max 6 matkustajaa
  puh. 044 349 9075, forsbergfishingadventures@gmail.com
 • M/S Leo, max 20 matkustajaa
  puh. 040 1827 075, info@taksivene.fi
 • KL Sälgrund II, max 30 matkustajalle
  puh. 0925 163 506, kokkola@messi.meripelastus.fi