Hyppää sisältöön
Opastettu saarikierros on osa Tankarin matkaan sisältyvää palvelua. Matkailijat ovat Tankarin majakan edessä ja kuuntelevat opastusta.

Saaren muut palvelut

Omatoimisesti

Satama-alueella on vapaasti käytettävissä piknik-pöytiä ja grillikatos. Kertakäyttögrillit ja tulen teko muissa paikoissa on ehdottomasti kielletty.

Pidä saaristo siistinä käymälä ja jätepiste satama-alueella.

Sauna

Saarella on mahdollisuus saunomiseen. Tankar Inn hostellissa on sähkösauna, joka on majoittujien/kokoustajien käytettävissä.

Satamassa on puusauna, joka on varattavissa kahvilasta.

Pyyhevuokra 5€.

Opastettu saarikierros

M/S Jennyn reittilipun hintaan kuuluu aina opastettu saarikierros. Kierros lähtee satamasta 5 minuuttia laivan saapumisen jälkeen. Tarvittaessa myös 1 h saapumisen jälkeen. Kierrokset suomi-ruotsi-englanti. Majakkaan pääsy majakkapäivinä tai ennakkovarauksesta.

Yhteistyössä Kokkolan Matkailuoppaat ry kanssa auktorisoidun oppaan voi vuokrata mukaan myös koko Tankarin matkalle. Varaukset Visit Kokkola.

Kokous- ja juhlapalvelu

Tankar soveltuu myös ainutlaatuisten kokousten ja juhlien pitämiseen. Kirkko on suosittu vihkimispaikka.  Tankar Inn on sopimuksesta auki myös kevät- ja syyskaudella. Myös retriitit ja erilaiset harrasteryhmät ovat vakituisia vieraitamme.

Ota yhteyttä ja suunnittelemme yhdessä juuri teille sopivan kokonaisuuden.

Täyden palvelun yrityspaketin lokakuusta-huhtikuuhan voit varata myös Eventas-tapahtumatoimistolta Oma Tankar-kokonaisuutena.

Taksiveneet

Tankariin ja muihin saariston kohteisiin pääsee tilauksesta myös pienemmillä veneillä.

  • M/S Leo, max 18 matkustajaa
    puh. 040 1827 075, info@taksivene.fi
  • KL Sälgrund II, max 28 matkustajalle
    puh. 0925 163 506, kokkola@messi.meripelastus.fi
  • PV Matts, avovene, max 5 matkustajaa
    puh. 0925 163 506, kokkola@messi.meripelastus.fi