Fortsätt till innehållet
Ilmakuva merren rannalla 2, kilometriä keskustasta Meripuistosta, jolla sijaitsee myös 4 tähden leirintäalueemme Kokkola Camping.

Camping och stugor

Semesterbyar

 • Visa på karta

  Campingplats vid havet på gångavstånd från centrum. Kokkola-Camping är ett trivsamt 4-stjärnigt campingområde nära stadens centrum. Stugor med dusch, fritidsbostäder, campingstugor, vindskydd med sovplatser, 60 husvagnsplatser med el, café-restaurang öppet 14.5–5.9, minigolf, frisbeegolf, badstrand, grillkåta, beach-volleyplan.

  Inkvartering året om.

  Kokkola-Camping
 • Visa på karta

  På kustnära Villa Elba bor du bekvämt nära frodig skog och naturstigar. Villa Elba hyr ut välutrustade stugor med åtta bäddplatser, pentry, toalett och dusch.

  Den Gamla Villan är den äldsta byggnaden i området. Villan var tidigare hem åt en borgerlig Karleby familj och har nyligen renoverats med respekt för det gamla. Villan ligger vid havet och har en rymlig terrass med gott om sittplatser och en gasgrill. På övervåningen finns sängar för tolv, två dubbelrum och två fyrbäddsrum. I nedre våningen finns köket, matsalen och kaptenens rum. Villan väljs ofta för mindre familjefester.

  Den nyaste typen av boende i Elba är Tentsile! Tältet är en kombinerad säng / tält som hänger mellan två träd och du sover bokstavligen mellan himmel och jord. Tentsile är särskilt populärt bland naturälskare.

  Villa Elba
 • Visa på karta

  På campingområdet kan du under sommaren övernatta förmånligt med hela familjen och stanna även en längre tid. I stugorna och drängstugan finns det rum för 3-4 personer i vardera.

  Toivonen Djurparken

Privata stugor

 • Visa på karta

  Vacker inredning, bäddplatser för 5 personer. Välutrustat kök, kaklat badrum, anslutet till stadens vattenledning. Elbastu, strandbastu. Tillbringa en semester utan bekymmer. Facebook: Villa Metsola

  Villa Metsola
 • Visa på karta

  Sundholms gård i Öja erbjuder idyllisk övernattning i en lantlig miljö. Gården från 1800-talet är bra utrustad och nyrenoverad i en mycket hemtrevlig stil. Boende för 8 personer. Bra läge med ca 800 m till Gäddvikens simstrand och Café Bryggan.

  Sundholms Gård
 • Visa på karta

  Karitupa (36 m2) och Karikämppä (24 m2) finns i en unik miljö i den historiska fiskebyn Ohtakari.
  Stugorna har bastu, el, vatten. Toalett, duschar och sommarkiosk 200 m.

  Lochteå fiskarförbunds stugor (hemsidan på finska):
 • Visa på karta

  Vi erbjuder övernattning i högklassiga trädhus i ett naturskönt område. På området finns också ett yogahus och en bastu med sjöutsikt. Kajaker och cyklar finns till våra gästers förfogande. Ett populärt ställe för natur- och yogaretreats. Välkommen att njuta av en avkopplande semester!

  Emmes Retreat
 • Visa på karta

  Havet framför, skogen bakom och Öjas naturstigar i närheten. Vinterbeboelig villa, byggd 2017, med alla bekvämligheter.  I sovalkoven finns en 140 cm bred säng och på det stora loftet finns heteka-sängar. Toalett och dusch.

  Under sommarsäsongen endast veckouthyrning. Andra tider är både korta och långa hyresperioder möjliga. Strandbastu med en stor mysig gillestuga med sittplatser för 6-8 personer. Under våren och hösten bastuuthyrning även utan boende.

  Tfn 0400 779 787
  e-mail: rannankoti(at)gmail.com

 • Visa på karta

  Inkvartering mitt i naturen på en gammal bondgård. Välkommen att njuta av landsbygdens lugn och ro.  I huvudbyggnaden finns sovplatser för 16 personer. Gården med omnejd fungerar även för små fester.

  Kuusiston Maatilamajoitus