Fortsätt till innehållet

Rum och lägenheter

 • Visa på karta

  I Nera finns två trivsamma och lugna rum. Nera Guest House ligger i en byggnad från 1831 i den idylliska gamla stan i Karleby, 550 meter från Karleby järnvägsstation. I båda rummen i Nera Guest House finns kylskåp, vattenkokare, tv, vardagsrum och eget badrum med dusch. I enarummet finns egen bastu. Frukosten serveras på rummet.

  www.booking.com

 • Visa på karta

  Lyxig logi i Neristan, Karlebys gamla stadsdel. Upplev historisk atmosfär i en nästan 200 år gammal herrgård.

  Inkvartering: 5 rum och en sovsal.

  Utrymmet lämpar sig bra för olika privata fester, evenemang och tillställningar och miljöfotografering (salen rymmer ca 30 personer).

   

 • Visa på karta

  Det vackra traditionella egnahemmet Villa Romantica De Lux erbjuder plats för en hel familj.

  Vårt andra objekt är tvårummaren Villa Romantica City som ligger på gångavstånd från gamla stan och har plats för två personer. Vårt nya objekt Villa Romantica Studio erbjuder plats för två personer.

 • Visa på karta

  Vi välkomnar alla till Karleby. Hostel400 erbjuder gästvänligt boende i centrala Karleby. Vi erbjuder flexibelt boende och finns tillgängliga dygnet runt. Hos oss är  förhållandet pris/kvalitet rätt. Gratis Wi-Fi och rum med eget badrum. Det gemensamma köket gör att våra gäster känner sig som hemma. Rummen är tysta och utbudet i centrum ligger alldeles intill.

  Fabriksgatan 27 & Mannerheimplatsen 7
  Tfn.+358 45 208 8600
  info(at)hostel400kokkola.fi

 • Flera möblerade och omöblerade lägenheter att hyra i Karleby. Alla våra möblerade lägenheter har ett fullt utrustat kök, en tvättmaskin, bäddade sängar, rengöringsmaterial och hemtrevlig och bekväm inredning. Läs mer på vår webbplats.

  Tfn. +358 500 562 366 eller alfred(at)posetiivari.com

 • Välkommen till oss! Vi erbjuder hemtrevligt boende i våra fullt möblerade och utrustade lägenheter runt om i staden. Sängkläder och handdukar ingår i priset. Ta en närmare titt på våra lägenheter på vår webbplats och kontakta oss!

  Tfn +358 40 779 6073
  E-post: susanna@raumaco.fi

 • Visa på karta

  Villa Suntinhovi erbjuder inkvarterings- och konferenstjänster. Lägenheten kan också hyras ut till mindre möten, bortadag eller lillajul. Villan har också sängplatser till 8 personer (med extrasängar för 10 personer vid behov).

 • Visa på karta

  Lägenheten ligger omgiven av ett lugnt område och utomhusområdet nära Köukarberget och omkring 2,5 km från Karleby centrum. Härbärget är utrustad med 2 sovrum, platt -2TV med kabelkanaler och ett fullt utrustat kök, diskmaskin, mikrovågsugn, tvättmaskin, kylskåp och ugn. Helt rökfritt. Handdukar och linne ingår i lägenheten. Bastu som kan användas. Den främre och trädgården har stora täckta terrasser. Tågspråk i närheten. Husdjur accepteras.

 • Visa på karta

  120 kvadratmeter stort stenhus från 60-talet mitt i en idyllisk landsbygd, nära Karleby centrum. Huset har ett stort kök med vardagsrum på 25 kvadratmeter och ett lika stort vardagsrum. Det finns tre sovrum. Rymlig toalett och badrum med dusch. Renoveringen av huset avslutades sommaren -22.

  Huset är välutrustat. Lakan, handdukar och grundstädning ingår hyran. Det finns sängar för sex personer och två bäddsoffor. Våningssäng och resesängar för barn. Uppvärmningen av jordvärme.

  Vacker, stor trädgård med öppen spis tillgänglig under alla årstider.