Hyppää sisältöön
Ilmakuva merren rannalla 2, kilometriä keskustasta Meripuistosta, jolla sijaitsee myös 4 tähden leirintäalueemme Kokkola Camping.

Mökit ja leirintä

Lomakylät

 • Näytä kartalla

  Lomakylä meren rannalla, kävelymatkan päässä keskustasta. Kokkola-Camping on viihtyisä 4-tähden lomakylä kaupungin kupeessa. Loma-asuntoja, suihkullisia mökkejä, leirintämökkejä, nukkumalaavuja, telttapaikkoja, 60-sähköistettyä caravan-paikkaa, kahvila-ravintola avoinna 14.5-5.9, minigolf, frisbeegolf, uimaranta, grillikota, beach-volleykenttiä.
  Majoitusta ympäri vuoden!

  Kotisivulle:
 • Näytä kartalla

  Merellisessä Villa Elbassa majoitut mukavasti vehreän metsän ja luontopolun äärellä olevissa mökeissä. Mökeissä on vuodepaikat kahdeksalle, minikeittiö, WC ja suihku. Varusteisiin kuuluu keittovälineet ja astiat.

  Vanha Villa on alueen vanhin rakennus, entinen kokkolalaisen porvarisperheen huvila, joka on remontoitu ajanmukaiseksi, vanhaa kunnioittaen. Villan sijainti on meren rannalla ja väljällä terassilla on runsaasti istumapaikkoja ja kaasugrilli. Yläkerrassa on vuodepaikat kahdelletoista, kaksi kahden hengen huonetta ja kaksi neljän hengen huonetta. Alakerrassa sijaitsee keittiö, ruokailuhuone ja Kapteenin huone. Villassa pidetään usein pienempiä perhejuhlia, esimerkiksi kaste-, rippi-, syntymäpäivä- ja sukujuhlia.

  Uusi majoitusmuoto Elbassa on Tentsile-majoitus! Tentsile on yhdistetty vuode/teltta, joka pystytetään kahden puun väliin ja nukkuminen tapahtuu kirjaimellisesti taivaan ja maan välillä. Tentsile-majoitus on erityisesti luontoihmisten suosiossa.

  Kotisivulle:
 • Näytä kartalla

  Mökki- ja caravanalueella voi majoittua kesäkaudella edulliseen hintaan perheen kanssa pidemmäksikin aikaa. Mökkeihin ja renkitupaan mahtuu 3-4 henkeä kuhunkin.

  Kotisivulle:
 • Näytä kartalla

  Meriaitat tarjoavat majoitusta Kokkolan kansallisessa kaupunkipuistossa. Laadukkaasti sisustetut mökit tarjoavat huippupuitteet niin loma- kuin työmatkalaisillekin. Meriaitat sijaitsevat Kokkolan Meripuiston sekä palveluiden vieressä.

  Meriaitat

Yksityiset mökit

 • Näytä kartalla

  Keskellä idyllistä maalaismaisemaa sijaitseva Rinne-Jukkolan omakotitalo ja riihisauna paljulla ovat valmiita vastaanottamaan lomailijoita, häävieraita ja muita majoitus- tai illanviettoseurueita lyhyeksi tai pidemmäksi ajaksi.

  Omakotitalossa on kolme makuuhuonetta kuudella vuoteella, yhdistetty olohuone-keittiö, kodinhoitohuone pesukoneilla ja kylpyhuone sisäsaunalla.

  Talo on täysvarusteltu ja sen vuokraan sisältyvät liinavaatteet ja pyyhkeet sekä siivous. Talossa mahtuu yöpymään lisävuoteiden turvin kahdeksan henkilöä, tätä isommat määrät katsotaan tapauskohtaisesti.

  Kotisivuille
 • Näytä kartalla

  Kauniisti sisustettu, vuodepaikat 5:lle. Koneistettu keittiö, kaakeloitu kylpyhuone, kaupungin vesijohtoverkostossa. Sähkösauna, rantasauna. Vietä huoleton loma.

  Facebook: Villa Metsola

  Villa Metsola
 • Näytä kartalla

  Sundholmin majoitustila sijaitsee idyllisessä maalaismaisemassa Öjassa. Maalaistalo 1800-luvulta on hyvin varusteltu ja kodikkaaksi kunnostettu. Majoitus 8 hengelle. Hyvä sijainti, Gäddvikenin uimaranta, Café Bryggan sijaitsee noin 800 m päästä tilasta.

  Sundholmin Tila
 • Näytä kartalla

  Karitupa (36m2)  ja Karikämppä (24m2)  tarjoavat ainutlaatuisen ympäristön historiallisessa Ohtakarin kalastajakylässä.
  Mökeissä sauna, sähkö, vesi. WC, suihkut ja kesäkioski 200 m.

  Lohtajan kalastajainseuran mökit
 • Näytä kartalla

  Tarjoamme yöpymistä laadukkaissa puumajoissa keskellä luonnonkaunista maisemaa. Alueella on myös joogamaja ja sauna järvinäkymällä. Kajakit ja pyörät ovat vieraiden käytössä. Suosittu luonto- ja joogaretriittikohde. Tervetuloa nauttimaan rentouttavasta lomasta!

  Emmes Retreat
 • Näytä kartalla

  Meri edessä, metsä takana ja Öjan luontopolut lähellä. Talviasuttava 2017 rakennettu mökki kaikilla mukavuuksilla. 140 cm sänky makuualkovissa, lisäksi heteka-sängyt isolla parvella. WC ja suihku.

  Kesäkaudella vain viikkovuokraus muina aikoina niin lyhyet kuin pitkätkin vuokra-ajat. Rantasauna, jossa iso viihtyisä saunakamari. Kevät ja syyskaudella myös saunavuokraukset ilman majoitusta. Saunakamarissa tarjoilut mahdollisia 6-8 henkilölle.

  Puh. 0400 779 787
  rannankoti@gmail.com

 • Näytä kartalla

  Majoitus luonnon keskellä perinnepihapiirissä. Tervetuloa maaseudun rauhaan!
  Kuusiston päärakennus toimii mainiona yöpymis- ja majoituspaikkana. Makuupaikkoja rakennuksessa on jopa 16 hlölle.
  Päärakennus ja sitä ympäröivä rauhallinen maalaismiljöö toimii erinomaisena pienten juhlien pitopaikkana tai majoituskohteena kaukaa tuleville juhlavieraille.

  Kuusiston Maatilamajoitus

Caravan

 • Näytä kartalla

  Mökki- ja caravanalueella voi majoittua kesäkaudella edulliseen hintaan perheen kanssa pidemmäksikin aikaa. Mökkeihin ja renkitupaan mahtuu 3-4 henkeä kuhunkin.

  Kotisivulle:
 • Ohtakarin caravanpaikkoja vuokraa Ohtakarin Katiska Baari. Caravanpaikkoja 22 ja niissä ei ole sähköpaikkaa. Suihku-ja wc-palvelut sisältyvät hintaan. Paikkaa ei voi etukäteen varata. Tiedustelut puh. 040 8488 235.
  Caravanpaikat Ohtakarissa