Hyppää sisältöön
Ilmakuva merren rannalla 2, kilometriä keskustasta Meripuistosta, jolla sijaitsee myös 4 tähden leirintäalueemme Kokkola Camping.

Mökit ja leirintä

Lomakylät

 • Näytä kartalla

  Kokkola Camping Meripuisto – Majoitusta ympäri vuoden
  Kokkola Camping Meripuisto on viihtyisä neljän tähden lomakylä aivan kaupungin kupeessa. Matkaa keskustaan on noin 2,5 km. Kaupunginsalmen rantaa pitkin kävelet keskustaan alle puolessa tunnissa! Lomakylä on osa Meripuistoa, joka kokonaisuudessaan luo upeat puitteet loman viettoon.

  Lämpimästi tervetuloa Kokkolaan!

  Yhteystiedot

  p.+358 44 778 0792

  kokkola@suomicamping.fi

  Etäisyyksiä

  • 2,5km Rautatieasema
  • 2,3km Linja-autoasema
  • 2,4km Kauppatori
  • 100m Meripuisto
 • Näytä kartalla

  Perinteistä majoitusta kuudessa yksilöllisesti sisustetussa mökissä, luonnonläheisessä ja rentouttavassa ympäristössä. Mökeissä kerrossängyt kahdeksalle, langaton internet-yhteys, oleskelutila, minikeittiö, wc ja suihku.

  Yhteystiedot

  p.+358503294547

  sales.elba@villaelba.fi

  Etäisyyksiä

  • 4,9 km Rautatieasema
  • 4,5 km Linja-autoasema
  • 4,5 km Kauppatori
  • 2,4 km Meripuisto
 • Näytä kartalla

  Meriaitat tarjoavat majoitusta Kokkolan kansallisessa kaupunkipuistossa. Laadukkaasti sisustetut mökit tarjoavat huippupuitteet niin loma- kuin työmatkalaisillekin. Meriaitat sijaitsevat Kokkolan Meripuiston sekä palveluiden vieressä.

  Yhteystiedot

  p.+3585055738840

  info@meriaitat.fi

  Etäisyyksiä

  • 2,8 km Rautatieasema
  • 2,7 km Linja-autoasema
  • 2,3 km Kauppatori
  • 2,0 km Meripuisto (vastarannalla)
 • Näytä kartalla

  Juhla- ja kokouskeskus Amor tarjoaa majoitusta rauhallisissa hirsisissä huoneissa aivan meren rannalla. Neljä idyllistä huonettamme sijaitsevat päärakennuksen viereisessä siipiosassa. Valittavana on yksi 4-hengen huoneemme Fregatti, josta löytyy parisängyn ja kerrossängyn lisäksi jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin, capsylokone, mikro, wc. Lisäksi yöpymistä on tarjolla kolmessa 2-hengen huoneessa, joissa 120cm leveät sängyt. Kahdessa näistä on oma wc.
  Majoitusta voi täydentää rentoutumalla rantasaunassa ja paljussa tilauksesta. Juhla- ja kokouskeskus Amorin päärakennuksessa järjestyvät myös erilaiset juhlatilaisuudet ruokailuineen.

  Yhteystiedot

  p.+358400564226

  juhlakeskusamor@gmail.com

Yksityiset mökit

 • Näytä kartalla

  Ihastuttava vanha porvarishuvila Vanha Villa on tunnelmallinen 25–30 henkilön tila kokous- ja juhlatilaisuuksiin. Huvila sijaitsee meren rannalla ja katetulta terassilta on suora yhteys laiturille sekä laiturisaunalle.

  Villan yläkerrassa on majoitustilat 12 henkilölle neljässä eri huoneessa. Villassa on wc, mutta ei suihkua.

  Tunnelmallinen puulämmitteinen laiturisauna vuokrataan usein yhdessä Vanhan Villan kanssa. Laiturisaunan lempeistä löylyistä nautit kesäkaudella, toukokuun alusta lokakuun loppuun. Saunalta pulahdat virkistävälle uinnille mereen.

  Tule ja nauti virkistävästä kokous- tai juhlapäivästä merellisissä maisemissa, jotka muuntuvat vuodenaikojen mukaan. Loihdimme myös koko päivän maukkaat tarjoilut toiveidenne mukaan.

  Yhteystiedot

  p.+358503294547

  sales.elba@villaelba.fi

 • Näytä kartalla

  Tasokasta yöpymistä lähellä luontoa. Rinne-Jukkolan omakotitalo Kokkolan Lohtajalla toimii loistavasti viikonloppureissuun, pidemmäksi majapaikaksi tai kokoontumistilaksi erilaisille porukoille. 120-neliöisessä talossa on kolme makuuhuonetta, avara olohuone ja avokeittiö, wc, kodinhoitohuone ja sauna. Talo on ihanan valoisa ja tarjoaa avaran peltomaisemanäkymän keskellä maaseutua.

  Yhteystiedot

  p.+358400463731

  eveliina.jukkola@gmail.com

  Etäisyyksiä

  • 9,5 km Ohtakari
  • 34 km Kokkolan Rautatieasema
  • 34 km Kokkolan kauppatori
  • 34,2 km Kokkolan Linja-autoasema
  • 35 km Kokkolan Meripuisto
 • Näytä kartalla

  Pookinmaja sijaitsee Ohtakarin saaren pohjoisrannalla meren läheisyydessä. Majassa on yöpymismahdollisuus 8:lle hengelle, ja siellä voi järjestää pienimuotoisia juhlia noin 20 hengelle.

  Majalla on hyvin varustettu avokeittiö, iso oleskelutila takalla, makuuparvi, pukuhuone ja erittäin hyvä puulämmitteinen sauna. Majan vieressä oleva ranta on kivikkoinen. Piharakennuksessa on puuliiteri ja puucee. Vesi-WC:t ovat parkkipaikan läheisyydessä olevassa huoltorakennuksessa. Tarkempi mökin varustelu on luettavissa verkkosivulta.

  Saapumisaika klo 14.00, luovutusaika klo 12.00. Sesonkiaikana auton säilytys mökin edessä ei ole sallittua.

  Lemmikit sallittu alakerrassa.

  HUOM! Mökkivaraukset numerosta 044 242 1474 / Säätelä Leena

  Yhteystiedot

  p.+358442421474

  hoitokunta@lohtajanyhteisalueet.fi

 • Näytä kartalla

  Sundholmin Tila tarjoaa maaseutumajoitusta idyllisessä Öjan kylässä.
  Täysin remontoitu ja varustettu 1800-luvun maalaistalo, jossa on viihtyisä ilmapiiri.
  Neljä makuuhuonetta ja vuodepaikat 8 hengelle, keittiö ja ruokailuhuone.
  Loistava sijainti Öjan saaristossa, Gäddvikenin ranta, kesäkahvila Café Bryggan ovat vain 700 metrin päässä. Vaellusreitit ja luonto aivan nurkan takana.
  Kokkolan keskusta 17km. Pietarsaaren keskustaan 27km.

  Yhteystiedot

  p.+358503377522

  info@sundholms.com

 • Näytä kartalla

  Vietä huoleton loma merellisessä ja historiallisessa Kokkolassa
  Kaupungista on kesäisin paljon nähtävää ja koettavaa. Kulje Neristanin katuja ja ihastele vanhoja puurakennuksia. astu laivaan ja seilaa historialliselle Tankarin majakkasaarelle.
  Metsolassa voit huuhtoa huolesi satavuotiaan riihisaunan leppoisissa löylyissä. Luonto on lähellä, ympärilläsi. Siiliperheen tapaaminen on lapsille ollut ainutkertainen kokemus, siilit ovat viihtyneet pihapiirissä jo kahdeksan kesää. Lähellä olevassa Laajalahden hiekkaniemessä on uimaranta, lintutorneja, erilaisia luontopolkuja, laavuja makkaranpaistoon sekä frisbeekenttä.
  Vuokrattavissa 1991 valmistunut Lapponia 90, merenlahden rannalla oleva Villa Metsola
  – vuodepaikkoja 6 hengelle
  – keittiö koneistettu
  – sähkösauna, kesäkäytössä rantasauna
  – kaikki mukavuudet sekä vesijohto
  – soutuvene
  Edullisia viikkoja keväällä ja syksyllä!
  Myös viikonloput mahdollisia ajanjaksolla 1.9 – 15.6.
  Korkeatasoinen Villa Metsola sijaitsee 4 km Kokkolan keskustasta. Lähellä sijaitsee 18-reikäinen golfkenttä sekä ratsastustallit. Laajalahdessa on luontopolku ja lintutorneja.
  Noudatamme yleisiä peruutusehtoja.

  Yhteystiedot

  p.+358400750202

  riitta.kiuru@viestintakiuru.fi

  Etäisyyksiä

  • 7,4 km Rautatieasema
  • 7,5 km Linja-autoasema
  • 7,9 km Kauppatori
  • 9,3 km Meripuisto
 • Näytä kartalla

  Karitupa tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön ulkosaaristossa, niin lähellä merta kuin autolla on mahdollista päästä. Mökki sijaitsee keskeisellä paikalla usean kalastajamökin ympäröimänä Ohtakarin saaressa Vattajanniemen kärjessä. Saaressa on historiallinen vanha kalastajakylä. Kivenheiton päässä mökistä sijaitsee Ohtakarin kalastusmuseo, jossa voit tutustua saaren historiaan, samoin Pooki jonka ylätasanteelta on upeat näkymät merelle. Ohtakarissa meri on lähellä joka puolella.

  Yhteystiedot

  p.0449728210

  juhani.nissila@hotmail.fi

 • Näytä kartalla

  Karikämppä tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön ulkosaaristossa, niin lähellä merta kuin autolla on mahdollista päästä. Mökki sijaitsee keskeisellä paikalla usean kalastajamökin ympäröiminä Ohtakarin saaressa Vattajanniemen kärjessä. Saaressa on historiallinen vanha kalastajakylä. Kivenheiton päässä mökistä sijaitsee Ohtakarin kalastusmuseo, jossa voit tutustua saaren historiaan, samoin Pooki jonka ylätasanteelta on upeat näkymät merelle. Ohtakarissa meri on lähellä joka puolella.

  Yhteystiedot

  p.0449728210

  juhani.nissila@hotmail.fi

 • Näytä kartalla

  Palvelu sisältää majoituksen parakista tehdyssä majoituspaikassa maatilalla, jossa herätys on kirjaimellisesti kukonlaulun aikaan. Tilasta löytyy tuplasänky, sohva sekä ruokailupöytä ja siellä on jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin sekä mikro ja astioita neljälle.
  Wc- ja suihkutila löytyy erillisestä rakennuksesta, jota kutsumme ”olotilaksi”. Olotilassa on mahdollisuus myös oleskeluun, TV:n katseluun ja sieltä löytyy myös keittiö, jota on mahdollisuus käyttää.
  Tilalla on lisäksi mahdollisuus käyttää nuotiopaikkaa ja siellä olevia paisto – ja keitinvälineitä, kuten kattila, kahvipannu, muurikkapannu ym.
  Palveluun kuuluu liinavaatteet kolmelle, maatilasta ja eläimistä nauttiminen sekä polttopuut.
  Lisämaksusta mahdollisuus aamiaiseen, saunomiseen ja paljuun.

  Yhteystiedot

  p.+358401972424

  elaimet.elamykset@gmail.com

 • Näytä kartalla

  Hiliman mökki sijaitsee Ohtakarintien varrella 2 km Lohtajan kirkonkylältä. Vattajanniemen upeille hiekkadyyneille ja kalastajakylä Ohtakariin on matkaa noin 8 km.

  Mökin tuvassa on kaksi levitettävää vuodetta. Sähkö, takka, pienessä keittiöosassa sähköhella, kahvinkeitin, vesi ja viemäri. Eteisessä on wc-tila, jossa Separett kuivakäymälä wc-istuin (kiinteä astiaan, vesi kaivoon ja hajut sähköllä ulos), lavuaari. Ulkona liiteri jonka yhteydessä on ulkowc. Ulkosauna on puulämmitteinen kuten myös saunan pesuvesi. Saunakamarista löytyy kaksi sänkyä, joita voi myös käyttää majoitukseen.

  Mökki ja saunakamari on peruskorjattu 2012. Sauna ja pesuhuone on remontoitu 2020. Vuokra on 65€/vrk tai 380€ /viikko. Sähköauton ja asuntoauton tai -vaunun sähkö sovittava erikseen (n. 10€/vrk).

  Yhteystiedot

  p.0503484745

  a.orjala@kotinet.com

 • Näytä kartalla

  Kesäaikana tarjolla majoitusta edulliseen hintaan mökki alueella. Meiltä löytyy myös matkaparkki karavaanareille. Mökissä majoitusta 3-4 henkilölle.

  Yhteystiedot

  p.0452362433

  merja.elainpuisto@gmail.com

Caravan

 • Näytä kartalla

  Kokkola Camping Meripuisto – Majoitusta ympäri vuoden
  Kokkola Camping Meripuisto on viihtyisä neljän tähden lomakylä aivan kaupungin kupeessa. Matkaa keskustaan on noin 2,5 km. Kaupunginsalmen rantaa pitkin kävelet keskustaan alle puolessa tunnissa! Lomakylä on osa Meripuistoa, joka kokonaisuudessaan luo upeat puitteet loman viettoon.

  Lämpimästi tervetuloa Kokkolaan!

  Yhteystiedot

  p.+358 44 778 0792

  kokkola@suomicamping.fi

  Etäisyyksiä

  • 2,5km Rautatieasema
  • 2,3km Linja-autoasema
  • 2,4km Kauppatori
  • 100m Meripuisto
 • Näytä kartalla

  Kesäaikana tarjolla majoitusta edulliseen hintaan mökki alueella. Meiltä löytyy myös matkaparkki karavaanareille. Mökissä majoitusta 3-4 henkilölle.

  Yhteystiedot

  p.0452362433

  merja.elainpuisto@gmail.com