Fortsätt till innehållet
 • Visa på karta

  Vår leende personal charmar med sin gästvänlighet och du sover gott i våra fräscha rum, där du upplever en smula av Karleby. Rum för en, två eller hela familjen. Vår frukost är en av de mest populära bland alla Sokos Hotels frukostar och den dukas upp med hemlagade och lokala delikatesser. Vi har fantastiska restauranger, möteslokaler, bastur och ett gym, allt du behöver.
  Gratis parkering också laddstationer för elbilar.
  Hjärtligt välkommen till oss!

  Kontaktuppgifter

  p.+358207808900

  kaarle.kokkola@sokoshotels.fi

 • Visa på karta

  Hotel Kokkola är ett trivsamt, komfortabelt och högklassigt hotell i hjärtat av Karleby. Hotellet erbjuder sina gäster en lugn atmosfär med vänligt service, rökfrihet samt en kameraövervakad parkeringshall i källarvåningen.

  Våra rum är mysiga och intressanta, det finns rum för både affärsresenärer och familjer. I Comfort Double rummen skapas atmosfären av det varma skenet från den elektriska kaminen. I Business rummen kan du bekanta dig med lokala företag och i familjelokalerna bor du rymligare med din familj. Till vissa av våra rum är husdjuren välkomna. Receptionen är öppen 24/7.

  Kontaktuppgifter

  p.+358442768011

  info@hotelkokkola.fi

 • Visa på karta

  På Hotel Seurahuone bor du hemtrevligt mitt i Karleby. Hotellrummen är bekväma och du kan välja ett rum med bastu, balkong eller badkar. Gratis parkering, frukostbuffé, vänlig personal. Hotellets eget spöke! Den ”anställda” som betjänat längst på Hotel Seurahuone är pigan Elsi från början av 1900-talet. Den vackra fröken Elsi blev kär i hotellägaren, men turturduvornas kärlekshistoria upphörde tragiskt på grund av klasskillnader. Den besvikna Elsi vandrar fortfarande i hotellets korridorer, åker hiss och gör små bus.

  Kontaktuppgifter

  p.+358405089540

  myynti@seurahuone.com

 • Visa på karta

  I ett gammalt hamnkontor i den historiska stadsdelen Yxpila hittar man resandehemmet Ykspihlaja (på svenska Yxpila). Den unika, personliga och fridfulla omgivningen matar både själ och kropp av dem som hittar stället. Hjärtligt välkommen till Ykspihlaja!

  Kontaktuppgifter

  p.+358 40 833 4865

  myynti@ykspihlaja.fi

 • Visa på karta

  Mellersta Österbottens utbildningskoncernens (Kpedu) lokaler vid folkhögskolan är det möjligt att övernatta året runt. Skolan ligger på ett lugnt och naturskönt område, i närheten av tjänster.

  Det finns 16 dubbelrum med egen toalett. Duschar, sällskapsrum och kök är gemensamma. Samt 16 dubbelrum med dusch, toalett och kök i gemensamma utrymmen.

  Kontaktuppgifter

  p.+358447250740

  info.kansanopisto@kpedu.fi