Fortsätt till innehållet
Kuvassa Oroginal Sokos Hotel Kaarlen niin sanottu teema huone teemalla Tankar. Huoneessa rottinkikalusteita sekä saaristolaismiljööstä tuttuja värisävyjä ja esineitä.

Hotell

 • Visa på karta

  Vår leende personal charmar med sin gästvänlighet och du sover gott i våra fräscha rum, där du upplever en smula av Karleby. Vår frukost är en av de mest populära bland alla Sokos Hotels frukostar och den dukas upp med hemlagade och lokala delikatesser. Vi har fantastiska restauranger, möteslokaler, bastur och ett gym, allt du behöver.

  Hjärtligt välkommen till oss!

 • Visa på karta

  På Hotel Seurahuone bor du bekvämt mitt i Karleby.

  Gratis parkering, frukostbuffé, vänlig personal.

  Hotellets eget spöke!

  Den ”anställda” som betjänat längst på Hotel Seurahuone är pigan Elsi från början av 1900-talet. Den vackra fröken Elsi blev kär i hotellägaren, men turturduvornas kärlekshistoria upphörde tragiskt på grund av klasskillnader. Den besvikna Elsi vandrar fortfarande i hotellets korridorer, åker hiss och gör små bus. Spöket är ofarligt men lekfullt. Om lamporna flimrar eller köksmaskinerna startar på egen hand är det oftast Elsi.

 • Visa på karta

  Hotel Kokkola är ett trivsamt, komfortabelt och högklassigt hotell i hjärtat av Karleby, nära shoppingcentret Chydenia, trästaden Neristan och andra kulturella besöksmål.

  Vi erbjuder våra gäster vänlig service, lugn atmosfär och en mångsidig frukostbuffé med lokala delikatesser. Kaffebar i lobbyn får användas fritt under vistelsen.

  Mer än du anar.

  I vårt mångsidiga rumsutbud hittar du alternativ för familjer, affärsresenärer eller när du vill skämma bort dig själv. Våra Business- och Comfortrum har renoverats under början av 2021. Lånekontoret på andra våningen har böcker och ett urval tränings- och avslappningsredskap, som gästerna kan låna under sin vistelse. Hotellet har även hyrcyklar.

  Även om vårt läge ligger mitt i staden är det också lätt att nå vandrings- eller cykellederna. Du når Havsparken på cykel på tio minuter, golfbanan ligger bara cirka 4 km bort.

 • Visa på karta

  Inkvartering i ett lugnt och naturskönt område i Kelviå, endast 20 minuter från Karleby. Vi välkomnar både enskilda bokningar och gruppbokningar.

  Förfrågningar och bokningar info.kansanopisto@kpedu.fi