Hyppää sisältöön
Original Sokos Hotel Kaarlen niin sanottu teema huone teemalla Tankar. Huoneessa rottinkikalusteita sekä saaristolaismiljööstä tuttuja värisävyjä ja esineitä.

Hotellit

 • Näytä kartalla

  Hymyilevä henkilökuntamme hurmaa vieraanvaraisuudella ja hyvät yöunet onnistuvat raikkaissa huoneissamme, joissa voit aistia ripauksen Kokkolaa. Aamiaisemme on Sokos Hotellien yksi suosituimmista ja täynnä itsetehtyjä ja paikallisia herkkuja. Meiltä löytyy upeat ravintolat, kokoustilat, saunat ja kuntosali, kaikkea mitä tarvitset.

  Sydämellisesti tervetuloa meille!

  Original Sokos Hotel Kaarle:
 • Näytä kartalla

  Kodikas ja viihtyisä Hotel Kokkola on tasokas kaupunkihotelli aivan Kokkolan ydinkeskustassa, ostoskeskus Chydenian ja vanhan puutalokaupungin Neristanin ja muiden kulttuurikohteiden välittömässä läheisyydessä.

  Tarjoamme kodikkaan viihtyisää ja vieraanvaraista majoitusta, monipuolisen aamiaisbufeen paikallisherkkuineen sekä aulan kahvi/tee-pisteen vapaan käytön oleskelun ajan.

  Enemmän kuin aavistatkaan.

  Monipuolisesta huonevalikoimastamme löytyy vaihtoehtoja niin perheille, hemmottelulomille kuin työmatkustukseenkin. Business- ja Comfort-huoneemme on uusittu 2021 alkuvuoden aikana. Kakkoskerroksen Lainaamosta löytyy lukemattomia kirjoja sekä kehonhuoltoon pieniä kuntoilu- ja rentoutusvälineitä, joita vieraat voivat vapaasti lainailla huoneisiinsa ja lenkeilleen vierailunsa ajan. Hotellilla on myös vuokrattavia polkupyöriä.

  Vaikka sijaintimme on aivan kaupungin ytimessä, meiltä on helppo siirtyä myös patikointi- tai pyöräilyreiteille. Meripuistoon pääset pyörällä kymmenessä minuutissa, golfkentälle matkaa on noin 4 km.

  Hotel Kokkola
 • Näytä kartalla

  Hotel Seurahuoneella majoitut kodikkaasti keskellä Kokkolaa.

  Ilmainen parkkeeraus, buffa-aamiainen, ystävällinen henkilökunta.

  Hotellin oma kummitus!

  Kokkolan Seurahuoneen pitkäaikaisin ”työntekijä” on 1900-luvun alussa vaikuttanut palvelustyttö Elsi. Kaunis Elsi-neiti rakastui tulisesti hotellin omistajaan, mutta kyyhkyläisten rakkaustarina päättyi traagisesti säätyeron takia. Rakkauteen pettynyt Elsi vaeltelee yhä hotellien käytävillä, kopistelee, ajaa hissillä ja tekee pieniä vallattomuuksia. Haamu on harmiton, mutta ilkikurinen. Jos Seurahuoneen valot välkkyvät tai keittiökoneet käynnistyvät itsestään, asialla on hyvin usein Elsi.

  Hotelli Seurahuone:
 • Näytä kartalla

  Majoitusta ympäri vuoden kansanopiston rauhallisella ja luonnonkauniilla alueella Kälviällä, vain 20 min. Kokkolasta. Yksittäiset ja ryhmävaraukset.

  Tiedustelut ja varaukset ma-pe klo 9 – 15 Soile Niemi puh. 044 725 0740, info.kansanopisto(at)kpedu.fi.

  Keski-Pohjanmaan kansanopisto