Hyppää sisältöön
Vanhakaupunki Neristanissa sijaitsevan Neran kahden hengen majoitushuone, jossa muhkea parivuode, nojatuoli skeävaaleat verhot.

Kaupunkimajoitus

 • Näytä kartalla

  Tarjolla kaunis perinteinen omakotitalo Villa Romantica De Luxe, johon vaikka koko perhe voi hyvin majoittua.

  Toinen kohteemme on kaksio Villa Romantica City, kävelymatkan päässä vanhasta kaupungista, majoitus kahdelle. Uusin kohteemme on Villa Romantica Studio, majoitus kahdelle.

  Villa Romantica
 • Näytä kartalla

  Nerassa on kaksi viihtyisää ja rauhallista huonetta. Guest House sijaitsee vuonna 1831 valmistuneessa rakennuksessa Kokkolan idyllisessä vanhassakaupungissa, 550 metrin päässä Kokkolan rautatieasemalta. Nera Guest Housen molemmissa huoneissa on jääkaappi, vedenkeitin, televisio, oleskelualue ja oma kylpyhuone, jossa on suihku. Toisessa huoneessa on oma sauna. Aamiainen tarjoillaan huoneeseen.

  Puh. 050 310 0287
  booking@neras.fi

  booking.com
 • Näytä kartalla

  Toivotamme kaikki tervetulleeksi Kokkolaan. Hostel400 on palveleva ja vieraanvarainen majoitus Kokkolan keskustassa. Tarjoamme majoitusta joustavasti, päivystämme 24/7. Hinta-laatusuhde on meillä kohdallaan. Ilmainen wifi ja huoneissa omat kylpyhuoneet. Yhteiskeittiö saa vieraamme tuntemaan olonsa kotoisaksi. Huoneet ovat rauhallisia ja kaikki keskustan palvelut ovat aivan vieressä.

  Tehtaankatu 27 & Mannerheiminaukio 7
  Puh.+358 45 208 8600
  info(at)hostel400kokkola.fi

  Hostel400Kokkola
 • Kokkolassa useita kalustettuja ja kalustamattomia asuntoja vuokrattavana. Kaikissa kalustetuissa kohteissamme on täysin varusteltu keittiö, pyykinpesukone, sängyt pedattuna, siivousvälineet sekä kodinomainen ja viihtyisä kalustus. Tutustu tarkemmin nettisivuiltamme.

  Puh: +358 500 562 366 tai alfred(at)posetiivari.com

  Posetiivari.com: