Hyppää sisältöön

Lasten Kokkola

Nauti lumisista seikkailuista ja tunnelmallisista hetkistä meren äärellä. Tutustu paikalliseen kulttuuriin ja herkuttele paikallisilla herkuilla. Lämpimästi tervetuloa lumoavaan Kokkolaan!

Tärppejä kivaan tekemiseen koko perheen kanssa

 • Uintikeskus Vesiveijari

  VesiVeijari tarjoaa elämyksiä isoille ja pienille ympäri vuoden +30 asteen lämpötilassa. Sisällä voi uida, jumpata, leikkiä tai vain rentoutua yhdeksässä eri altaassa. Nälän yllättäessä Café Eden tarjoaa niin suolaista kuin makeaa suuhunpantavaa. VesiVeijari sijaitsee noin 800 metrin päässä torilta. Katso avoinnaoloajat linkin takaa.

  Uintikeskus VesiVeijari
 • Touhutalo

  Touhutalo on koko perheen pelimaailma, josta kaiken ikäiset lapset ja aikuiset löytävät monenlaista hauskaa ja aktiivista tekemistä; mm. kiipeily- ja seikkailulabyrinttejä yli 250 m2, liukumäkiä, tunneleita, esteratoja, 15-metrinen superliukumäki, pallomeriä ja pomppulinnoja…

  Touhutalo
 • Escape Rooms

  Testaa taitojasi ja ongelmanratkaisukykyäsi. Uskallatko kenties pelata molemmat pakohuoneet? Mestarivaras on mysteeri, jossa pelikenttänä toimii kokonainen omakotitalo. Toinen pakohuoneista Huone 513 taas sijaitsee hotellimiljöössä Hotel Seurahuoneen tiloissa.

  Escape Rooms
 • Laser Hero

  Tervetuloa seikkailuun, joka valaisee pimeimmätkin hetket – Laser Hero! Valmistaudu astumaan sisään jännittävään maailmaan, missä strategia kohtaa adrenaliinin ja jokainen hetki on täynnä toimintaa ja hauskanpitoa.

  Laser Hero
 • K.H. Renlundin museo

  K.H.Renlundin museo tarjoaa monipuolisen kattauksen museokohteita Kokkolan keskustassa. Niissä voi tutustua niin kaupungin historiaan, Suomen taiteen kultakauteen kuin vaihtuviin taidenäyttelyihin ja ITE-taiteeseen. Kaikkiin näyttelyihin on vapaa sisäänpääsy

  Tutustu museoon
 • Kieppi

  Kieppi – Kokkolan luonnontieteellinen museo. Luontokokoelma, mineraalikokoelma ja perhoskokoelma täynnä luonnon ihmeitä. Kieppi sijaitsee aivan kaupungin keskustassa museokorttelissa ja sinne on vapaa pääsy. Talviloman aikana museossa voi tutustua mm. Faabelimetsän pöllöt -valokuvanäyttelyyn, joka tutustuttaa pöllöjen elämään eri vuodenaikoina.

  Kieppi
 • Bio Rex

  Tervetuloa elokuvateatteriin, missä tarinat heräävät eloon! Tutustu elokuvateatteri Bio Rexin tarjontaan talvilomaviikolla.

  Elokuvateatteri Bio Rex
 • Adalmiinan Helmi Kokkolan kaupunginteatterilla

  Tällä Anna Krogeruksen uudelleen kirjoittamalla ja nykyaikaan sijoittamalla Topeliuksen kokoperheen klassikkosadulla, sen henkilöillä ja heidän problematiikallaan on kosketuspintaa niin alakoululaisille katsojille kuin heidän vanhemmilleen. Näytelmän henkilöt oppivat ymmärtämään, että rikkautta, kauneutta ja valtaa tärkeämpää on empatia, ymmärrys ja toisten kuunteleminen ja kunnioittaminen. Samalla he oivaltavat, että onnellisuus syntyy pienistä asioista.

  Kokkolan kaupunginteatteri
 • Tapahtumakalenteri täynnä mahdollisuuksia

  Tapahtumakalenterimme on pullollaan tapahtumia. Olit sitten intohimoinen musiikista tai liikunnasta nauttiva, kulttuurin tuntija tai elämyksiä etsivä seikkailija, meillä on jotain juuri sinulle! Tervetuloa tutustumaan tapahtumiimme ja nauttimaan niistä!

  Tapahtumakalenteri