Fortsätt till innehållet

Hela familjens Karleby

Tips för semester i Karleby med hela familjen

 • Badcentret VesiVeijari

  VesiVeijari erbjuder upplevelser för både stora och små runt hela året i en varm klimat. Inne kan man simma, träna, leka och avslappna i nio olika bassänger. När magen kurrar kan man ta sig till Café Eden som erbjuder salt och sött. VesiVeijari ligger 800 ,eter från salutorget. Kika in öppettiderna via länken

  Badcentret VesiVeijari
 • Touhutalo

  Touhutalo är hela familjens spelvärld, där barn av alla ålder hittar roliga aktiviteter som klättring, labyrinter, tunnlar, hinderbanor, 15 meter lång rutschkana, bollhav och mycket mera

  Touhutalo
 • Escape Rooms

  Testa dina färdigheter och din problemlösningsförmåga. Vågar du spela båda escape rooms? Mestaretjuven är ett mysterium där spelplanen är ett helt hus. Det andra escape rummet, Rum 513, ligger i en hotellmiljö i Hotel Seurahuones lokaler.

  Escape Room
 • Laser Hero

  Välkommen i ett äventyr, som lyser upp de mörkaste stunderna – Laser Hero! Var berädd på att stiga in i en spännande värld, där strategin möter adrenalin och varje stund är fylld med action och skratt.

  Laser Hero
 • K.H. Renlunds museum

  K.H.Renlunds museum har ett mångsidigt utbud av museimål i Karleby centrum. Här kan man bekanta sig med såväl stadens historia, den finländska konstens guldålder som med temporära konstutställningar och ITE-konst. Gratis inträde till alla utställningar.

  Museum
 • Kieppi

  Kieppi – Karleby naturhistoriska museum. Naturaliesamling, mineralsamling och fjärilsamling fulla av naturens underverk. Kieppi ligger i stadens centrum, i museumkvarteret med gratis inträde. Under sportlovet kan du bekanta dig med Fabelskogens ugglor -fotografutställningen, var man slipper och se i ugglornas liv under olika årstider.

  Kieppi
 • Bio Rex

  Välkommen till bion, där berättelser väcks till liv! Kika in Bio Rex utbud under sportlovsveckan.

  Bio Rex
 • Evenemangskalendern full av möjligheter

  Vår evenemangskalender är fullspäckad med evenemang. Oavsett om du är en passionerad musikälskare eller en idrottsentusiast, en kulturkännare eller en äventyrslysten person som letar efter nya upplevelser, så har vi något för just dig! Varmt välkommen att ta en titt på våra evenemang och njuta av dem!

  Evenemangskalendern