Hyppää sisältöön
Ilmakuva merren rannalla 2, kilometriä keskustasta Meripuistosta, jolla sijaitsee myös 4 tähden leirintäalueemme Kokkola Camping.

Meripuisto ja Vanhansatamanlahti

Kokkolan Meripuiston alue tarjoilee ihanteelliset puitteet kesäpäivänä piknikin viettoon koko perheen kanssa. Upea merinäköala ja suuret nurmikentät kutsuvat luokseen vilttien ja ruokakorien kanssa. Isolta hiekkarannalta on helppo mennä uimaan. Meripuisto tarjoaa valvotun uimarannan lisäksi myös mahdollisuuden pelailuun, merellisiin aktiviteetteihin tai perinteiseen rantalomailuun. Upean virkistäytymisalueen katveesta löydät myös rantalentopallokentät, skeittirampin, frisbeegolf-radan ja ulkokuntosalin. Lapsille Meripuistosta löytyy leikkipuisto, jonka keskiössä on suuri laiva kiipeilyratoineen. Lisää aktiviteetteja tarjoaa myös padel-kenttä sekä alueen vieressä sijaitseva Kokkola Camping Meripuisto, jossa voit harrastaa mm. minigolfia.

Meripuistosta lähtevät myös M/S Jennyn risteilyt saaristoon ja Tankarin majakkasaarelle. Meripuistossa on runsaasti parkkipaikkoja ja muutama vierasvenepaikka. Meripuiston tunnelmaa nostattamassa ja kävijöitä ruokkimassa on ravintola Burger Village. Anniskeluoikeudet omaavassa ravintolassa on maukkaita burgereita ja kesän myötä myös monenlaisia tapahtumia.

Alueella on yleiset WC:t. Meripuistosta on vain n. 2,5 km etäisyys keskustaan ja sen voit kävellä kaunista Suntin rantaa pitkin, ihaillen samalla vanhoja venevajoja, jotka ovat päätyneet Vallilan Kokkola-kuosiinkin. Voit siis poiketa Meripuistoon kävellen, autolla, pyörällä tai vaikka rullaluistellen!

  • 2,3km Kauppatori
  • 2,7km Linja-autoasema
  • 2,7km Rautatieasema
Meripuisto sijaitsee Kokkolan pohjoispuolella vain 2,5 kilometriä kaupungin keskustasta. Ohita upotettu kartta: Meripuisto sijaitsee Kokkolan pohjoispuolella vain 2,5 kilometriä kaupungin keskustasta.