Hyppää sisältöön
Ilmakuva merren rannalla 2, kilometriä keskustasta Meripuistosta, jolla sijaitsee myös 4 tähden leirintäalueemme Kokkola Camping.

Meripuisto ja Vanhansatamanlahti

Kokkolan vanhansatamanlahti ja Meripuiston alue tarjoilevat ihanteelliset puitteet kesäpäivänä piknikin viettoon koko perheen kanssa. Upea merinäköala ja suuret nurmikentät kutsuvat luokseen perheitä vilttien ja ruokakorien kanssa, ja iso hiekkaranta houkuttaa lapset kirmaamaan veteen nauraen. Meripuisto tarjoaa valvotun uimarannan lisäksi myös mahdollisuuden pelailuun, merellisiin aktiviteetteihin tai perinteiseen rantalomailuun. Upean virkistäytymisalueen katveesta löydät myös rantalentopallokentät, skeittirampin, frisbeegolf-radan ja ulkokuntosalin. Lapsille Meripuistosta löytyy leikkipuisto, jonka keskiössä on suuri laiva kiipeilyratoineen. Lisää aktiviteetteja tarjoaa myös alueen vieressä sijaitseva Kokkola Camping, jossa voit harrastaa mm. minigolfia.

Meripuistosta lähtevät myös risteilyt saaristoon ja Tankarin majakkasaarelle. Meripuistossa on runsaasti parkkipaikkoja ja muutama vierasvenepaikka. Meripuiston tunnelmaa nostattamassa ja kävijöitä ruokkimassa on ravintola Burger Village. Anniskeluoikeudet omaavassa ravintolassa on maukkaita burgereita ja kesän myötä myös monenlaisia tapahtumia. Alueella on yleiset WC:t, jotka ovat avoinna aamusta iltaan. Meripuistosta on vain n. 2,5 km etäisyys keskustaan ja sen voit kävellä kaunista Suntin rantaa pitkin, ihaillen samalla vanhoja venevajoja, jotka ovat päätyneet Vallilan Kokkola-kuosiinkin. Voit siis poiketa Meripuistoon kävellen, autolla, pyörällä tai vaikka rullaluistellen!