Hyppää sisältöön

Majakkasaari Tankar

Kuvankaunis Tankar sijaitsee noin 15 kilometriä Kokkolan rannikolta, on ainutlaatuinen kohde, jossa yhdistyvät historiallinen merimaisema ja luontoelämykset.

 • Osta risteilyliput Tankariin

  Lähde ikimuistoiselle risteilylle saaristoon ja Tankariin. Saaristoristeilijä M/S Jenny liikennöi Kokkolan Meripuistosta säännöllisesti kesäkaudella n 15 km Kokkolan ulkosaaristossa sijaitsevalle Tankarin majakkasaarelle. Tee päiväretki tai jää yöksi ja nauti ulkosaariston hiljaisuudesta majakan valokeilan alla.

 • M/S Jennyn teemaristeilyt

  M/S Jenny risteilee saaristoon ja Tankarin majakkasaarelle myös eri teemojen alla. Teemallisia risteilyjä järjestetään eri tapahtumien yhteydessä sekä osassa kohderyhmänä ovat perheen pienimmät. Tarkemmat aikataulut ja liput löydät klikkaamalla itsesi verkkokauppaamme tai täältä.

 • Majakkasaari Tankarin majakkapäivät

  Näe vuonna 1889 rakennettu majakka sisältä sekä nouse sen portaita yhä korkeammalle.

 • M/S Jenny

  Osta risteilyliput ennakkoon! Saaristoristeilijä M/S Jenny liikennöi kesäkaudella Tankarin majakkasaareen. Myös tilausristeilyjä – kokousta tai juhli merellä. Kapteeni miehistöineen toivottaa tervetulleeksi!

 • Majoitus

  Viivy pidempään. Tankar tarjoaa tunnelmallisen yöpymisen luotsiaseman huoneissa Tankar Inn hostellissa ja aitoon saaristolaishenkeen kalastajakylän vierasmajassa.

 • Tankar lasten kanssa

  Majakkasaari on jännittävä kohde kaikenikäisille. Jopa laivamatka saarelle M/S Jennyn kyydissä on seikkailu. Saarella on paljon löydettävää: luontopolkuja, lintutorni, pieni uimaranta, kalliot ja majakka vievät pienten vierailijoiden leikit aivan uuteen maailmaan.

 • Café Tankar

  Kesäkaudella Cafe Tankar palvelee veneilijöitä, mökkiläisiä ja matkailijoita. Tankarin lohikeitto kuuluu kokkolalaisten kesään. Kahvila on niin saaren sydän kuin infopistekin.

 • Vierasvenesatama

  Suosittu vierasvenesatama Tankarissa on niin paikallisten kuin matkaveneilijöiden suosiossa. Useat viihtyvät tunnelmallisella majakkasaarella pidempäänkin.

 • Muut palvelut

  Tankar on monipuolinen käyntikohde, johon voit tutustua myös omatoimisesti. Vaihtoehtoisesti voit varata myös täyden kokouspaketin tai vaikkapa kesähäät majakkasaaressa.

  Rakkaalla lapsella on monta nimeä, niinpä Tankaristakin käytetään nimitystä Tankkari.

 • Esteettömyys

  Esteettömyys on vastuullisuuden rinnalla merkittäviä seikkoja, joita pyritään myös majakkasaarella vaalimaan. Toiminnallamme ja ohjeilla pyrimme osallistamaan kävijän mukaan vastuulliseen liikkumiseen saaressa ottaen samalla huomioon myös esteettömän liikkumisen mahdollisuudet saarella ja sen kohteissa.

Majakkasaari Tankar Kokkolan edustalla on upea kohde jossa voit kokea aidon majakkasaaren tunnelman. Ohita video: Majakkasaari Tankar Kokkolan edustalla on upea kohde jossa voit kokea aidon majakkasaaren tunnelman.