Hyppää sisältöön

Muita kohteita lähialueella

 • Näytä kartalla

  Tarjoamme yöpymistä laadukkaissa puumajoissa keskellä luonnonkaunista maisemaa. Alueella on myös joogamaja ja sauna järvinäkymällä. Kajakit ja pyörät ovat vieraiden käytössä. Suosittu luonto- ja joogaretriittikohde. Tervetuloa nauttimaan rentouttavasta lomasta!

 • Näytä kartalla

  Luodonjärven rannalla, 7-sillan saaristotien vieressä sijaitseva Strandis tunnetaan erinomaisesta ruoasta, ystävällisestä palvelusta ja ainutlaatuisesta merellisestä ympäristöstä.

  Strandis koostuu ravintolasta ja kahvilasta, kaupasta, suositusta kalasavustamosta, leirintäalueesta, mökeistä ja saunapalveluista.

  Ainutlaatuinen saunavene M/S Gloskär risteilee kesällä.

  Talvikaudella sauna- ja avantouintimahdollisuus.

 • Näytä kartalla

  2 kalustettua huoneistoa 1-4 henkilölle.

  Alaveteli sijaitsee luonnonkauniin Perhon joen varrella ja on noin 15 min ajomatkan päässä Kokkolasta, lentokentälle on 20 min.

  Asumistila on 50-60 m2/huoneisto ja sopii mainiosti yhdelle tai kahdelle, mutta myös lisävuoteita järjestyy. Makuuhuoneen lisäksi löytyy olohuone, keittiö, suihku ja wc. Pyyhkeet, liinavaatteet ja siivous sisältyy hintaan. Pihalla on oma parkki.

  Hinta: 68 €/ vrk/ huoneisto. Varaukset booking.com kautta. Huoneiston voi myös vuokrata viikoksi tai kuukaudeksi, mutta silloin kannattaa olla suoraan yhteydessä RentHousiin: info(at)rba.fi tai +358 40 5707 808.