Hyppää sisältöön
Ohjattuja elämyksiä Kokkolan Puotiniemessä mehiläistarhalla.

Elämyspaketit mehiläistarhalla

Kennokoton kesäkaffila

Kennokoton kesäkaffila on avoinna kesän keskiviikko ja torstai-illat klo.15-21 (1.9 saakka, suljettuna viikot 19 & 26).

Kesäisen kiireetön kaffila-puoti tarjoaa hunajaiset kahvit, teet, kuplateet ja vegaaniset babkapullat. Myynnissä lisäksi Kennokoton omaa hunajaa sekä mehiläisvahakynttilöitä. Tee ihana kesäpäivän pyöräilyretki tai tule nauttimaan sadepäivästä rauhoittavaan kaffilaamme.

Kennokoto, Korpilahdentie 49, 67410 Kokkola. Meille on lyhyt matka 8- tieltä. Ota aikaa itsellesi, tervetuloa Kennokotoon!

 

Mehiläismeditaatio (3-10hlö)

Tule rauhoittumaan Kennokoton mehiläistarhalle – kuuntelemaan mehiläisten rauhoittavaa surinaa, lintujen laulua ja ennen kaikkea itseäsi. Ohjatussa meditaatiossa pääosassa ovat mehiläisten surina ja hetkessä oleminen. Vietämme rauhoittavan hetken mehiläistarhan ympäristössä aivan mehiläispesien lähettyvillä. Rauhoittavan meditaation jälkeen voit nauttia puutarhamiljöössä villi- ja puutarhayrteistä tehtyä hunajalla makeutettua teetä.

Hinta: 15€/hlö min.3hlö

Mehiläismeditaatio sisältää:

  • Ohjattu meditaatiohetki (n. 20min)
  • Hunajalla makeutetun yrttiteen villi- ja puutarhayrteistä

Huom! Säävaraus; mehiläiset eivät lennä viileällä tai sateisella säällä. Palvelu saatavilla kesäkuu – elokuu välisenä aikana. Varaukset ja tiedustelut ennakkoon (väh. 1 vrk) joko puhelimitse: 0505179977/Kennokoto Julia tai Instagramin yksityisviestillä @kennokoto.

Kennokoto, Korpilahdentie 49, 67410 Kokkola. Ota aikaa itsellesi, tervetuloa Kennokotoon!

Kennokoto.fi

 

Kennokoto