Hyppää sisältöön
Merikaupunkina Kokkolassa on hienot mahdollisuudet vesiurheilun harrastamiseen. Mies nauttii kauniista kesäpäivästä vesijetin selässä merellä. Vesijetit Kokkolassa vuokraa West Coast Adventures.
Kuvaaja: West Coast Adventures

Välinevuokraus

Villa Elba

Nuorisokeskus Villa Elbassa ainutlaatuista on kansainvälisyyden lisäksi vehreä ympäristö, metsän luontopolut ja meri. Meiltä voi vuokrata SUP-lautoja, maasto- ja fatbikeja sekä kanootteja.  SUP-laudat ovat joko yhden hengen tai isoin kantaa jopa kahdeksan henkilöä. Vuokraus sisältää märkäpuvut. Kanoottivuokraan sisältyy pelastusliivit. Kävelysauvoja, kiikareita ja karttoja voi hakea maksutta infosta ja lähteä vaikka Harrbådan majakalle tai lintutornille, joka sijaitsee vain kilometrin päässä Elban pihapiiristä.

Varaukset 050 329 4547 arkisin 8-16, Näytä sijainti kartalla

West Coast Adventures

Kesän vauhdikkain aktiviteetti on vesijetti. West Coast Adventures™ vuokraa vesijetit Kokkolan alueella helposti ja nopeasti. Vuokrattavissa 8 kpl helppokäyttöisiä SeaDoo vesijettejä. Opastamme käytössä ja turvallisuudessa. Sopii yksityisiin ja yritystapahtumiin tai osallistu opastetuille safarilähdöille.

Varaukset: varaukset@vuokravesijetti.fi.

NAAST

NAAST tarjoaa monipuolisia ulkoaktiviteettejä, niin maalla kuin merellä! NAASTilta voi vuokrata SUP-lautoja, kanootteja sekä erilaisia retkeilytarvikkeita. Voit osallistua myös opastetuille retkille.

Varaukset ja kyselyt: 050 3377 522 tai linda.naast@gmail.com

Arkisin 12-20 ja la-su 12-18.

Näytä sijainti kartalla