Hyppää sisältöön
Köpmanholmen on kaunis saari Larsmon kunnassa. M/S Jenny on Köpmanholmenin laiturissa kauniina päivänä.

Köpmanholmen

M/S Leo liikennöi saaristoreittiä Meripuisto (Meritie 7, Kokkola) – Köpmanholmen (Luoto) – Meripuisto (Kokkola) torstaisin 7. – 28.7.  Köpmanholmenilla on kahvila-ravintola, maankohoamisnäyttely TerraMare, näköalatorni, leikkipaikka, luontopolku ja grillikota. Hyvä uimaranta ja auringonottomahdollisuus. Köpmanholmenilla ja M/S Leolla ei ole anniskelua. M/S Leolla ei ole kioski-kahvilaa, joten merimatkalle kannattaakin pakata mukaan vaikka oma piknik kori.

Laivamatka 1 h 45 min / suunta. Perilläoloaika 2 h.

Vaihtoehtoisesti ota pyörä mukaan – mahdollisuus pyöräillä meno- tai paluureitti (n. 26 km).

Pyöräilyreitin varrella on Tyynelän Tontut. Ikimuistoinen tonttula ja kesäkahvila kauniissa vanhassa pihapiirissä. Avoinna heinäkuussa joka päivä klo 11–18.

Köpmanholmenin kahvila

Köpmanholmenin kahvila tarjoaa sinulle ja perheellesi maukkaita annoksia ihanassa saaristolaisympäristössä. Tarjoilla on sekä makeita että suolaisia herkkuja joista voit nauttia joko kahvilassa tai mukavalla isolla terassillamme. Maksuton venekuljetus tai soutuveneen lainaus Eugmosta. Saarelta löytyy uimaranta, luontopolku ja näköalatorni. Tarjoamme ryhmille ja yrityksille kokoushuoneen ja catering-palvelut myös yksityisiin tapahtumiin.

Köpmanholmen, 68560 Eugmo, 06 728 2509, larsmontarchipelago.fi

Tutustu tarkemmin Luodon Köpmanholmeniin