Hyppää sisältöön

Avoimet työpaikat

Kiitos mielenkiinnosta. Tällä hetkellä etsimme joukkoomme:

ALUKSEN PÄÄLLIKKÖ

Matkustaja-aluksemme M/S Jenny etsii aluksen päällikköä. M/S Jenny on 1978 valmistunut 177-paikkainen saaristoristeilijä.

Kotisatama on Meripuisto, Kokkola. Liikennöimme toukokuusta syyskuulle. Lähes puolet lähdöistä ajoittuu heinäkuulle. Kesäkaudella reittiliikenne Tankarin majakkasaarelle ja Köpmanholmeniin Luodossa, lisäksi ilta- ja tilausristeilyt.

Olemme kiinnostuneet sinusta, joka voit ajaa alusta osa-aikaisena, vaikkapa oman työsi ohessa. Yhtä lailla olemme kiinnostuneet sinusta, jolle tämä olisi kesäsesonkina täysipäivätyö.

Vähimmäisvaatimuksena kotimaan laivurin pätevyys ja voimassa oleva merimieslääkärintodistus. Arvostamme aiempaa toiminta aluksen päällikkönä ja kokemusta aluksen huollosta.

Turvallisuus on meille tärkeintä. Sen lisäksi toivomme palveluhenkisyyttä -olemmehan aluksella matkailijoita varten.

Työsuhde on määräaikainen. Ehdot ja palkkaus Avainta TES:n mukaan tai ostopalveluna.

Hakemukset sähköpostitse teea.pietila@visitkokkola.fi viimeistään 21.3.2021

Lisätietoa Teea Pietilä, toimitusjohtaja, 044-2519131

KANSIMIES –  M/S JENNY

Haemme iloisia ja omatoimisia asiakaspalvelijoita KANSIMIEHIKSI M/S Jennylle, joka hoitaa reittiliikennettä Kokkolasta Tankarin majakkasaarelle ja Köpmanholmeniin, sekä risteilyliikennettä saaristoon. Kansimiehet työskentelevät aluksen päällikön alaisuudessa ja vastaavat osaltaan myös asiakkaiden turvallisuudesta. Kansimiehet vastaavat asiakkaiden viihtyvyydestä aluksella. Työnkuva sisältää avustamista aluksen käyttöhuollossa. Kansimies osallistuu myös Tankarin saaressa tehtävään matkailupalvelutyöhön, kuten opastetut kierrokset, tavaran kuljetus, majoitustilojen puhtaanapito. Palvelutarpeen mukaan osa työpäivistä voidaan suorittaa matkailuneuvonnan muissa asiakaspalvelutehtävissä.

Määräaikainentyö kesäkuusta syyskuulle, painopiste on heinäkuulla. Työajat vaihtelevat sesongin aikana ja sisältävät ilta- ja viikonlopputyötä.

Kansimiehen konkreettisia työtehtäviä ovat mm.

 • kapteenin avustaminen, kun irrottaudutaan laiturista / kiinnitytään laituriin
 • laivan matkustajaluettelon pitäminen ja lipunmyynti
 • turvallisuusmääräyksistä tiedottaminen ja niiden aktiivinen valvonta laivalla
 • laivan ja majoitustilojen siivoaminen
 • saarikierrosten opastaminen
 • myyntityö ja asiakaspalvelu laivan kahvilassa

Odotamme sinulta:

 • kiinnostusta merellä työskentelyyn, kokemus veneilystä on eduksi
 • asiakaspalvelu- ja myyntityöasennetta
 • asiakaspalveluvalmiutta kahdella kotimaisella ja englannin kielellä
 • terveydentila riittävä merimieslääkärintodistuksen saamiseksi
 • osalla kansimiehistä on oltava kiinnostus aluksen konehuoltoon

Tehtävään valittujen tulee osallistua toukokuussa järjestettävään kansimieskoulutukseen, mikäli heillä ei ole aikaisempia kansimiestodistuksia (merimieslääkärintodistus, EA1-koulutus, alkusammutuskoulutus, käytäntö laivalla). Edellytämme täysikäisyyttä.

Palkkaus ja työehdot: Avainta TES

Lisätietoa: www.visitkokkola.fi

Hakemukset: Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse teea.pietila@visitkokkola.fi viimeistään 6.4.2021

VASTAAVA KAHVION HOITAJA

Kokkolan Matkailu Oy

Haemme kesäsesonkiin KAHVILAVASTAAVAA Wanhaan Kalahalliin ja M/S Jennylle.

Toimenkuvana vastaat niin Wanhan Kalahallin kahvilasta Kokkolan Kauppatorilla kuin laivaravintolasta M/S Jennyllä. Vaihtoehtoisesti toimit vain toisessa kohteessa ja silloin osa toimenkuvasta on joko matkailuneuvontaa tai kansimiehen tehtäviä.

Työ sisältää kahvion tarvikkeiden hankinnat, rahaliikenteestä ja tilityksistä huolehtimisen, alkoholin myyntiseurannan ja anniskeluraportoinnin tehtävät, tarjoilujen valmistelut, myynti ja puhtaanapito.

MATKAILUNEUVOJANA palvelet myös infopisteessä. Autat niin suomalaisia kuin ulkomaalaisia matkailijoita sekä paikallisia löytämään kaupungin nähtävyydet, kiehtovat kohteet, ravintolat, maisemat ja tunnelmat, myyt lippuja M/S Jennyn risteilyille ja majoituspaketteja Tankarin majakkasaarelle. Kahvilan yhteydessä toimii myös Kokkola tuotemyymälä ja pyörävuokraamo, joita hoidat aktiivisesti. Osa palvelusta tapahtuu myös puhelimitse ja elektronisia kanavia käyttäen. Toimit Kokkolan hyvän palvelun kasvoina vieraillemme.

KANSIMIEHENÄ vastaat asiakkaiden turvallisuudesta ja viihtyvyydestä aluksella. Kansimies osallistuu myös Tankarin saaressa tehtävään matkailupalvelutyöhön, kuten opastetut kierrokset, tavaran kuljetus, majoitustilojen puhtaanapito. Laivalla edellytetään kansimieskoulutus ja merimieslääkärintodistus.

Työ Kokkolan Matkailussa edellyttää hyvää Kokkola-tietämystä ja taitoa tunnistaa asiakkaan tarpeet. Olet rohkea ja ulospäinsuuntautunut, ja sinun on helppo lähestyä ihmisiä ja ihmisten sinua. Tulet asiakaskohtaamissa sujuvasti toimeen suomen, ruotsin ja englannin kielillä, muu kielitaito on plussaa. Käytät näppärästi sähköisiä järjestelmiä.

Määräaikainen työsuhde toukokuusta syyskuulle. Työajat ja -tehtävät vaihtelevat sesongin aikana ja sisältävät ilta- ja viikonlopputyövuoroja.

Odotamme sinulta:

 • nautit asiakaspalvelusta
 • olet myyntihenkinen
 • osaat työskennellä itsenäisesti
 • asiakaspalveluvalmiutta kahdella kotimaisella ja englannin kielellä
 • anniskelupassia ja kokemusta vastaavana hoitajana toimimisesta
 • olet ylpeä Kokkolasta!

Palkkaus ja työehdot: Avainta TES

Lisätietoa: www.visitkokkola.fi

Hakemukset: Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse teea.pietila@visitkokkola.fi viimeistään 6.4.2021